Plasma,3D,LCD..Tι να παρω;

tasosfit

New member
26 March 2011
17
Αγαπητοί μου φίλοι... τα...προβλήματα μου ξεκινησαν με τη δωρεα ενος ποσου 550 στην γυναικα μου για νεα τηλεόραση...σκεφτηκαμε να βάλουμε κάτι παραπάνω να παρουμε κατι αξιόλογο..
Οι απαιτήσεις μας:
Απλη τηλεόραση
Μουσική
DVD
Και συνδεση με υπολογιστη για σερφαρισμα και ταινιας μεσω υπολογιστή και download!

Απορίες: Ολοι μου λένε για led ..Εγώ ομως δεν γνωριζω διαφορες PLASMA- LED - LCD - 3D - 3D READY - WEB TV κλπ. Θέλω καλή εικόνα και ήχο με τις παραπάνω δυνατότητες!!!

Ελπίζω να μην κούρασα.... ΑΑΑΑΑ...το βασικότερο..τα χρηματα που θα διαθέσω συνολικά ειναι έως 1000 .
Ευχαριστώ..

Αποσταση θεασης ποσο εχεις?

Με λιγα λογια οι LED ειναι LCD με αλλο τυπο φωτισμου κατι που στην περιπτωση που τα LED ειναι τοποθετημενα πλευρικα σημαινει οτι δεν κερδιζεις κατι επιπλεον.

Κερδιζεις κατι στην περιπτωση που η τηλεοραση εχει καποιο τυπο dimming δηλαδη μπορει να σβησει μερος του φωτισμου για καλυτερο μαυρο και αντιθεση.

Σερφάρισμα και σύνδεση με pc απορρίπτουμε την plasma.Led=lcd με διαφορετικό backlight.Περίμενε λίγες ημέρες να δούμε τα νέα μοντέλα για αρχή.

Edit:Με πρόλαβε ο Γιάννης.

Απάντηση: Re: Plasma,3D,LCD..Tι να παρω;

Περίπου 4 μέτρα..

Σε 4 μέτρα πρέπει να πας σε 50''+ οπότε απορρίπτεις την σύνδεση με το pc και πας σε Plasma ή αλλιώς αυξάνεις σημαντικά το budget σου ώστε να πάρεις μια 50-55'' lcd.

Επειδή οι απαιτήσεις μου δεν ειναι υψηλές...φαντάζομαι...μηπως πετυχω καμια προσφορά εν οψη των νέων που έρχονται...απλά χανομαι με τους πωλητες..θα μου δωσουν οτι θέλουν...χαχα..

Οποτε ψαχνεις για 46" και πανω και οχι για πλασμα (λογω στατικων εικονων απο το desktop).

Eγω σου προτεινω αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/264716/Samsung-LE46C650-46''.html

Aν θελεις να πας σε "LED" και ανεβεις λιγο στα λεφτα πας σε αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/264677/LG-47LE5500-47.html?keyphrase=47LE5500

Η Samsung ομως εχει καλυτερη εικονα.

Επειδή οι απαιτήσεις μου δεν ειναι υψηλές...φαντάζομαι...μηπως πετυχω καμια προσφορά εν οψη των νέων που έρχονται...απλά χανομαι με τους πωλητες..θα μου δωσουν οτι θέλουν...χαχα..

Εάν μπορούσες να αποφύγεις το desktop και τις στατικές εικόνες πας σε 50'' plasma.Από Samsung την 51D6500 που μάλλον θα είναι κοντά στην τιμή.

Όσον αφορά τις Lcd προσθέτω στις παραπάνω επιλογές την 46C750 που η τιμή της σε ορισμένες περιπτώσεις (προσφορές) είναι κάτω από 1200-1100 ευρώ.

Δε γράφεις όμως απόσταση θέασης, ούτε τι μέγεθος έχεις αρχικά υπόψη. Αν κοιτάζεις πάντως για 40" και πάνω θα σου πρότεινα τις Panasonic G30, Panasonic E30 και Samsung C650. Οι δύο πρώτες είναι φετινές ενώ η τρίτη περσινή. Η πρώτη είναι plasma, με δεδομένο όμως ότι θα τη χρησιμοποιείς για monitor του υπολογιστή, ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Αν όμως δε τη χρησιμοποιήσεις για τέτοιο σκοπό, είναι η καλύτερη σε ποιότητα από τις τρεις. Για 100 ευρώ παραπάνω βρίσκεις και το μοντέλο στις 46". Όσο για τις άλλες δύο, η πρώτη είναι μια αρκετά καλή LCD Led baclit πρόταση και η τελευταία είναι η καλύτερη ίσως κλασσική LCD της περσινής χρονιάς. Η επιλογή είναι δική σου, αναλόγως και τις προτεραιότητες που έχεις.

Σε lg βρηκα αυτο.. http://www.bch.gr/tvDetail.php?more=46PFL5605H&table=tv_lcd

τι λετε...ειναι 47''/LED/100HZ

Καλά...ξέχνα τα αυτά τα ''φρου φρου'',για καλή εικόνα (χάνεις λίγο σε design αν και η Samsung τα πάει σχετικά καλά),46C650,όλες σχεδόν οι LG ''πάσχουν'' από Banding.Προφανώς την 7500/8500 ήθελες να παραθέσεις.Βέβαια ούτε η συγκεκριμένη Philips θεωρείται καλή τηλεόραση.Ο αλγόριθμος των Sony/Samsung είναι αρκετά καλύτερος.

Βρίσκω την Philips 46PFL5605H στα 850

ειναι LED/100HZ/46'' τι λέτε...με καλύπτει?

Πολύ μέτρια σε σχέση με την Samsung C650 στο ίδιο μέγεθος με 150 ευρώ παραπάνω. :guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Plasma,3D,LCD..Tι να παρω;

Καλά...ξέχνα τα αυτά τα ''φρου φρου'',για καλή εικόνα (χάνεις λίγο σε design αν και η Samsung τα πάει σχετικά καλά),46C650,όλες σχεδόν οι LG ''πάσχουν'' από Banding.Προφανώς την 7500/8500 ήθελες να παραθέσεις.Βέβαια ούτε η συγκεκριμένη Philips θεωρείται καλή τηλεόραση.Ο αλγόριθμος των Sony/Samsung είναι αρκετά καλύτερος.

Αυτην Philips 46PFL5605H

εννοω με 850

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Plasma,3D,LCD..Tι να παρω;

Αυτην Philips 46PFL5605H

εννοω με 850

Κατάλαβα...και πάλι,είναι από τις χειρότερες τηλεοράσεις του 2010.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Plasma,3D,LCD..Tι να παρω;

Κατάλαβα...και πάλι,είναι από τις χειρότερες τηλεοράσεις του 2010.

Και με "ιδιαίτερο" τηλεχειριστήριο, να προσθέσω, αν επιτέπεται. :bird:

Μαλλον λοιπον η Samsung LE46C650 LCD TV 46'' ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογή για μένα! Τη βρισκω απο 960-1000 ...ευχαριστώ!

Υπάρχει λόγος κάποιος να πληρώσει παραπάνω 200 για να την πάρει με led?
Samsung UE46C6500 46"

Last edited: