Play.com - Τελος στις "ακριβες" παραγγελιες

Το play έχει σταματήσει να στέλνει "ακριβές" παραγγελίες στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό...
Αγανάκτησαν οι άνθρωποι..

Τουλάχιστον ας έκαναν απατεωνίες με τραπεζικούς λογαριασμούς όπως οι Νιγηριανοί... το "μικροαπατεώνας" είναι μεγάλη ρετσινιά

Εντάξει ρε παιδιά δυστηχώς ζούμε στην μπανανία. Πόσο δύσκολο είναι όμως να σου πει ότι με 20 ευρά παραπάνω για ασφαλή αποστολή σου το στέλνω? Άμα κάτι έχει στο play 100 και εδώ μου το πουλάνε 150 πάλι κερδίζω. Και δεν θα είναι ούτε 20. Πάντως το πρόβλημα με τον έξυπνο Έλληνα που μονίμως δεν παραλαμβάνει είναι μεγάλο.

Αυτο σιγουρα εγινε απο παραγγελιες που δηθεν δεν παραδωθηκαν ενω ο κατοχος τις εχει κανονικα..... !!!

Ασε που αν σκεφτεις το ποιος οφελειτε χρηματικα απο αυτο παμε αλλου.... (ο νοων νοητω) .... Και δεν ειναι δυσκολο

Έκανα πριν κανα μισάωρο 3 παραγγελίες σπαστές με σύνολο 120 Ευρώ περίπου.
Όλα μαζί δεν τα δεχόταν, όντως.

Συγνώμη παιδιά, αν καταλαβα καλα υπαρχουν συμπολίτες μας που παρήγγελναν dvd μεγαλης ή μικρής αξίας από το play και τα οποία αποστέλλονταν με απλό ταχυδρομείο και στη συνεχεια διαμαρτύρονταν ότι δεν τα παρελαβαν και το Play τους τα εστελνε ξανα δωρεαν?

και υπηρχε τετοιος όρος στην παραγγελια η γινοταν λόγω "καλής καρδιάς" από μερους τους?

Απάντηση: Re: Play.com - Τελος στις "ακριβες" παραγγελιες

ilias said:
Συγνώμη παιδιά, αν καταλαβα καλα υπαρχουν συμπολίτες μας που παρήγγελναν dvd μεγαλης ή μικρής αξίας από το play και τα οποία αποστέλλονταν με απλό ταχυδρομείο και στη συνεχεια διαμαρτύρονταν ότι δεν τα παρελαβαν και το Play τους τα εστελνε ξανα δωρεαν?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι υπάρχουν :violent-smiley-030:

Προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να μην έχουν fixed όριο, αλλά αντίθετα για πελάτες με "λευκό" ποινικό μητρώο, και ιστορικό πολλών παραγγελιών να δίνουν παραπάνω όριο..

Απάντηση: Re: Play.com - Τελος στις "ακριβες" παραγγελιες

Αντώνης Τασιόπουλος said:
Προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να μην έχουν fixed όριο, αλλά αντίθετα για πελάτες με "λευκό" ποινικό μητρώο, και ιστορικό πολλών παραγγελιών να δίνουν παραπάνω όριο..

Κι αυτό πολύ σωστό.

Δεν ξέρω... εγώ αυτά τα θεωρώ μ@λ@κίες...
Η λύση δεν είναι δε στέλνω. Αυτό αποτελεί ηλίθια επιχειρηματική τακτική. Ούτε διακρίσεις μπορείς να κάνεις ανάμεσα στους πελάτες σου... Ας τα στέλνουν με courier ή συστημένα ώστε να έχουν επιβεβαίωση παράδοσης...

Re: Απάντηση: Re: Play.com - Τελος στις "ακριβες" παραγγελιες

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι υπάρχουν :violent-smiley-030:

και το play τους τα εστελνε ξανα λογω καλης θελησης απο πλευρας του?

και τωρα δηλαδη θα ξαναστελνουν "χαμενα" δεματα λογω καλης θελησης αλλα μονο αξιας εως 45Ε? αντι να χανεται δηλαδη 1 πακετο αξιας 150Ε θα χανονται 4 αξιας 35 πχ. ? η μηπως καποιος που "εχανε" 1 πακετο θα ντρεπεται τωρα να χανει 4?

δεν ξερω ρε παιδια αλλα κατι δε μου καθεται καλα...στους λογους και αιτιες που συζηταμε για αυτη την αποφαση του play...

Σε μερικά πράγματα είμαστε πολύ γάϊδαροι.
Μας προσβάλουν και ντρέπομαι γι´αυτό. Αλλά καλά μας κάνουν.
Όπως σε ξενοδοχείο του εξωτερικού όπου είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι οι Έλληνες θα τρώνε πρωϊνό τελευταίοι, διότι έπαιρναν φαγητά από το μπουφέ και για το μεσημέρι στις τσάντες τους οι "έξυπνοι" Έλληνες.

Μελίδης Μιχάλης said:
Σε μερικά πράγματα είμαστε πολύ γάϊδαροι.
Μας προσβάλουν και ντρέπομαι γι´αυτό. Αλλά καλά μας κάνουν.
Όπως σε ξενοδοχείο του εξωτερικού όπου είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι οι Έλληνες θα τρώνε πρωϊνό τελευταίοι, διότι έπαιρναν φαγητά από το μπουφέ και για το μεσημέρι στις τσάντες τους οι "έξυπνοι" Έλληνες.

...... αυτο με το Φαι μου το εχουν πει τα Πεθερικα μου που το εκανε μια Γνωστη τους .......
εχουμε και εδω Γαιδουρες ...

αντε ρε σα δεν ντρεπονται...... ααα να χαθουν για 50 ευρω και 200 .....

λες και οι αλλοι τα βγαζουν απο το μαγικο καπελο τα αγαθα τους .....

Re: Απάντηση: Play.com - Τελος στις "ακριβες" παραγγελιες

Μελίδης Μιχάλης said:

το να επιλέγει το play.com αυτή την πολιτική, με γεια του με χαρά του, ανάγεται στα πλαίσια της συμβατικής του ελευθερίας εξάλλου (ελευθερία επιλογής του αντισυμβαλλομένου). Όμως αυτό που αναφέρεις είναι απαράδεκτο, συνιστά άκρως αντισυμβατική συμπεριφορά και προσβολή της προσωπικότητας του αντισυμβαλλομένου και σηκώνει γενναία αποζημίωση. Τι θα πει "επειδή οι Έλληνες παίρνουν φαγητά στις τσάντες τους"?

Σε συνομιλία μου σημερινή και με τα κεντρικά με ενημέρωσαν ότι η εταιρία courier με την οποία συνεργάζοντε για παραδόσεις στην Ελλάδα τους έχει θέσει όριο τα 50. Δυστηχώς πάει μια πολύ καλή πηγή. Τουλάχιστον και το Amazon UK έχει ψιλορίξει τις τιμές.

Μόλις έλαβα το γνωστό email "Your order has been posted" για αυτό εδώ: http://www.play.com/DVD/HD DVD/CART/3-/1510085/-/Product.html?cur=258 αξίας 54 ευρώ.

Λογικά αν δεν το έστελναν λόγω του ορίου των 50 ευρώ, θα μου είχαν στείλει αυτό το ενημερωτικό email;
Λέτε να γίνει καμιά στραβή μέχρι να το παραλάβω;

Μπορεί και να κάνουν τα στραβά μάτια αν ξεπερνάει οριακά το όριο....

Last edited: