Plasma προτάσεις?

Καλημέρα σε όλους,

Yperion said:
Αν θελεις οπωσδηποτε να παρεις LCD με δεδομενο οτι στα λεφτα αυτα θα βρεις απο μετριες και κατω και η Philips που αναφερεις μεσα στα πλαισια αυτα ειναι.

Η Philips όμως δεν είναι στα λεφτά αυτά. Η πιο φτηνή αν κοιτάξεις στο skroutz είναι στα 8 κατοστάρικα. Δεν είναι καλή η οθόνη; Υποτίθεται η τιμή της είναι ψηλή απλά από το public είπαν πως μπορούν να μου την δώσουν στην προσφορά που είχα παραγγείλει την C630 που μου είχες πει ότι είναι πολύ καλή οθόνη.

kostas5579 said:
Βλέπεις πως τα παιδιά σου έχουν κάνει διάφορες προτάσεις οι οποίες είναι με βάση το value for money και όχι με βάση πάρτε τη φθηνότερη TV. Στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να πάρεις πολύ καλή τηλεόραση( μακάρι να τα διέθετα και εγώ δηλαδή) και να σου μείνουν κιόλας(π.χ. 42PJ550). Για τη χρήση που θέλεις οι Plasma κάνουν άφοβα.

Η προσφορά δεν είναι δημόσια αλλά μόνο στο e-mail επειδή δεν είχαν διαθέσιμη την Samsung C630. Η αλήθεια είναι ότι για την Philips εδώ μέσα δεν έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά το γεγονός πως κανονικά πωλείται 800ευρώ τουλάχιστον δεν παίζει ρόλο ως προς την ποιότητα; Απλά αναρωτιέμαι χωρίς να ξέρω.

Επιπλέον την PLASMA θα την είχα πάρει ήδη. Αλλά ρε παιδιά πραγματικά με φοβίζει το θέμα του στρωσίματος των 200ωρών και το θέμα του gaming που ναι μεν θα παίζω σπάνια αλλά θα πρέπει να έχω τον νου μου συνέχεια την τηλεόραση μην την ξεχάσω με στατική εικόνα ή μην κάνω κάτι κακό;;; Δεν ξέρω με φοβίζει λίγο. Μπορεί να έχει μεγαλοποιηθεί και λίγο το θέμα του burn in αλλά με αυτά που διαβάζω, μου φαίνεται κάπως να πάω να πάρω Plasma και να την έχω σαν μωράκι μη στάξει και μη βρέξει.

Και οι πλασμα τηλεορασεις ειναι δεν ειναι πυρηνικοι αντιδραστηρες.

Την αλλη φορα τα παιδια μου ειχαν αφησει το μενου του DVD επι 1-2 ωρες που ελλειπα απο το σπιτι και δεν επαθε απολυτως τιποτα.

Για να παθεις burn in πρεπει να μεινει το μενου δεκαδες ωρες για να μην σου πω και ημερες.

Μονο στην αρχη τις πρωτες 200 θελει αυξημενη προσοχη που ειναι πιο ευαισθητη.

Στρωσιμο για εμενα ειναι περιττο.

Yperion συμφωνώ μαζί σου...Άλλα η οθονίτσα είναι HD Ready. Καμία σε Full; Και ας είναι λιιιιιγο υψηλότερη η τιμή της.

Παιδιά ξανά ανοίγω το topic καθώς έχω απάντηση από το Public και θέλω την γνώμη σας. Δεν έχουν την Samsung C630 που την είχαν βάλει σε προσφορά στα 524ευρώ αλλά μου δίνουν στην ίδια τιμή την Philips 40PFL6605H - 40" LED TV – Full HD - 100Hz.

Και το ερώτημα είναι. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ;

φίλε, και εγώ βρίσκομαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα με εσένα...
για τη συγκεκριμενη philips βρήκα ελάχιστα πράγματα από κριτικές, σε τυπικά χαρακτηριστικά φαίνεται καλή, αλλά δεν φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει και πολύ..............
πάντως θεωρω ψιλοαπαραδεκτη τη σταση τους, ενω παραγγειλαμε μια best seller tv να μας αντιπροτεινουν μια εναλλακτικη της επιλογης τους, θα επρεπε να μας δωσουν μεγαλυτερα περιθωρια κατα τη γνωμη μου.

φίλε, και εγώ βρίσκομαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα με εσένα...
για τη συγκεκριμενη philips βρήκα ελάχιστα πράγματα από κριτικές, σε τυπικά χαρακτηριστικά φαίνεται καλή, αλλά δεν φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει και πολύ..............
πάντως θεωρω ψιλοαπαραδεκτη τη σταση τους, ενω παραγγειλαμε μια best seller tv να μας αντιπροτεινουν μια εναλλακτικη της επιλογης τους, θα επρεπε να μας δωσουν μεγαλυτερα περιθωρια κατα τη γνωμη μου.

Να σου πω την αλήθεια εγώ για το γαμώτο και την αδιαφορία τους δύο βδομάδες που έδειξαν, θα τους ρίξω άκυρο. Ή θα κοιτάξω κανά πιο ακριβό μοντέλο να τους πω "μόνο με αυτό συμφωνώ". Δηλαδή αν είχα πληρώσει με πιστωτική θα μου κρατάγανε 2-3 βδομάδες τα χρήματά μου; Άθλιο...

Επιπλέον για Philips και εγώ δεν βρήκα τίποτα και δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτή την εταιρία εδώ στο forum.

Yperion συμφωνώ μαζί σου...Άλλα η οθονίτσα είναι HD Ready. Καμία σε Full; Και ας είναι λιιιιιγο υψηλότερη η τιμή της.

FullHD σε πλασμα 42" μονο η Panasonic βγαζει. Πχ. Panasonic 42U20.

Παντως μην κολας στην αναλυση. Εχω δει πλασμα 1024x768 να παιζουν κλασεις καλυτερα απο LCD Full HD οπως η Philips που σου προτειναν λογω της διαφορας σε χρωμα , κινηση και αντιθεση.

H Panasonic 42U20 είχα διαβάσει ότι έχει κάποιο ελάττωμα ή κάνω λάθος; Βέβαια η S20 πάει αρκετά πιο ψηλά.

Πάντως προτιμώ να πάω σε Full HD και για το μέλλον. Δηλαδή να κρατήσει η τηλεόραση και να μην θέλω να την σουτάρω σε 2 χρόνια.

H Panasonic 42U20 είχα διαβάσει ότι έχει κάποιο ελάττωμα ή κάνω λάθος;

Στο τεστ κινησης του Avclub η U20 δειχνει σωστα 3 στις 4 γραμμες.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63128

Οι φτηνες LCD τυπου C530 , 6604 κτλ. δειχνουν 2 γραμμες.

Και παλι καλυτερη ειναι απλως επειδη ειναι πλασμα θα μπορουσε να δειχνει 4/4 αν δεν ειχε κανει μακακια η Panasonic.

H Panasonic 42U20 είχα διαβάσει ότι έχει κάποιο ελάττωμα ή κάνω λάθος; Βέβαια η S20 πάει αρκετά πιο ψηλά.

Πάντως προτιμώ να πάω σε Full HD και για το μέλλον. Δηλαδή να κρατήσει η τηλεόραση και να μην θέλω να την σουτάρω σε 2 χρόνια.

Η ανάλυση τί σχέση έχει με την αντοχή και τη ποιότητα της τηλεόρασης? Μπορεί να τη σουτάρεις για άλλους λόγους σε 2 χρόνια αλλά όχι γι'αυτόν. Εξάλλου θα την έχεις συνηθίσει μέχρι τότε την ανάλυση.

Σε ποιό σύμπαν συμβαίνει αυτό Γιάννη; Και οι 4 γραμμές έχουν διπλό είδωλο στη U20...

H U10 είναι αυτή που πιάνει 3 στις 4...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63128

Οι φτηνες LCD τυπου C530 , 6604 κτλ. δειχνουν 2 γραμμες.

Και παλι καλυτερη ειναι απλως επειδη ειναι πλασμα θα μπορουσε να δειχνει 4/4 αν δεν ειχε κανει μακακια η Panasonic.

Το κακό με την U20 είναι ότι πέφτει στις 0/4 γραμμές όταν απενεργοποιήσεις το pause... Με το pause ενεργό, σωστά, πιάνει 3/4...

Άρα να υποθέσω ότι δεν προτείνεται η U20...έχει θέμα όπως και να το κάνουμε. Από την άλλη θα αρνηθώ και την Philips 40PFL6605H που θέλουν να μου δώσουν από το Public καθώς δεν λέει και πολλά η συγκεκριμένη.

Εγώ από την άλλη θέλω 40-42'' και από ότι μου φαίνεται έχω κατασταλλάξει στην S20 από Πλάσμα και στην C630 από LCD. Αλλά και οι δύο αυτή την στιγμή είναι τσουχτερές για την τσέπη μου.

Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω 700ευρώ γιατί επιπλέον θα χρειαστώ budget για βάση τοίχου + ότι καλώδια χρειαστώ για να συνδέω το PC. Οπότε μιλάμε μετά ότι σε πάει για πλάκα πάνω από τα 750ευρώ.

Τα προβλήματα δεν συνεπάγονται πρόταση/απόρριψη. Απλά γνωρίζοντας το πρόβλημα, ζυγίζεις καλύτερα απόδοση προς κόστος. Μπορεί κάποιος να θέλει να θυσιάσει την κίνηση για την χαμηλότερη τιμή...

Εγώ θα πρότεινα να την δεις μόνος σου και να αποφασίσεις, αν η S20 είναι ακριβή...

Το κακό με την U20 είναι ότι πέφτει στις 0/4 γραμμές όταν απενεργοποιήσεις το pause... Με το pause ενεργό, σωστά, πιάνει 3/4...

Καλησπέρα και τα σέβη μου ειλικρινά για την όλη παρουσία σου στο forum.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής, λέγοντας pause τι εννοείς σε παρακαλώ,γιατί αν καταφέρουμε το 3/4 είναι κάτι σημαντικό.Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άρα να υποθέσω ότι δεν προτείνεται η U20...έχει θέμα όπως και να το κάνουμε. Από την άλλη θα αρνηθώ και την Philips 40PFL6605H που θέλουν να μου δώσουν από το Public καθώς δεν λέει και πολλά η συγκεκριμένη.

Σε σχεση με την C530 , 5605 και αλλες φθηνες LCD μια χαρα ειναι η U20.

Καλησπέρα και τα σέβη μου ειλικρινά για την όλη παρουσία σου στο forum.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής, λέγοντας pause τι εννοείς σε παρακαλώ,γιατί αν καταφέρουμε το 3/4 είναι κάτι σημαντικό.Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συμφωνα με τους υπολοιπους κατοχους U20 πιανει σκορ 3/4 απλως ο Γιωργος μαλλον εχει καποια "ευπαθεια" οταν βλεπει στην συγκεκριμενη τηλεοραση η ειναι χαλασμενη.

αμάν ρε φίλε πως την έπαθα έτσι,τώρα το έπιασα το black χιούμορ αλλά ο πνιγμένος....

Δεν ξέρω αν είμαι ευαίσθητος, αλλά εδώ βίντεο που είχα τραβήξει με βιντεο-κάμερα στα 50Hz:

http://www.youtube.com/watch?v=tFXhMMx4W7Y

Τώρα το να λέμε για μια τηλεόραση, στην οποία δεν μπορεί να διαβάσει κανείς τα ψιλά γράμματα σε πάνω από τις μισές διαφημίσεις που τα έχουν, ότι πιάνει 3/4, εγώ μόνο σαν αστείο μπορώ να το θεωρήσω...

Επειδή την έχω δει να παίζει ...... το σχόλιο μου είναι "ούτε με σφαίρες" ......