Play.com - Τελος στις "ακριβες" παραγγελιες

Τελικα (και απ'οτι διαβασα και σε αλλο φορουμ) υπαρχει πλεον "black list" στο play. Εκει ισχυει το οριο...

κ Οικονομου προφανως δεν ειστε στον μαυροπινακα!

Το black list δεν ισχύει σίγουρα για εμένα καθώς είμαι πελάτης από το 2003 χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι η πρώτη φορά που μου ακυρώνουν παραγγελία. Βέβαια ήταν για 164.

164 κάνει ένα αντικείμενο ή πολλά μαζί;

Αν κάνει μόνο ένα δεν το στέλνουν ούτε με σφαίρες. Και όχι τώρα, πολύ καιρό ισχύει αυτό, δεν πά να είσαι καραtrusted πελάτης.

Το boxset των Friends είναι Τάσο. Τελικά το παρήγγειλα από Amazon με κόστος μαζί με τα μεταφορικά 166,50. Για 2,50 διαφορά δεν με νοιάζει. Απλά το play έχει πολλές φορές καταπληκτικές προσφορές και είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε. Μάλλον θα χρειαστώ άνθρωπο Αγγλία ή Γαλλία και μετά να μου τα στέλνει. Είδωμεν.

Το boxset των Friends είναι Τάσο. Τελικά το παρήγγειλα από Amazon με κόστος μαζί με τα μεταφορικά 166,50. Για 2,50 διαφορά δεν με νοιάζει. Απλά το play έχει πολλές φορές καταπληκτικές προσφορές και είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε. Μάλλον θα χρειαστώ άνθρωπο Αγγλία ή Γαλλία και μετά να μου τα στέλνει. Είδωμεν.

Που χάθηκες ρε ψυχή, δεν σε είδα στις κουβέντων περί ποδοσφαιρικών και ανησύχησα!!!!!

Τελικά το όριο των 50 Ευρω ισχύει ακόμα για την Ελλάδα;
Σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι cdακια για πρώτη φορά, θα υπάρχει αυτό το όριο;
Σπαστά μπορώ να τα παραγγείλω;

Τελικά το όριο των 50 Ευρω ισχύει ακόμα για την Ελλάδα;
Σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι cdακια για πρώτη φορά, θα υπάρχει αυτό το όριο;
Σπαστά μπορώ να τα παραγγείλω;

Σπαστά παραγγέλνω πάνω από 100 ευρώ το μήνα