ΠΛΑΣΜΑ Ή LCD ΓΙΑ NOVA

Οπότε όλες αυτές είναι υποψήφιες,
η 40w4500 που την είχα βάλει κι αυτή στο μάτι να υποθέσω δεν είναι τόσο καλή όσο οι άλλες στο SD ?

Μόλις είδα πως έχει έρθει και η Sony 40Χ4500. Αν είναι εντός budget σου αξίζει να την τσεκάρεις. Επίσης η Toshiba έχει ανακοινώσει την ZF575 που θα αντικαταστήσει την ZF355 και η πιο σημαντική αλλαγή από το παλιό μοντέλο θα είναι η νέα γενιά επεξεργασίας της εταιρίας (Resolution+). Αν δεν μου διαφεύγει κάποια άλλη, νομίζω πως αυτές μαζί με τις 9xxx Philips θα είναι οι καλύτερες στο συγκεκριμένο τομέα. Η W4500 είναι αρκετά πάνω από το μ.ο, αλλά όχι στο επίπεδο της X.

Οι Philips 9603 θα τσεκαριστούν σίγουρα όπως και η sony 40x3500 ,
η καινούρια 40x4500 μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά εμφανισιακά δε μου λέει και πολλά, έτσι όπως έχει τα ηχεία στα πλάγια είναι κάπως αντιαισθητικό.

Τις Toshiba πάλι δεν έχω ακούσει να τις συγκαταλέγουν στις top lcd , αλλά θα περιμένω να δω την καινούρια σειρά αν δεν καθυστερήσει.

Για τα δικά μου γούστα οι Philips έχουν κάποια μειονεκτήματα που δεν μπορώ σε μια τηλεόραση. Σε επεξεργασία SD όμως είναι πάρα πολύ καλές.

Την Χ4500 κάνε ένα κόπο να την δεις κι από κοντά. Καμιά φορά οι φώτο ξεγελάνε και εκτός των άλλων θα είναι και πολύ ποιοτική κατασκευή.

Η ZF είναι η κορυφαία σειρά της Toshiba και φοράει τα ίδια πάνελ με των Sony-Samsung με το καλό μαύρο. Στον τομέα της επεξεργασίας είναι πολύ καλή και το καινούριο μοντέλο υπόσχεται πως θα είναι ακόμα καλύτερο. Δεν νομίζω να αργήσει αφού ήδη υπάρχει σε αρκετά γερμανικά καταστήματα.

Η διαφορα W με Χ ειναι οτι στην δευτερη η εικονα σε SD εχει ρυθμιστει να ειναι λιγο πιο soft ωστε να καλυπτονται οι ατελειες του σηματος.

Η W εχει πιο sharp εικονα η οποια ειναι πιο εντυπωσιακη αν ειναι καλο το σημα αλλα αν ειναι κακο δειχνει τις αδυναμιες περισσοτερο απο την X.

H ZF575 λογικα θα ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιαστει ποτε στον τομεα της αναβαθμισης του τηλεοπτικου σηματος. Πιστευω οτι μπορει να ξεπερνα ακομη και τις Pioneer Kuro στον τομεα αυτο.

Edit. Διαβασα οτι τελικα η 575 θα βγει αρχες 2009 , προς το παρον κυκλοφορησε η ΖV555:

http://www.toshiba.de/consumer/index.php?option=com_content&view=article&id=2319&Itemid=259

Last edited:
Γιάννη η εικόνα της Χ δεν μου φάνηκε καθόλου soft, το αντίθετο. Απλά έχει πιο προηγμένη επεξεργασία.

Σίγουρο αυτό για την 575 ? Στο idealo είναι διαθέσιμη σε αρκετά μαγαζιά της Γερμανίας.

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεται για την Toshiba, διάβασα και το σχετικό αρθρο του Γιώργου για την ZF575, φαίνεται η απόλυτη lcd για τηλεοπτικό.

Θα περιμένω μερικούς μήνες να ρθει και αυτή να συγκρίνω (12ετία κοντεύει να κλείσει η έρμη η trinitron στους 3 μήνες θα κολήσει?) ,

το θέμα είναι ότι όσο πιο πολύ ψάχνω στο φορουμ τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να καταλήξω σε ένα μοντέλο ανακαλύβοντας καινούργιες ατέλειες κτλ.

Γιώργο και Yperion ευχαριστώ για τη βοήθεια