- 8 October 2009
- 33
Ήρθε η ώρα αγοράσω μία νέα τηλεόραση, η Panasonic 50U10 με υπηρέτησε πολύ καλά όλους αυτούς τους μήνες (από τον Φεβρουάριο) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το value-for-money performance της. Με έκανε να αγαπήσω τις plasma, να σέβομαι την σωστή εικόνα, όπως και με έκανε να ριχτώ στις θεάσεις HD ταινιών μετά μανίας!
Όμως από την άλλη με απογοήτευσε με το μαύρο της που χάλασε, με την έλλειψη AR filter που δείχνει ξεπλυμένη, με χάλασε επίσης που δεν μπορώ να διορθώσω τα χρώματα (το τρίγωνο) της που είναι λάθος και επίσης μου φαίνεται "μικρή" πια γιατί παρακολουθώ από τα 3 μέτρα σχεδόν και γιαυτό ψάχνω για κάτι μεγαλύτερο.
θέλω λοιπόν η νέα μου τηλεόραση να έχει τα εξής:
Το budget μου φτάνει ακόμα και πάνω από 3.000, σε περίπτωση που χρειαστεί και τα αξίζει, αλλά στην ουσία κοιτάω για μία μέχρι 2.000.
Τι μου προτείνετε λοιπόν και τι με συμβουλεύετε;
Όμως από την άλλη με απογοήτευσε με το μαύρο της που χάλασε, με την έλλειψη AR filter που δείχνει ξεπλυμένη, με χάλασε επίσης που δεν μπορώ να διορθώσω τα χρώματα (το τρίγωνο) της που είναι λάθος και επίσης μου φαίνεται "μικρή" πια γιατί παρακολουθώ από τα 3 μέτρα σχεδόν και γιαυτό ψάχνω για κάτι μεγαλύτερο.
θέλω λοιπόν η νέα μου τηλεόραση να έχει τα εξής:
- Να είναι καλύτερη από την U10 σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στην εικόνα
- Να είναι πάνω από 50" για καλή θέαση στα 3 μέτρα
- Όσο το δυνατόν φθηνή
- Να έχει Color management
- Καλό μαύρο (καλύτερο από της U10 μου που είναι στα 0.061cd/m2)
- Να μην ανεβαίνει το μαύρο της μετά από καιρό και να μην έχει floating blacks! (αχ παλιο πανασόνικ τι μας έκανες)
- Να έχει καλό AR filter που να κρατάει το μαύρο της και την ημέρα. Δεν ζητάω να κάνει παπάδες αλλά βλέποντας την U10 δίπλα στην G20 σε ένα μαγαζί με φως η πρώτη ήταν αισχρά ξεπλυμένη, ενώ η g20 κρατούσε το μαύρο της πολύ καλά και η εικόνα της ήταν καλή παρόλο τον φωτισμό του καταστήματος και τότε κατάλαβα πως το AR είναι πολύ σημαντικό.
- LG60pk950
- Samsung PS58C7000 (άκουσα πως αυτή δεν έχει color management επειδή είναι european model, ισχύει; )
Το budget μου φτάνει ακόμα και πάνω από 3.000, σε περίπτωση που χρειαστεί και τα αξίζει, αλλά στην ουσία κοιτάω για μία μέχρι 2.000.
Τι μου προτείνετε λοιπόν και τι με συμβουλεύετε;