PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

Άντε πάλι με τους ειδικούς. Τηλεόραση είναι, όχι πυρηνικός αντιδραστήρας. Μάτια έχω και βλέπω και τα εμπιστεύομαι πιό πολύ από αυτό που βλέπει ή "βλέπει" ο οποιοσδήποτε αυτοαναγορευθείς ειδικός. Αλήθεια τί σπουδάζεις για να γίνεις reviewer τηλεοράσεων online; Παλιά πάντως τους λέγαμε μάστορες, όχι reviewers-experts-calibrators.

Σχετικά με τις παρατηρήσεις μου επί της ουσίας διαφωνείς ή δεν έχεις ιδία άποψη; Ή το ένα ή το άλλο, αλλιώς θα συμφωνούσαμε. Στο κάτω-κάτω αντί να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα βγες και πες βρε παιδί μου "Κώστα λες βλακείες, εγώ είδα την Χ και ήταν τζάμι σε γρήγορη κίνηση, ίδια με την LG/Panasonic/Samsung plasma δίπλα της, και είχε εμφανώς καλύτερη εικόνα στα τρία μπλουρέυ που δοκίμασα". Μπορείς;

Παντως δεν ειδα να παραθετεις ουτε ΜΙΑ αποψη ειδικου ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που να συμφωνει μαζι σου.Εγω θετω κατι απο σχετικα αξιοπιστη πηγη>http://www.hdtvtest.co.uk/selector.php
Δικια μου αποψη μετα απο ενασχοληση 2 μηνων> A656 k PX80.
Aν ηθελα να την κρατησω για 10 χρονια θα επαιρνα μια απο Χ3500 κ PDP-LX5080 σιγουρα.

Δεν τα ισοπεδονω ολα αλλα οταν εψαχνα για βιντεοπροβολεα ειχαν nr 1 τον nec οταν τον ειδα ....:rifle: πτου ειπα ετσι κανουν τεστ?
ο μονος απο αποδοση και χρωματα πριν απο 3 χρονια ηταν καποιος της εταιρειας toshiba και hitachi tx100 και ο ιnfocus ειχε 3500 ευρω αλλα ηταν τελειο μαυρο και καταπληκτικο ασπρο !
τελικα τα περιοδικα και οι ειδικοι ? :slapface:
ειναι μονο για ενημερωση
κατα αλλα ο καλυτερος κριτης ειναι οτι βλεπουν τα ματακια σου και οτι ακουν τα αφτια σου !
αυτο καταλαβα ....:grandpa:

....για μια ακόμη φορά καταλήγουμε στο ότι αυτά που βλέπουμε στα καταστήματα δεν είναι τίποτα άλλο απο μη καλιμπραρισμένες τηλεοράσεις....

μην κρίνετε έτσι μια τηλεόραση ειδικά SONY που άμα δεν ρυθμιστούν, είναι πραγματικά για τα μπάζα....μα για πολλά μπάζα!

Συμφωνώ ότι οι πλάσμα είναι έτοιμες με το καλημέρα να αποδώσουν όμορφη εικόνα ειδικά με σήμα SD.

Γ

δεν μπαίνω στο τρυπάκι σας....όλες καλές είναι και όλες σε κάνουν να ξεχνιέσαι όταν τις παρακολουθείς...αυτό και το νόημα της ύπαρξης τους άλλωστε! το να μας αποβλακώνουν

....εκτός και αν ξαφνικά αποφασίσουν να κάνουν γνωστή την ομάδα που προτιμούν .... με την προβολή πράσινων γραμμών!

Συμφωνώ πως στο τέλος οποιαδήποτε σύγχρονη τηλεόραση τη δουλειά της την κάνει! Απλά κουβέντα να γίνεται, και μπας και βοηθηθεί κανένας που ψάχνει τώρα να πάρει νέα τουβου.

δεν ξέρω για εσάς, αλλα εμένα στρωμένη ή άστρωτη στα π@π@ρι@ μου καθώς μαλακισμένο αναλογικό βλέπω κυρίως

αυτό που με ενοχλεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΜΩΣ είναι το γεγονός της διπλής απεικόνισης...δείτε το εικονίδιο του A και απο πίσω θα δείτε και άλλο 1 !!!!

Σε 32PFL9632, 46X2000, 46X3500, 32D3000, 37LXD70 σε όλες το ίδιο πρόβλημα με την διπλή απεικόνιση σε όλα τα κανάλια, ακόμα και στο SKAI

Aυτο εχει να κανει με την τηλεοραση? Νομιζα οτι εχει να κανει με το σημα. Σε εμενα π.χ. το κανει σε 1-2 καναλια, οπως στον Αλφα. Τα υπολοιπα τα δειχνει "τζαμι". Πλασμα ειναι.

Απάντηση: Re: PLASMA 50' HDready η LCD 42' FULLHD?

....εκτός και αν ξαφνικά αποφασίσουν να κάνουν γνωστή την ομάδα που προτιμούν .... με την προβολή πράσινων γραμμών!

οπως εχω ξαναπει,απλα σου δειχνουν πως θα βαψεις τα αυγα.

αυτό μου λένε και εμένα όλοι οι ειδικοί!!!

μιλάμε έχω αλλάξει 3 σπίτια .... πόσα ακόμα??? και όλα φάτσα κάρτα τον Υμηττό!

Ντροπή, τόσα λεφτά για τηλεόραση, να λέμε για 3 μπάλες στις F86, κορεσμένα χρώματα, τρελά pull down στα 24p, και άλλες χημείες, όταν καλα καλά δεν έχουμε μια απλά κάπως σωστό αναλογικό σήμα, τουλάχιστον χωρίς διπλή απεικόνιση!

Χμμμμμ, γι'αυτο εχεις ειδωλα. Αυτα παρουσιαζονται οταν εχεις "υπερβολικο" σημα.

Aυτο εχει να κανει με την τηλεοραση? Νομιζα οτι εχει να κανει με το σημα. Σε εμενα π.χ. το κανει σε 1-2 καναλια, οπως στον Αλφα. Τα υπολοιπα τα δειχνει "τζαμι". Πλασμα ειναι.

Στην αρχή μου λέγανε για λάθος "κουμπώματα" των Panel των Lcd, για να εξηγήσουν την διπλή απεικόνιση. Αλλά υπάρχει μόνο σε αναλογικό σήμα...αλλά είναι αίσχος να βλέπεις τα πάντα με μια "σκιά" απο πίσω, και προσοχή μόνο σε μαύρο φόντο φαίνεται! στα φωτεινά δεν μπορείς να το διακρίνεις εύκολα!

Ευτυχώς έχουμε τα τρία ψηφιακά και....κάτι βλέπουμε αξιοπρεπές.

Για να επανέλθω στο θέμα του τόπικ , HD ready 50άρα πλάσμα δαγκωτό!
Γιατί παίρνεις μεγαλύτερη τηλεόραση, με καλύτερη εικόνα στα αναλογικά κανάλια και σε ο,τιδήποτε κινείται γρήγορα (πχ μπάλα), και έρχεται και Euro!

Ευτυχώς έχουμε τα τρία ψηφιακά και....κάτι βλέπουμε αξιοπρεπές.

Για να επανέλθω στο θέμα του τόπικ , HD ready 50άρα πλάσμα δαγκωτό!
Γιατί παίρνεις μεγαλύτερη τηλεόραση, με καλύτερη εικόνα στα αναλογικά κανάλια και σε ο,τιδήποτε κινείται γρήγορα (πχ μπάλα), και έρχεται και Euro!

Συμφωνώ....50 χορταστικές ίντσες με 1300 κ 1500 euro είναι ότι πρέπει σήμερα!!!