PLASMA ή LCD στις 42" ?

Norco

New member
17 September 2008
35
Καλησπέρα σε όλους,

είμαι στα πρόθυρα αγοράς τηλεόρασης 42" που προορίζεται για τηλεοπτικό σήμα στο 80% και 20% για dvd παιχνίδια pc κλπ. απόσταση θέασης περίπου 2,5 μέτρα.

ποσό διαθέσιμο με οροφή 1000 ευρώ.

τι να κοιτάξω? plasma ή lcd και ποιά μοντέλα παρακαλώ?

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για να μην αποφασίσει η κυρά μου τελικά!!!

είμαι στα πρόθυρα αγοράς τηλεόρασης 42" που προορίζεται για τηλεοπτικό σήμα στο 80% και 20% για dvd παιχνίδια pc κλπ. απόσταση θέασης περίπου 2,5 μέτρα.

Θα σου ελεγα και εγω πλασμα (λογω value for money) αλλα για PC μια τηλεοραση με αναλυση 1024x768 θα σου ειναι πρακτικα αχρηστη.

Οποτε μαλλον για καμια Sony 40V4000 η κατι παρομοιο πρεπει να πας.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=613368&postcount=530

Αναμφισβήτητα 40V4000 + PS3 = 878 ....είναι αμαρτωλή τιμή...

Υ.Γ. 1:Δεν ξέρω που μένεις φίλε Norco...και αν η τιμή αυτή είναι μόνο για σήμερα και μετρητοίς..

Υ.Γ. 2: Πόσο να έχει άραγε την 42ΡΧ80 και την 42PG6000...????...αν πάει κανείς ας ενημερώσει...

Re: Απάντηση: PLASMA ή LCD στις 42" ?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=613368&postcount=530

Αναμφισβήτητα 40V4000 + PS3 = 878 ....είναι αμαρτωλή τιμή...

Υ.Γ. 1:Δεν ξέρω που μένεις φίλε Norco...και αν η τιμή αυτή είναι μόνο για σήμερα και μετρητοίς..

Υ.Γ. 2: Πόσο να έχει άραγε την 42ΡΧ80 και την 42PG6000...????...αν πάει κανείς ας ενημερώσει...
Παιδιά καλημέρα, μόλις πήρα την 40s4000 στα 579 ευρώ! δεν ξέρω αν έκανα καλά... πείτε μου!!! επίσης ποιά η διαφορά με την 40v4000???

Πρέπει να έχουν και κάποια διαφορά σε μια είσοδο ήχου, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Κατα τα άλλα είναι πανομοιότυπη με την V4000.

Σε αυτά τα χρήματα είναι η αγορά της χρονιάς. Καλές θεάσεις να έχεις -bye-

Δεν ξέρω αν την έχει κανείς άλλος και αν έχει παραθέσει τις εντυπώσεις του, πράγμα το οποίο θα προσπαθήσω να κάνω εγώ.
Μετά από περίπου μια εβδομάδα αναλογικών τηλεοπτικών προβολών και σε σύγκριση με μια αρχαία Trinitron 25” περίπου 12 ετών, μπορώ να πω πως σε αναλογικό σήμα δεν βλέπω σημαντικές διαφορές.

Εχθές συνέδεσα το φορητό μου με την tv μέσω dvi-hdmi, και η εικόνα που αντίκρισα να προβάλετε στην τηλεόραση ήταν τόσο εκπληκτική, που πήγα κοντά στα 20 εκατοστά και παρατηρούσα έκθαμβος τη λεπτομέρεια απεικόνισης!!!

Δηλαδή με blue ray πόσο ακόμη καλύτερη θα είναι συγκριτικά με αυτό που είδα?

Από τηλεοράσεις δεν ξέρω πολλά παρά μόνο ότι διαβάζω εδώ στο φόρουμ σποραδικά, και σχεδόν κάθε 10 χρόνια κάνω αλλαγή – τουλάχιστο έτσι έχω κάνει μέχρι τώρα.

Σε κάποια reviews που διάβασα αν και η σειρά 40s4000 ήρθε τον Ιούλιο στην Ελληνική αγορά, δεν πούλησε με το ρυθμό που πούλησε στη Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο κ.λ.π., αλλά είναι εφάμιλλη της 40v4000 με τη διαφορά ότι υπολείπεται στην έξοδο ψηφιακού ήχου (optical), στη φωτεινότητα 450(cd/m2) έναντι 500(cd/m2) της v και είναι διαφορετικού εξωτερικού σχεδιασμού.

Αυτά.

Απάντηση: Re: PLASMA ή LCD στις 42" ?

-bye-:grinning-smiley-043Χρήστο τί έγινε, ο V for Vendetta έβγαλε τη μάσκα ;

Άντε πάλι έλιωσες στα μπανάκια!

Καιρός είναι να πέφτουν οι μάσκες....:flipout::flipout::flipout:....-bye-

Μπανάκια του χρόνου πάλι....:bigcry: