PLASMA 37

Για όσους ενδιαφέρονται για 37αρα θα τους πω κάποια πραγματάκια:
Τα ίδια ακριβώς κριτήρια είχα και εγώ πριν από 6 μήνες (Απόσταση θέασης 2,5 με 3 μέτρα, θέαση ταινιών divx - mkv 720p και επίγειο σήμα). Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο στο forum (μιλάμε στραβώθηκα γιατί είμαι πολύ ψείρας και τελειομανής) κατέληξα στην plasma 37PX80E (άριστη επιλογή, τέλεια εικόνα),
ΑΛΛΑ:
Η επόμενη TV που θα πάρω θα είναι 42αρα (και πάνω). Ενώ στην αρχή μου φαινόταν μεγάλη (αφού η προηγούμενη που είχα ήταν μία 21αρα CRT) τώρα που την συνήθισα θα ευχόμουν να είχα ακούσει και εγώ τους προλαλήσαντες και να είχα πάρει τουλάχιστον 42άρα. :frusty:

Ημουν που ημουν σε διλημμα, μην με βαζεις σε...τριλημμα τωρα! :)
Mου εχει περασει κ μενα απο το μυαλο αυτη η σκεψη αλλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω μενω σε γκαρσονιερα, οποτε θα την εχω μερα νυχτα την τιβι μπροστα μου!Ηδη καμια φορα η 26αρα μου με ψιλοπλακωνε!Πιστευω οριακα ειμαι για 37αρα γιατι μετα θα πνιγω στην μαυριλα.Δυστυχως ολα δεν μπορω να τα εχω..
Παντως μιας και ειπες για την πανα μην ξεχνας οτι εχω και ενα ps3 να συνδεσω εγω!Και φοβαμαι λιγο για την ευκρινια-οξυτητα που εχω διαβασει για τις πλασμα και βεβαια για τις στατικες εικονες οταν ενωνω το λαπτοπ.
Παντως ηδη σκασαν οι 42full hd σε χαμηλες τιμες...

Αν θελεις να συνδεσεις PC η αναλυση 1024x720 ειναι εντελως ακαταλληλη για κατι τετοιο (το desktop θα ειναι θολο και παραμορφωμενο). Αναγκαστικα πρεπει να πας σε 1920x1080 ωστε να εχεις 1:1 pixel mapping.

Εγώ έχω ακριβώς το αντίθετο, η γυναικα μου με πιέζει να πάρω την 60" γιατί της υποσχέθηκα ότι όταν την πάρω θα αλλάξουμε και την διακόσμηση του σαλονιού έτσι ώστε η TV να κρεμαστεί στον τοίχο. Όταν όμως δεις το σύνολο Kuro + Διακόσμηση = 15.000+ Ευρώ!!!
Έτσι είμαι στο περίμενε.
Τυχεράκια !!!

Ημουν που ημουν σε διλημμα, μην με βαζεις σε...τριλημμα τωρα! :)
Mου εχει περασει κ μενα απο το μυαλο αυτη η σκεψη αλλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω μενω σε γκαρσονιερα, οποτε θα την εχω μερα νυχτα την τιβι μπροστα μου!Ηδη καμια φορα η 26αρα μου με ψιλοπλακωνε!Πιστευω οριακα ειμαι για 37αρα γιατι μετα θα πνιγω στην μαυριλα.Δυστυχως ολα δεν μπορω να τα εχω..
Παντως μιας και ειπες για την πανα μην ξεχνας οτι εχω και ενα ps3 να συνδεσω εγω!Και φοβαμαι λιγο για την ευκρινια-οξυτητα που εχω διαβασει για τις πλασμα και βεβαια για τις στατικες εικονες οταν ενωνω το λαπτοπ.
Παντως ηδη σκασαν οι 42full hd σε χαμηλες τιμες...

Οπωσδήποτε Full HD , έχω media PC σε 37άρα και έιναι μια χαρά...

Αν θελεις να συνδεσεις PC η αναλυση 1024x720 ειναι εντελως ακαταλληλη για κατι τετοιο (το desktop θα ειναι θολο και παραμορφωμενο). Αναγκαστικα πρεπει να πας σε 1920x1080 ωστε να εχεις 1:1 pixel mapping.

+1 :a0210:

Θενξ γκαηζ!Μεσα στην βδομαδα τοτε θα χτυπησω στανταρ καποια Lcd.Βαριεμαι να περιμενω τις 37αρες full hd πλασμα..