Plaiso Android TV Box V 4.

mitsos1970

New member
28 March 2013
5
Καλημέρα! Απόκτησα πρόσφατα από φιλο το εν λόγω gadget. ο Φιλος δυστυχως δεν γνωρίζει πολλά για την λειτουργία apps. Τα είχε απλά για να βλέπει ταινίες. Εχω μία απορία. Είναι δυνατό να του βάλω το google play γιατι έχει ένα market από το plaisio το οποίο αν και φαίνεται να έχει πολλά apps δεν έχει αυτά που θέλω (πχ Τune Inn).

Περιμένω νέα σας

Ευχαριστώ

Μίτσος

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα .
Κατεβάστε το aptoide ,ρυθμιστε τη συσκευή να δέχεται εφαρμογές απο τρίτους και θα ειστε οκ πιστεύω με μερικα + που δεν μπορω να αναφέρω ,πάει ρο μυαλό σου φαντάζομαι.

Μια χαρά μου δουλεύει το Plaiso Android TV Box...βάλτου το playstore με το ανάλογο .apk κι είσαι έτοιμος!

Μια χαρα ναι τι να σου πω... Τα κινεζικα που ειναι πιο φτηνα πιο καλα παιζουν.

Μια χαρά μου δουλεύει το Plaiso Android TV Box...βάλτου το playstore με το ανάλογο .apk κι είσαι έτοιμος!

Χωρίς διάθεση ειρωνείας φίλε , έχεις βάλει το Play Store σε android του ΠΛΑΙΣΙΟ και δούλεψε ;

Re: Απάντηση: Plaiso Android TV Box V 4.

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την συμβουλή. Αλλα δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό?? Που θα βρω το ανάλογο .apk και πως θα το βάλω?? Θα το κατεβάσω στο PC και μετά με USB stick θα το βάλω στο android?

Ευχαριστώ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχυαριστώ για τις συμβουλές. Το aptoide το κατβάζω από το PC?? Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία σε αυτά τα θέματα, οπότε ουτε τα + δεν μποορώ να καταλάβω. Αν μπορείς να με κατατοπίσεις. Εχυαριστ''ω