Plasma αλλά ποιά: 46S10 ή 50U10 ???

zxcv

AVClub Enthusiast
6 August 2008
931
Ψήνομαι για σήμερα!
Τις βρίσκω με διαφορά 130 ευρώ.
Τί προτείνετε; (κυρίως οικιακό τηλεοπτικό στα 3 ή 5 μέτρα)

Αμα μπορεις να τα δωσεις τα λεφτα τοτε παρε 50 εφοσον η μινιμουμ αποσταση ειναι 3 μετρα..The bigger the better.:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Την U εκτός αν προορίζεται για θέαση κυρίως ημέρα σε φωτεινό χώρο.

Οποτε πρεπει να παρει LCD με ματ επιφανεια...:D

Πλακα κανω , μια χαρα δειχνει η U και ημερα αρκει να μην την βλεπει απευθειας ο ηλιος...δεν νομιζω οτι η διαφορα με την S (η ακομη και την V) ειναι τοσο μεγαλη...

Ομοφωνία, ε;

έλεγα πως θα φαίνονταν λιγότερο οι ατέλειες του τηλεοπτικού στην 46...
είναι και ετοιμοπαράδοτη για απόψε...

....

ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Ομοφωνία, ε;

έλεγα πως θα φαίνονταν λιγότερο οι ατέλειες του τηλεοπτικού στην 46...
είναι και ετοιμοπαράδοτη για απόψε...

....

ευχαριστώ πολύ όλους!!!

θα μας πεις λιγο σε τι τιμες τις βρηκες φιλε??

Φίλε μου εγώ απο εχθες έχω πάρει την PANA 50U10 μετά από ερωτήσεις που έκανα εδω μέσα και είμαι πάααααρα πολυ ευχαριστημένος με την πρώτη εντύπωση......Για μένα για την τιμή που έχει είναι TOP....... :ernaehrung004:

Φίλε μου εγώ απο εχθες έχω πάρει την PANA 50U10 μετά από ερωτήσεις που έκανα εδω μέσα και είμαι πάααααρα πολυ ευχαριστημένος με την πρώτη εντύπωση......Για μένα για την τιμή που έχει είναι TOP....... :ernaehrung004:
46S10 749 euro στο public στο συνταγμα (προσφορα, γιατι εχει και την 42S10 στην ιδια τιμη και την 50U10 899) και νομιζω εχει διαφορα η U απο την S ωστε να δικαιολογει ακομα και την διαφορετικη ονομασια.

θα μας πεις λιγο σε τι τιμες τις βρηκες φιλε??
750 και 880...

(όταν ρώτησα για αλλαγή λόγω καμμένου pixel ο πωλητής είπε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα στις plasma!!! τί έπρεπε να απαντήσω???)

Ερώτησις: Σε plasma βρίσκει κανείς 200Hz?

Last edited:
Ερώτησις: Σε plasma βρίσκει κανείς 200Hz?

0723_samsung_ue46b8000xw_8.jpg

Δεξια ενα κινουμενο αυτοκινητο οπως φαινεται σε μια πλασμα...αριστερα σε μια LCD με 200 Hz....

Tα 200 Hz χρησιμευουν για να καταπολεμηθει το motion blur , οι πλασμα δεν εχουν motion blur ομως ετσι και αλλιως...

σε ενα μηνα ερχονται οι καινουριες.. αξιζει η αναμονη... θα πεσουν και αλλο οι τιμες....
thanks macfm!

Θα υπάρχουν όμως ακόμη οι παλιές;

Δεξια ενα κινουμενο αυτοκινητο οπως φαινεται σε μια πλασμα...αριστερα σε μια LCD με 200 Hz....

Tα 200 Hz χρησιμευουν για να καταπολεμηθει το motion blur , οι πλασμα δεν εχουν motion blur ομως ετσι και αλλιως...

Thanks Yperion!

Την είδα και αλλού που ανέβασες την φωτο και είναι εντυπωσιακή!
Απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει...

(αλήθεια - ξέρω πως κάπου θάναι γραμμένο, αλλά που; δεν αντέχω άλλο διάβασμα... :slapface: - γιατί δεν έχουν motion blur ; )

Last edited:
As video editor Geoff Morrison's piece explains, part of the blur perception comes from the fact that, on standard LCDs, frames are frozen on the screen for 1/60th of a second, and then abruptly shift to the next frame. This is called "sample and hold." Other technologies like plasma and DLP don't hold the frame for that whole 1/60th of a second, but pulse from one frame to the next, with some healthy downtime. The obvious solution is to double the frame rate to 120Hz.

http://gizmodo.com/290237/the-trouble-with-lcd-tvs-motion-blur-and-the-120hz-solution

Στις πλασμα τα πιξελ αναβοσβηνουν οπως στις CRT , στις LCD μενουν συνεχεια αναμενα και απλως αλλαζουν χρωμα με αποτελεσμα να "μενει" η εικονα στο ανθρωπινο ματι...

Βεβαια και στις πλασμα υπαρχει περιπτωση να δει καποιος "θολουρα" αν προερχεται απο το υλικο που βλεπει και οχι απο την τηλεοραση...