PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

Στη φωτογραφια δεν νομιζω οτι το μερακι ηταν στην τηλεοραση. Το δικο μου σπιτι παντως δεν μοιαζει δυστυχως (προς το παρον) με αυτο.

Περιμένω και επιμένω ......τι διαφορα εχουν αυτες οι δυο στην τεχνολογια και γιατι? ....
τωρα για τις περισσοτερες ιντσες σας εγραψα εχω βιντεοπροβολεα Hitachi

Αντε πεστε κατι:bang: ...να το παρω το κοριτσι?:popcorn::BDGBDGB53:

Καμια φορα απο μεσα μας ξερουμε τι θελουμε. Νομιζω οτι και εσυ "ελπιζεις" να σε "σπρωξουν" καποιοι να παρεις αυτην που θελεις πραγματικα μεσα σου. Διαλεξε αυτην που δεν θα το μετανιωσεις, αλλα που και εαν το μετανιωσεις σε 1-2 χρονια την κανεις δωρο σε κανενα συμπεθερο και προχωρας μπροστα.

Αφου σου λεω ρε..........αυτην την εχω παρει κι εγω και μουχει πεταξει τα ματια εξω...........σκυλι μαυρο μιλαμε και οτι και να της βαλεις μεσα δεν κολωνει...........ασε που ειναι και κουκλα εδω που τα λεμε , τι αλλο θες για να την παρεις ?
Ασε που την εχει παρει το μισο φορουμ και ολοι λενε ποσο καλη ειναι:flipout::flipout::flipout:
Αν προκειτε για την τιβι σας καλως , αν οχι τοτε αρχιστε ν ανυσηχειτε........

Last edited:
για να αναψω τα αιματα ..... μην σκοτωθητε αλλα μολις γυρισα απο το media markt και ειδα την...panasonic plasma fullhd th42pz70e ωραιο ...μωρο..απαλη σαν βελουδο ! αλλα η sony ειναι ζωηρουλα στα χρωματα...δυστυχως 50 ιντσες δεν ειχαν ....

μην βαρατε τον πιανιστα ...χα χα χα ....καπου θα καταληξω αλλα ποιες ειναι οι μεγαλες διαφορες δεν μου ειπατε ακομα ? στην τεχνολογια plasma lcd

Καμια φορα απο μεσα μας ξερουμε τι θελουμε. Νομιζω οτι και εσυ "ελπιζεις" να σε "σπρωξουν" καποιοι να παρεις αυτην που θελεις πραγματικα μεσα σου. Διαλεξε αυτην που δεν θα το μετανιωσεις, αλλα που και εαν το μετανιωσεις σε 1-2 χρονια την κανεις δωρο σε κανενα συμπεθερο και προχωρας μπροστα.

:SFGSFGSF::worshippy: μα την αληθεια ...που ελεγαν η γαλατες ...εχεις δικιο ...

Μια τηλεοραση με λιγο μερακι παντα μπορει να δεσει με το χωρο οσο μεγαλη και αν ειναι...-bye-

592194

Η μέρα φεύγει, η plasma έρχεται.
Η μέρα έρχεται, η plasma δεν φαίνεται.

Σε χώρους με τόσο μεγάλα ανοίγματα χρειάζεσαι blackout ή LCD.

μην βαρατε τον πιανιστα ...χα χα χα ....καπου θα καταληξω αλλα ποιες ειναι οι μεγαλες διαφορες δεν μου ειπατε ακομα ? στην τεχνολογια plasma lcd
Αυτή την στιγμή, επειδή το έχω ψάξει λόγω του γεγονότος οτί είμαι στη ίδια θέση με εσένα, οι επιλογές σου είναι 2 στα λεφτά που έχεις.

Σε πλάσμα LG PG6000 και σε lcd Sony 46D3500.

Άσε τις υπόλοιπες στην ησυχία τους, ξεκαθάρισε τι τεχνολογία θέλεις και προχώρα με χαρά...

Αυτή την στιγμή, επειδή το έχω ψάξει λόγω του γεγονότος οτί είμαι στη ίδια θέση με εσένα, οι επιλογές σου είναι 2 στα λεφτά που έχεις.

Σε πλάσμα LG PG6000 και σε lcd Sony 46D3500.

Άσε τις υπόλοιπες στην ησυχία τους, ξεκαθάρισε τι τεχνολογία θέλεις και προχώρα με χαρά...

:bang:τωρα ταιριαζει το εξης, ηταν στραβο το κλίμα το εφαγε και ο γαιδαρος...:captain:

Τώρα σε θέλω στην απαντηση , γιατι? LG πλασμα? και οχι Panasonic ?:ears::angel:

Παρακαλω κυριοι επιτελους ποιες οι διαφορες LCD και ΠΛΑΣΜΑ και τι πρεπει να προσεξω?
π.χ. οπως αυτο το μειονεκτημα με το φως της ημερας στην πλασμα !
γιατι εαν την αγορασω μετα ..... αν και επισκευτηκα το διαδικτυο και ειδα οτι ειναι αρκετα συγχρονη ΤΒ η LG !!
τι ειναι το black out?
ποιος την εχει ζωντανη, joebar που τα ψαχνεις και εισαι φρεσκος? να την συγκρινω !
προτιμω προς τα νοτιανατολικα

α θριλερ το καναμε χα χα χα

Last edited:
τωρα ταιριαζει το εξης, ηταν στραβο το κλίμα το εφαγε και ο γαιδαρος...

Τώρα σε θέλω στην απαντηση , γιατι? LG πλασμα? και οχι Panasonic ?

Προσωπικά, λόγω απείρως καλύτερης εμφάνισης (στο σαλόνι μου θα την βάλω και όχι στο playroom σαν οθόνη του pc μου), λόγω πολύ καλής αντιπροσωπείας και το βασικότερο, δεν θέλω να βλέπω πράσινες γραμμές στον ύπνο μου... :beatnik2:

Εγώ πάλι (έτσι για το ξεκάρφωμα) θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς LCD μεριά. Τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν βλέπεις και αν κατάλαβα καλά σκοπεύεις να χρησιμοποιείς αρκετά τις δύο παιχνιδομηχανές που έχεις στην κατοχή σου.

Απάντηση: Re: PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

Εγώ πάλι (έτσι για το ξεκάρφωμα) θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς LCD μεριά. Τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν βλέπεις και αν κατάλαβα καλά σκοπεύεις να χρησιμοποιείς αρκετά τις δύο παιχνιδομηχανές που έχεις στην κατοχή σου.

Γιώργο κι εγώ LCD του πρότεινα :bigcry: (46D3500), μήπως αλλαξοπιστήσαμε????:huh2:

Υ.Γ.: Όταν το διαβάσει ο vasdar θα μας πιάσει στο ψιλό:ears:

Καλημέρα-bye-

τι ειναι το black out?

Ρολά είναι που μπλοκάρουν το φώς. Τα βάζεις συνήθως σε παράθυρα που δεν έχουν παντζούρια και θέλεις να έχεις συσκότιση (υπνοδωμάτια).
Στις plasma, αν και πλέον έχουν μεγάλη φωτεινότητα, δεν συνιστάται να βάζεις το contrast πάνω απο την μέση γιατί υπάρχει κίνδυνος image retention ή και screen burn. (καίγεται το σήμα π.χ. του mega στην οθόνη και μένει εκεί για πάντα)

Σορρυ φίλε mezzanine αλλά αυτό που λες είναι τεράστιο λάθος. Το κοντράστ στην δική μου είναι από την αρχή στο 80-85 και δεν έχω κανένα πρόβλημα...σκέψου μετά που θα καεί και ο φώσφορος...θα αφήνω το PS3 ανοιχτό όλο το βράδυ!