play.com ΜΠΡΑΒΟ!!!

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Έχει αναφερθεί πολλές φορές και πολλοί το γνωρίζουν. Οι τιμές του play.com είναι τουλάχιστον δελεαστικές. Ο λόγος που αναφέρομαι σε αυτό σε ξεχωριστό thread είναι για το μάθουν όσοι τυχόν δεν το ξέρουν.
Μέχρι πρόσφατα αν και ήξερα ότι είναι φθηνότερο δεν είχα συνειδητοποιήσει τις διαφορές που "παίζουν"!!! Πάραγγειλα τίτλο με 22.49 τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν τον έβρισκα κάτω από 40!
Αν και δε μου αρέσει να προβάλω καταστήματα θα κάνω μια εξαίρεση για το play.com και θα τους δώσω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! :award: :award:

Αν μου επιτρέπεις Θάνο να προσθέσω και εγώ κάτι.

Παραγγέλνω μέσο διαδικτύου διάφορα είδη απο το 1998.Ειδικά σε αγορές VHS και τώρα τελευταία DVD μου έπιαναν τον κ@@@ όσον αφορά τα ταχυδρομικά.Χαραχτηριστικό παράδειγμα ότι σε πρόσφατη αγορά ενώς DVD απο Αγγλία αυτό κόστιζε 16 λίρες,τα ταχυδρομικά 10 και έκανε και 1 μήνα να έρθει!!!Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει ΔΩΡΕΑΝ ταχεία αποστολή σε όλοι την Ευρώπη :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: play.com ΜΠΡΑΒΟ!!!

Αντωνης Β said:
Ωραίο αλλά η απουσία ελληνικών υποτίτλων στα dvd με χαλάει πολύ.

Έχει πάνω απο 1000 τίτλους με ελλ. υπότιτλους, άν εννοείς αυτό. Έχει φίλτρο για την αναζήτηση ώστε να βγάλει μόνο τίτλους με ελλ. υπότιτλους.

Βασίλης 07 said:
Αν μου επιτρέπεις Θάνο να προσθέσω και εγώ κάτι.

Παραγγέλνω μέσο διαδικτύου διάφορα είδη απο το 1998.Ειδικά σε αγορές VHS και τώρα τελευταία DVD μου έπιαναν τον κ@@@ όσον αφορά τα ταχυδρομικά.Χαραχτηριστικό παράδειγμα ότι σε πρόσφατη αγορά ενώς DVD απο Αγγλία αυτό κόστιζε 16 λίρες,τα ταχυδρομικά 10 και έκανε και 1 μήνα να έρθει!!!Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει ΔΩΡΕΑΝ ταχεία αποστολή σε όλοι την Ευρώπη :grinning-smiley-043

Και ποτέ δεν έχει κάνει πάνω από 1 βδομάδα να παραδωθεί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: play.com ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Έχει πάνω απο 1000 τίτλους με ελλ. υπότιτλους, άν εννοείς αυτό. Έχει φίλτρο για την αναζήτηση ώστε να βγάλει μόνο τίτλους με ελλ. υπότιτλους.

Ωραιότατα...
(ωχ, θα βογγήξει η πιστωτική...)

Αντωνης Β said:
Εντάξει μη τρελαθούμε κιόλας.
Οι ταινίες με ελληνικά δεν λένε και τίποτα.

Για εσένα πιθανόν, αφού το λές. Για άλλους ίσως λένε κάποιες απο τις 1046 που έχει σήμερα......:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: play.com ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Για εσένα πιθανόν, αφού το λές. Για άλλους ίσως λένε κάποιες απο τις 1046 που έχει σήμερα......:ernaehrung004:

Καλοπροαίρετα πάντα -bye-

Μολις τωρα προσεξα αυτο!!!!!!!!!!!!
Οι ανθρωποι προσπαθουν να μη νιωσει εμπαιγμενος ή κοροιδο κανενας πελατης τους. :grinning-smiley-043

Pre-Order Price Promise! Please note that the label has not yet set the price. When the price is announced, we may offer a lower price than the one we are currently offering. Pre-order your copy now, and if our price decreases between your order time and release date, you'll receive the lowest price.

Στο εξωτερικό και στα μεγάλα ιντερνετομάγαζα το πράμα είναι αλλού.
Είχα πάρει από ebay shop ένα μικροαντικείμενο, το πλήρωσα με paypal.
Μετά μου έστειλε mail ότι το έστειλε.
Την επόμενη μέρα μου έστειλε mail ότι του κράτησαν λιγότερα λεφτά στο ταχυδρομείο και μου τα έβαλε στο λογαριασμό μου στο paypal!

Ακριβώς όπως στην Ελλάδα δηλαδή!

Χαχα, εγω να σου πώ τι μου συνέβει ;

Πήρα ένα dvd απο έναν ιδιώτη , και μου είχε πεί πόσο θα είναι τα μεταφορικά πριν το χτυπήσω το μηχανάκι. Μου το στέλνει κανονικά και βλέπω 5 ευρώ παραπάνω στα μεταφορικά και του τα πλήρωσα με το paypal.

Και μου έστειλε μήνυμα ευχαριστήριο και ότι πρώτη φορά του τυχαίνει.

Αν θέλουμε όλοι μπορούμε να είμαστε εντάξει στις συναλλαγές μας, δεν είνα θέμα Έλληνα η Γερμανού ή Κινέζου.

Πάντως το play.com να το έχετε υπόψη σας και για βιβλία. Μεγάλη ποικιλία ξενόγλωσσων φυσικά και σε τιμές χαμηλότερες από τα αντίστοιχα ελληνικά βιβλιοπωλεία.
Πάντως έκανα την υπέρβαση τους τελευταίους μήνες και μέχρι και ρούχα έχω αγοράσει από ebay shops. Καινούργια και όχι μαιμούδες με 20-30% χαμηλότερες τιμές. Θέλει βέβαια προσοχή γιατί κυκλοφορούνε αρκετά μαϊμουδάκια...

Πάντως έκανα την υπέρβαση τους τελευταίους μήνες και μέχρι και ρούχα έχω αγοράσει από ebay shops. Καινούργια και όχι μαιμούδες με 20-30% χαμηλότερες τιμές. Θέλει βέβαια προσοχή γιατί κυκλοφορούνε αρκετά μαϊμουδάκια...
Για λέγε κανα μαγαζί. Πολύ τα βαριέμαι τα ψώνια...

Στο βρετανικό ebay ψωνίζω που είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τελωνεία κλπ, ενώ στα ρούχα η ποικιλία είναι αρκετή. Θέλει προσοχή γιατί υπάρχουν και ρούχα δεύτερο χέρι, ενώ δεν λείπουν και μερικές απομιμήσεις, αν και τις περισσότερες φορές αυτές τις ξεχωρίζεις γιατί λένε ότι η αποστολή θα γίνει από Ταϋλάνδη, Σιγκαπούρη κλπ.
Πρώτο τιπ μην χρησιμοποιείς την κατηγοριοποίηση του ebay για μεγέθη κλπ. Δώσε χύμα τη μάρκα που αναζητάς και ψάξε στο men's clothing. Πολλοί πωλητές δεν κάθονται να συμπληρώσουν όλα τα πεδία του ebay.
To βρετανικό βρίσκεται στην διεύθυνση ebay.co.uk