Α, μάλιστα...
Δεν είμαι σίγουρος ακόμα (ψεματούρα) αλλά ένας λευκός DLA-X55RW είναι εδώ για δοκιμαστικά.
Ασε Dalanik....θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!
Τιποτα λιγοτερο..... Στρατηγε μου τα σεβη μου....
Παπαπαπαπαπαπα.... :smileJap:
(δεν έχω ιδέα αλλά έριξα μια γρήγορη ματιά στα specs ;-)
Ασε Dalanik....θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!
Να μου τον προσεχείς (σαν την χυτρα) γιατί σε 2 χρόνια θα θέλω αναβάθμιση
Μέχρι 300 ώρες σου δίνω δικαίωμα.
Αύριο θα έχουμε τις πρώτες εντυπώσεις και κάποια στιγμή θα ανοιχτεί και ξεχωριστό νήμα.
Προσωπικά πιστεύω οτι όσο καλός κι αν είναι τη λαμπρότητα και τη χρωματική συμπεριφορά του Planar πολύ δύσκολο να την ξαναβρώ όπως και την αίσθηση που σου δημιουργεί ο χώρος του Χρήστου. Μακάρι να κάνω λάθος.
Περισσότερα θα πούμε όταν έρθει η ώρα, να μην χαλάμε και το νήμα του Epson.
Α, μάλιστα...
Δεν είμαι σίγουρος ακόμα (ψεματούρα) αλλά ένας λευκός DLA-X55RW είναι εδώ για δοκιμαστικά.
μπααααα....!!!!!
αλλα ελεγες πριν καποιες μερες......![]()
Νεκ, οι 300 πολλές μου ακούγονται. Μην ανησυχείς...![]()
Αύριο θα έχουμε τις πρώτες εντυπώσεις και κάποια στιγμή θα ανοιχτεί και ξεχωριστό νήμα.
Προσωπικά πιστεύω οτι όσο καλός κι αν είναι τη λαμπρότητα και τη χρωματική συμπεριφορά του Planar πολύ δύσκολο να την ξαναβρώ όπως και την αίσθηση που σου δημιουργεί ο χώρος του Χρήστου. Μακάρι να κάνω λάθος.
Περισσότερα θα πούμε όταν έρθει η ώρα, να μην χαλάμε και το νήμα του Epson.
Τη δική μου τη "χύτρα" πάντως, απο χθες το βράδυ, τη χαίρεται άλλος... :music-smiley-005:
Τώρα χθές βραδυάτικα πότε προλάβαμε, πότε τη στήσαμε και πότε είδαμε και ταινία μη με ρωτάτε... :ernaehrung004:
Αλέξης ο μεγαλοπρεπής !!! :aktion033::worshippy::SFGSFGSF:
Καλορίζικος στον Αλέξη! :SFGSFGSF:
Μεγειες και στον Αλεξ !!!!! :ernaehrung004:
Μηχαναρα τσιμπισε το φιλαρακι.
Αλεξ, καλοθεατος κι απο εδω.
Εντυπωσεις σε σχεση με τον sony ?![]()
Μηχαναρα τσιμπισε το φιλαρακι.
Αλεξ, καλοθεατος κι απο εδω.
Εντυπωσεις σε σχεση με τον sony ?![]()
Ιδίως στις 90 ίντσες που βλέπει σαν κούρο θα είναι η εικόνα. Άντε γιατί όλο μου έλεγε να πάω να δούμε ταινία κι όλο έβρισκα δικαιολογίες....![]()
........
Μάματα ... αυτό λέγαμε με τον Μπάμπη.
Βρήκα τρόπο να σου κόβω εισιτήριο:Banane0:
Ιδίως στις 90 ίντσες που βλέπει σαν κούρο θα είναι η εικόνα. Άντε γιατί όλο μου έλεγε να πάω να δούμε ταινία κι όλο έβρισκα δικαιολογίες....![]()
Εσύ να πηγαίνεις... Φοβάμαι μήπως αρχίζω να πηγαίνω κι εγώ, κι εκεί θα έχουμε θέμα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.