Ας ειχα αυτο το χωρο με αυτη τη θεα και ας εβλεπα σε CRT...
Καμια φορα απο μεσα μας ξερουμε τι θελουμε. Νομιζω οτι και εσυ "ελπιζεις" να σε "σπρωξουν" καποιοι να παρεις αυτην που θελεις πραγματικα μεσα σου. Διαλεξε αυτην που δεν θα το μετανιωσεις, αλλα που και εαν το μετανιωσεις σε 1-2 χρονια την κανεις δωρο σε κανενα συμπεθερο και προχωρας μπροστα.
Μια τηλεοραση με λιγο μερακι παντα μπορει να δεσει με το χωρο οσο μεγαλη και αν ειναι...![]()
![]()
Αυτή την στιγμή, επειδή το έχω ψάξει λόγω του γεγονότος οτί είμαι στη ίδια θέση με εσένα, οι επιλογές σου είναι 2 στα λεφτά που έχεις.μην βαρατε τον πιανιστα ...χα χα χα ....καπου θα καταληξω αλλα ποιες ειναι οι μεγαλες διαφορες δεν μου ειπατε ακομα ? στην τεχνολογια plasma lcd
Η μέρα φεύγει, η plasma έρχεται.
Η μέρα έρχεται, η plasma δεν φαίνεται.
Σε χώρους με τόσο μεγάλα ανοίγματα χρειάζεσαι blackout ή LCD.
Ή φωτοευαίσθητα τζάμια, που ταιριάζουν και στο σαλόνι της φωτό....... ή κουρτίνες![]()
Αυτή την στιγμή, επειδή το έχω ψάξει λόγω του γεγονότος οτί είμαι στη ίδια θέση με εσένα, οι επιλογές σου είναι 2 στα λεφτά που έχεις.
Σε πλάσμα LG PG6000 και σε lcd Sony 46D3500.
Άσε τις υπόλοιπες στην ησυχία τους, ξεκαθάρισε τι τεχνολογία θέλεις και προχώρα με χαρά...
τωρα ταιριαζει το εξης, ηταν στραβο το κλίμα το εφαγε και ο γαιδαρος...
Τώρα σε θέλω στην απαντηση , γιατι? LG πλασμα? και οχι Panasonic ?
Εγώ πάλι (έτσι για το ξεκάρφωμα) θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς LCD μεριά. Τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν βλέπεις και αν κατάλαβα καλά σκοπεύεις να χρησιμοποιείς αρκετά τις δύο παιχνιδομηχανές που έχεις στην κατοχή σου.
τι ειναι το black out?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.