Plasma 42" h 50"

Malek

New member
12 February 2009
38
Καλημέρα!

Θέλω λιγο τη βοήθεια σας. Ενδιαφέρεται ο πατέρας μου να αγοράσει μια τηλεόραση για το σαλόνι του. Αυτός κοιτάζει για 40-42 αλλα εγω πιστεύω οτι μετά απο λίγο καιρό θα του φένετε μικρή μιας και η απόσταση θέασης είναι περίπου 4 μέρτα.
Τη θέλει περισσότερο για τηλεοπτικά κανάλια, δοριφορική και ταινίες μέσω usb stick η εξωτερικό σκληρό.
Αν μπορείτε να μου προτίνεται καποιες καλές σχετικά οικονομικές (42 εώς 500ευρώ και 50 εώς 800ευρώ)

Σκεφτόμουν κατι σαν:
50' Plasma TXP50U20E
50PK550

Το μόνο προβλημα είναι οτι θελει η TV να την πάρει απο κάποιο γνωστό κατάστημα όπως κοτσόβολος, eshop, multi κτλ.

Ευχαριστώ πολύ

Στην ίδια απόσταση είχα 42,έβαλα 50 και το μετάνιωσα που δεν πήρα την 60άρα.

Εάν δεν δείς HD μια χαρά είναι η ανάλυση....προς την ποιότητα εικόνας έχουμε πρόβλημα αλλά ας έχει,οι συνδέσεις ήχου τον ενδιαφέρουν.

πάντως το καλοκαίρι είχαν την PK550 στην τιμή της PJ550 κ τώρα ο κωτσόβολος την έχει 1015.

Εγω παντως επειδη εχω και 46" LCD Full HD Sony δεν βλεπω διαφορα 720p με 1080p απο τα 2.5 μετρα , αλλωστε το δειχνει και το διαγραμμα.

Φαινεται οτι οσο μικροτερη τηλεοραση εχει καποιος τοσο μεγαλυτερες διαφορες βλεπει.:flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout:καλα δεν πεζεσαι η διαφωρα ειναι τεραστια ιδηκα στα παιχνιδια

Aν είσαι άνθρωπος, στα 2,5 μέτρα από 40", τα μάτια σου μπορούν να διακρίνουν ανάλυση περίπου 1205x678...

Λίγο δύσκολο λοιπόν να δεις τεράστια διαφορά από τα 1366x768 στα 1920x1080, μια και οι δύο αναλύσεις ξεπερνούν τη διακριτική ικανότητα του ανθρώπινου ματιού από αυτή την απόσταση...

αλα τα ματια του λαγου κι αλα της κουκουβαγιας
η διαφωρα φενεται αν εχεις καλη τν και φυσηκα να ειναι LCD και οχι πλασμα