PLASMA 42' ΕΩΣ 46'

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Καλησπερα σας!!!

Θα ηθαλα καποια βοήθεια απο εσας που γνωριζετε αρκετα πραγματα παραπάνω για αγορα τηλεωράσεως.

Η αποφαση μου να πάω για Plasma ειναι ο λογος οτι την θελω ποιο πολυ για ταινίες ,μετα για τηλεοπτικο σημα και που και που για λίγο PS3 (οταν το πάρω) και το θεμα το οικονομικο σε σχεση με την ποιώτητα.

Τα χρηματα που μπωρο να διαθέσω ειναι αυστηρος και με πολυ τραβηγμα ,τα 1000ευρω

Αυτη που ειχα δει για λίγο και μου έπεσε το σαγώνη απο θεμα ποιώτητας εικόνας ήταν η Panasonic TH-42PX80E 42" ,αλλα και εχω διαβάση και ΤΑ καλυτερα κατα καιρους μεσα απο εδω.

Η αποσταση θέασης ειναι τα 4 μετρα ,βασικα θα ήθελα και 46' αλλα δεν εχω σκοπό να θυσιάσω μεγεθος για ποιώτητα.

Εαν εχετε να μου προτηνετε κατι και εσεις ή να μου συμπληρωσετε , θα σας ημουν ευγνώμων για κάθε βοήθεια ,γιατι την ριμάδα δεν την αγοράζουμε κάθε μερα.

Σας ευχαριστω πάρα πολύ Αντώνης!!!

Καλησπερα σας!!!

Θα ηθαλα καποια βοήθεια απο εσας που γνωριζετε αρκετα πραγματα παραπάνω για αγορα τηλεωράσεως.

Η αποφαση μου να πάω για Plasma ειναι ο λογος οτι την θελω ποιο πολυ για ταινίες ,μετα για τηλεοπτικο σημα και που και που για λίγο PS3 (οταν το πάρω) και το θεμα το οικονομικο σε σχεση με την ποιώτητα.

Τα χρηματα που μπωρο να διαθέσω ειναι αυστηρος και με πολυ τραβηγμα ,τα 1000ευρω

Αυτη που ειχα δει για λίγο και μου έπεσε το σαγώνη απο θεμα ποιώτητας εικόνας ήταν η Panasonic TH-42PX80E 42" ,αλλα και εχω διαβάση και ΤΑ καλυτερα κατα καιρους μεσα απο εδω.

Η αποσταση θέασης ειναι τα 4 μετρα ,βασικα θα ήθελα και 46' αλλα δεν εχω σκοπό να θυσιάσω μεγεθος για ποιώτητα.

Εαν εχετε να μου προτηνετε κατι και εσεις ή να μου συμπληρωσετε , θα σας ημουν ευγνώμων για κάθε βοήθεια ,γιατι την ριμάδα δεν την αγοράζουμε κάθε μερα.

Σας ευχαριστω πάρα πολύ Αντώνης!!!

υπάρχει συγκκριμένο σημείο αποκλειστικά για αγορές TV.........
http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=130

Απάντηση: Re: PLASMA 42' ΕΩΣ 46'

υπάρχει συγκκριμένο σημείο αποκλειστικά για αγορές TV.........
http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=130

ωπ...σορρυ ρε παιδια μπερδευτικα....παρακαλω πολυ τους μοντ αν εχουν την καλοσύνη να μεταφερθή στην σωστη θεση.

Ευχαριστω!!!

Μεταφέρθηκε :a0210:

Από τα 4 μέτρα θα είσαι μια χαρά με 50άρα, ειδικά από την στιγμή που η τηλεόραση θα προορίζεται κυρίως για ταινίες. Την 50άρα Χ10 (που αντικατέστησε την PX80) μπορείς να την βρεις στα 1000-1100 :

http://www.skroutz.gr/s/73330/Panasonic-Viera-ΤX-P50X10E-50''.html

Στα 100 μέτρα πιο κάτω απ το σπίτι σου θα μπορούσες να δεις να παίζουν μία 50αρα και μια 42αρα panasonic πλάσμα.
Aντώνης

Μεταφέρθηκε :a0210:

Από τα 4 μέτρα θα είσαι μια χαρά με 50άρα, ειδικά από την στιγμή που η τηλεόραση θα προορίζεται κυρίως για ταινίες. Την 50άρα Χ10 (που αντικατέστησε την PX80) μπορείς να την βρεις στα 1000-1100 :

http://www.skroutz.gr/s/73330/Panasonic-Viera-ΤX-P50X10E-50''.html

Οπως τα λεει ο Γιωργος. Βουρ για 50"....-bye-

Χρονια Πολλα χριστος ανεστη!!!!

Συγγνωμη που αργησα για reply αλλα έμεινα απο τροφοδοτικο ,έπεσε και το Πασχα μαζι και πάει λέγοντας....λολ!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και την βο'ηθεια σας.

Μια συμαντική διορθωση να κάνω....παραπανω εγραψα πως ''δεν εχω σκοπό να θυσιάσω μεγεθος για ποιώτητα'' απο βιασυνη εκανα λάθος ,ενω ηθελα να πω το αντιθετο.

Περισσοτερο με ενδιαφερει η ποιοτητα παρα το μεγεθος δλδ μπωρο να ''παιξω'' απο 42' εως 46' ή και 50' που μου προτηνατε εσεις.
Τωρα...μετα την διόρθωση που εκανα στον γραπτώ λογο μου ,η γνωμη σας παραμενει ιδια στην 50'' ή για 46'' με καλυτερη ποιοτητα?

Σας ευχαριστω και πάλι πάρα πολυ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ PANASONIC TXP42X10E <PLAZMA> ME AΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ ΤΑ 2.4 Μ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ????Η ΤΗΛ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ Κ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΑΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΩΡΩΝ!! ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ???ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ??ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ???ΤΕΛΟΣ Η ΤΗΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ .ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ<ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΚΤΛ>?????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ PANASONIC TXP42X10E <PLAZMA> ME AΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ ΤΑ 2.4 Μ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ????Η ΤΗΛ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ Κ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΑΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΩΡΩΝ!! ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ???ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ??ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ???ΤΕΛΟΣ Η ΤΗΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ .ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ<ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΚΤΛ>?????

Καλως ήρθες! Μεγαλη δεν ειναι η 42αρα σ αυτα τα μετρα, αλλα γιατι δεν βλέπεις για την Panasonic 42G10 που ήδη κυκλοφορει και ειναι καλύτερη χωρίς να ξεφεύγει σε τιμή;