Plasma προτάσεις?

αν δεν κάνω λάθος ο φίλος μας αναφέρει πως θα την έχει συνδεδεμένη με PC . Αν λοιπόν την χρησιμοποιεί σαν κύρια οθόνη του υπολογιστή χωρίς να έχει δεύτερη να κάνει τις δουλειές του τότε λυπάμαι αλλά όλες οι παραπάνω προτάσεις για πλάσμα είναι άκυρες καθ´ως όλοι ξέρουμε πως οι plasma και το pc σε συμπεθεριάζουν λόγο του IR . καλύτερα θα ήταν να στραφεί σε κάποια οικονομική lcd η led

Re: Απάντηση: Plasma προτάσεις?

αν δεν κάνω λάθος ο φίλος μας αναφέρει πως θα την έχει συνδεδεμένη με PC . Αν λοιπόν την χρησιμοποιεί σαν κύρια οθόνη του υπολογιστή χωρίς να έχει δεύτερη να κάνει τις δουλειές του τότε λυπάμαι αλλά όλες οι παραπάνω προτάσεις για πλάσμα είναι άκυρες καθ´ως όλοι ξέρουμε πως οι plasma και το pc σε συμπεθεριάζουν λόγο του IR . καλύτερα θα ήταν να στραφεί σε κάποια οικονομική lcd η led

Εδώ ο Κώστας έχει δίκιο. Η Οθόνη θα είναι διαρκώς συνδεδεμένη με το PC είτε βλέπω ταινίες, είτε πιο σπάνια παίζω κανά παιχνίδι.
Και οι ταινίες δηλαδή θα παίζουν μέσω του PC... Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν κάνει η Πλάσμα;

Παιδιά βοηθάτε μην την πατήσω!!! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Plasma προτάσεις?

Εδώ ο Κώστας έχει δίκιο. Η Οθόνη θα είναι διαρκώς συνδεδεμένη με το PC είτε βλέπω ταινίες, είτε πιο σπάνια παίζω κανά παιχνίδι.
Και οι ταινίες δηλαδή θα παίζουν μέσω του PC... Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν κάνει η Πλάσμα;

Παιδιά βοηθάτε μην την πατήσω!!! :)
αυτο που θέλω να πω είναι πως οι Plasma δεν ειναι για να προβάλουν στατικές εικόνες για πολύ ώα κατι που σ ενα Pc δύσκολα το αποφεύγεις . Αν παίζεις μονο ταινίες απ το pc οκ . Αλλα αν το δουλεύεις γενικότερα σερφαρισμα , κείμενα κλπ τοτε για μένα καλύτερα μια lcd

Όχι. Ναι μεν θα είναι συνδεδεμένο με το PC αλλά μόνο όταν θα θέλω να βλέπω ταινίες, σειρές και πολύ πιο σπάνια να παίζω κανά παιχνίδι. Για κανένα άλλο σκοπό.

Αλλά οι ταινίες θα παίζουν μόνο μέσω PC.

Όχι. Ναι μεν θα είναι συνδεδεμένο με το PC αλλά μόνο όταν θα θέλω να βλέπω ταινίες, σειρές και πολύ πιο σπάνια να παίζω κανά παιχνίδι. Για κανένα άλλο σκοπό.

Αλλά οι ταινίες θα παίζουν μόνο μέσω PC.
Τότε μπορείς άφοβα πλάσμα, και ισχύουν οι προηγούμενες προτάσεις.

Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου από την εμπειρία μου και μόνο.
Στα 2,8μ που βλέπω, πριν τη 46αρα που έχω τώρα, είχα 42αρα ( Panasonic 42PZ85e ). Όταν τη πήρα μου έλεγαν γνωστοί οτι και που τη πήρες fullhd σε 42 ίντσες, από την απόστασή που βλέπω δε θα καταλαβαίνω τη διαφορά από DVD SE BLURAY. Έλα όμως που η διαφορά ήταν πάντα τεράστια, εκτός και αν η σύγκριση ήταν με άριστο DVD και χάλια BLURAY, αλλά και πάλι φαινόταν η διαφορά. Είχαμε κάνει και τη σύγκριση με ίδιο player σε τηλεόραση φίλου hdready από ίδια απόσταση και με ίδιο υλικό. Η διαφορά της θέασης ήταν εμφανέστατη και δέν μιλώ για τις διαφορές της εικόνας από διαφορετικές τηλεοράσης.
Δε το είχα μετανιώσει ούτε μια φορά που τα είχα δώσει παραπάνω για να είναι fullhd. Η διαφορά παύει να φαίνεται μετά τα 3+μέτρα, καρατσεκαρισμένο στις 42 ίντσες.

Ti σχέση εχει η σύγκριση DVD με BR ?
Αυτό το καταλαβαίνεις και απο τα 5 μέτρα Είναι χαοτική
Εγώ μίλησα για την ιδια πηγή και το ίδιο υλικό σε 720 και 1080 απο τα 2.8 σε 42'' Δεν είναι προσωπική μου άποψη
Αφορά την ικανότητα του όρασης να αντιλήφθεί την διαφορά
Κυκλοφορεί και σχετικό διάγραμμα αμα ψάξεις για την σχέση απόστασης και ανάλυσης

Sorry για το :offtopic:

Θα προτείνεις καμία οθόνη ή θα σε απολύσω; :P

Τι να σου πώ είσαι δύσκολη περίπτωση
Ο γενικός κανόνας είναι πως TV πλάσμα δίνεις λίγα χρήματα και πάιρνεις αξιοπρεπέστατη εικόνα ανάλογη πολύ ακριβότερης LCD

Απο το πρώτο πόστ γενικά κινείσαι σε σωστή κετεύθυνση για το budget σου αλλα ... είναι και το PC στην μέση

Γενικά η στατικότητα των Windows δεν είναι οτι καλύτερο ειδικά στην αρχή

Επιλογές (προσωπικές)
1) Παίρνεις Plasma ξεχνάς το PC και βαζεις media player
2) Ξεχνάς τις Plasma παίρνεις με τα ίδια λεφτά LCD ψιλομέτρια
3) Ανεβάζεις το budget και παίρνεις LCD τούμπανο
4) παίρνεις Plasma Panasonic συνδέεις το PC και ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

SERGIOSK said:
Επιλογές (προσωπικές)
1) Παίρνεις Plasma ξεχνάς το PC και βαζεις media player
2) Ξεχνάς τις Plasma παίρνεις με τα ίδια λεφτά LCD ψιλομέτρια
3) Ανεβάζεις το budget και παίρνεις LCD τούμπανο
4) παίρνεις Plasma Panasonic συνδέεις το PC και ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

Για το 1 το ξεχνάω.
Για το 2 δεν με χαλάει αν τα λεφτά είναι μέχρι 500ευρώ
Για το 3, πόσο να ανεβάσω το budget;
Για το 4 είπαμε για την Panasonic P42S20E η οποία όμως έχει 700ευρώ που είναι κάτι λίγα πάνω από το budget που θα ήθελα, αλλά το θέμα είναι τι εννοείς να ΠΡΟΣΕΧΩ; Μία από τα ίδια δεν θα είναι με την σύνδεση στο PC;

Πάντως γενικά σημείωσε ότι η φάση θα είναι περισσότερο για ταινίες. Δηλαδή σύνδεση με το PC, βλέπω την ταινιούλα και μετά αποσύνδεση. Τίποτα παραπάνω. Γενικά νομίζω ότι τρομάζουμε λίγο υπερβολικά ή είναι η ιδέα μου; Ας πούμε και media player να έχω και έχω στο freeze την εικόνα μέχρι να πάω για μεσημεριανό πάλι το ίδιο επικίνδυνο δεν είναι;

Υ.Γ: Από ότι αντιλαμβάνομαι η Plasma είναι μία επένδυση γιατί στο μέλλον όταν μείνω μόνος μου θα μπορώ από το δωμάτιο να την πάω στο σαλονάκι και για τηλεόραση...

Για το 1 το ξεχνάω.
Για το 2 δεν με χαλάει αν τα λεφτά είναι μέχρι 500ευρώ
Για το 3, πόσο να ανεβάσω το budget;
Για το 4 είπαμε για την Panasonic P42S20E η οποία όμως έχει 700ευρώ που είναι κάτι λίγα πάνω από το budget που θα ήθελα, αλλά το θέμα είναι τι εννοείς να ΠΡΟΣΕΧΩ; Μία από τα ίδια δεν θα είναι με την σύνδεση στο PC;

Πάντως γενικά σημείωσε ότι η φάση θα είναι περισσότερο για ταινίες. Δηλαδή σύνδεση με το PC, βλέπω την ταινιούλα και μετά αποσύνδεση. Τίποτα παραπάνω. Γενικά νομίζω ότι τρομάζουμε λίγο υπερβολικά ή είναι η ιδέα μου; Ας πούμε και media player να έχω και έχω στο freeze την εικόνα μέχρι να πάω για μεσημεριανό πάλι το ίδιο επικίνδυνο δεν είναι;

Υ.Γ: Από ότι αντιλαμβάνομαι η Plasma είναι μία επένδυση γιατί στο μέλλον όταν μείνω μόνος μου θα μπορώ από το δωμάτιο να την πάω στο σαλονάκι και για τηλεόραση...
Είπαμε για τη χρήση που λες οτι θα κάνεις με το PC, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και η πλάσμα που σου προτείναν είναι μια χαρά.
Στα χρήματα αυτά, εξαιρετική.
Νομίζω πως δεν έχεις λόγο να ανησυχεις και να ψάχνεσε άλλο.
Φιλικά Λεωνίδας.

Έχεις ήδη απαντήσει στον εαυτό σου, αλλά για ψυχολογικούς λόγους, ας επιβεβαιώσουμε ότι με τη χρήση του pc για προβολή ταινιών, ο χρόνος της αποτύπωσης στατικών εικόνων στην οθόνη σου θα είναι μικρός και συνεπώς όχι βλαβερός για την τηλεόραση σου.
Έίναι σαφές ότι δεν θα παίξεις pacman μέχρι την τέταρτη μπανάνα στην τηλεόραση, σωστά;
Είμαι κάτοχος lcd, λόγω της ανασφάλειας του ότι οι plasma... χαλάνε και σε καταλαβαίνω απόλυτα, έτσι το ψείριζα κι εγώ. Έναν χρόνο μετά προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο ότι η 46Β750 που επέλεξα πέρσι είναι... ότι πρέπει για το υπνοδωμάτιο μας, ώστε να πάρουμε μια 60+ plasma για το σαλόνι. -bye-

Είπαμε για τη χρήση που λες οτι θα κάνεις με το PC, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και η πλάσμα που σου προτείναν είναι μια χαρά.
Στα χρήματα αυτά, εξαιρετική.
Νομίζω πως δεν έχεις λόγο να ανησυχεις και να ψάχνεσε άλλο.
Φιλικά Λεωνίδας.

Δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να μην κολλήσεις με την οθόνη και αρχίσεις να ψάχνεις κανα υπότιτλο να απαντάς σε κανα mail να μπείς και λίγο AvClub

Εκεί θα έχεις πρόβλημα..

Εγώ είμαι κάτοχος plasma και παίζω PS3 2-3 ώρες και παραπάνω οταν έχω χρόνο Η αίσθηση είναι κορυφαία

Άντε χτύπα την -bye-

Εντάξει παίδες μην βαράτε...θα την χτυπήσω την ρουφιάνα. Εντωμεταξύ κοιτώ για βάσης τοίχου στο πλαίσιο και δεν έχουν τίποτα σε φτηνό...εννοώ διαθέσιμο άμεσα...έλεος πια...όλοι στο πλαίσιο πάνε;

Άσε να έρθει πρώτα και δες στο χώρο πώς είναι και μετά αποφασίζεις για βάση. Και εγώ για βάση σκεπτόμουν αλλά τελικά προτίμησα να μην βάλω.

Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή από να την καρφώσω στον τοίχο. Δεν έχω χώρο ούτε για ζήτω να την βάλω κανονικά με την βάση της πάνω σε κάποιο τραπέζι :(

Παιδιά ξανά ανοίγω το topic καθώς έχω απάντηση από το Public και θέλω την γνώμη σας. Δεν έχουν την Samsung C630 που την είχαν βάλει σε προσφορά στα 524ευρώ αλλά μου δίνουν στην ίδια τιμή την Philips 40PFL6605H - 40" LED TV – Full HD - 100Hz.

Και το ερώτημα είναι. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ;

Aν θες την γνωμη μου παρε μια LG 42PJ550 με πολυ καλη εικονα και τιμη τζαμπα. Θα σου μεινουν και τα ρεστα για την βαση (24 κιλα βαρος εχει περιπου δεν ειναι βαριά).

Αν θελεις οπωσδηποτε να παρεις LCD με δεδομενο οτι στα λεφτα αυτα θα βρεις απο μετριες και κατω και η Philips που αναφερεις μεσα στα πλαισια αυτα ειναι.

Παιδιά ξανά ανοίγω το topic καθώς έχω απάντηση από το Public και θέλω την γνώμη σας. Δεν έχουν την Samsung C630 που την είχαν βάλει σε προσφορά στα 524ευρώ αλλά μου δίνουν στην ίδια τιμή την Philips 40PFL6605H - 40" LED TV – Full HD - 100Hz.

Και το ερώτημα είναι. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ;

Καλημέρα καταρχήν. Γνώμη μου είναι φίλε πως πρέπει να το ψάξεις περισσότερο για TV και να μην περιμένεις πότε και ποια προσφορά θα σου κάνει το public για να τη χτυπήσεις. Βλέπεις πως τα παιδιά σου έχουν κάνει διάφορες προτάσεις οι οποίες είναι με βάση το value for money και όχι με βάση πάρτε τη φθηνότερη TV. Στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να πάρεις πολύ καλή τηλεόραση( μακάρι να τα διέθετα και εγώ δηλαδή) και να σου μείνουν κιόλας(π.χ. 42PJ550). Για τη χρήση που θέλεις οι Plasma κάνουν άφοβα. Και μια φιλική συμβουλή, μή πείθεσαι εύκολα απ'τις "προσφορές" του public και του κάθε public αλλά συμβουλεύσου τις προτάσεις των παιδιών. Τα μαγαζιά θέλουν να πουλήσουν.