Σουηδικά είναι αυτά; Στο γραπτό δεν τα αναγνωρίζω εύκολα :chinese:Kronisk parti - godt ar
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=most-popular&keyphrase=43e450
ή την lg.
Δεν νομιζω ότι αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα (νομίζω 100+) για την ut50 για θέαση τηλεοπτικού προγράμματος. Εκτός αν είναι για τις ανάγκες των γονιών μου....οπότε .............. απαπα κακές σκέψεις που κάνει ο ξεκούτης ο άγιος βασίλης απαπα..
Την είδα την Samsung και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Η εικόνα της LG μου άρεσε περισσότερο. και την μια ίντσα παραπάνω δεν την υπολογίζω. 28" έχουν τώρα. (αλήθεια τι κόλλημα έχει η Samsung με τις παράξενες διαστάσεις; Έχω δει 39", 43", 51"...)
Μήπως κάποια απο τις δύο έχει PVR; Κάτι λέει η περιγραφή της LG για "DVR ready"
Παρήγγειλε ήδη την ST50. Λεφτά υπάρχουν, ας πάρει αυτήν για να μη μου γκρινιάζει μετάKωστα πηρα την ut50 πριν καμμια βδομαδα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Αν ειχα δει το νημα πιο πριν θα σου την ειχα προτεινει ηδη. Η εικονα της ειναι
θεωρητικα ιδια με αυτην που πηρατε με τη διαφορα οτι δεν εχει το φιλτρο για τις
αντανακλασεις. Η ελλειψη αυτη ομως σε σκοτεινο χωρο οπως ο δικος του ενδεχεται να
βελτιωνει ακομα περισσοτερο την εικονα. Εγω προτεινω το εξης. Παρτε τη ut50
δοκιμαστε την ΠΡΩΤΑ στο χωρο του φιλου σου και ας κρατησει οποια του κανει περισσοτερο.
Θα ειναι πολυ ενδιαφερον να ακουσουμε καποιον που θα δει και τις 2 σε σκοτεινο χωρο
side to side. Επισης θα γλιτωσει και ενα σκασμο λεφτα μιας και η εικονα της ut50
δυσκολα βρισκεται.
Αν φυσικα θελει να γλιτωσει ακομα περισσοτερα λεφτα παμε σε αυτα που προτεινει ο Βασιλης.
Αλλα το HD ειναι HD. Αν τη βρισκει στα 450 μιλαμε για 80 διαφορα. Εγω θα τα δινα.
Δυστυχώς εδώ στην επαρχία είναι δύσκολο να πάρεις τηλεόραση "για να την δοκιμάσεις"
Last edited: