play.com τις απόψεις σας

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
μετα απο τουλαχιστον 200+ τιτλους αγορασα την μουμια 3.
Το δισκακι ειχε προβλημα.Το ζητησαν πισω ,το εκανα.
Εδω και μια εβδομαδα δεν μου εχουν απαντησει για το τι θα γινει. Οκ δεν τρεχει μια για τα 20 ευρω,αλλα μετα απο τοσες απροβληματιστες αγορες περιμενα καλυτερη συμπεριφορα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: play Λεει?

ναι αλλα ενω στην αρχη ζητησαν το δισκο Και τον ειχαν, στην συνεχεια εξαφανιστηκαν.
Τουλαχιστον για την ωρα.

Οταν μου έστειλαν ξάνα δεύτερο δισκάκι (επειδή το πρώτο είχε αργήσει πάρα πολύ και νόμιζα ότι χάθηκα, και βρέθηκα με δύο) και τους το έστειλα πίσω, μου έκαναν refund το κόστος των γραμματοσημων....

Τωρα αμα γραψω τι μου απαντησαν σημερα θα νομιζετε οτι παιζω με την νοημοσυνη σας

Thank you for your email.

Can you please confirm the reason for returning the disc, and the address you returned it to, and the Returns Authorisation number you were issued with, I will then be able to look into the missing item.

Kind Regards,

Andrew

Customer Care Team

τη στιγμη που του εχω βαλει στικερακι με ενα βελος στο πανω μερος του δισκου και τους αναφερω που ακριβως εχει θεμα

κι αν έχει ξεκολλήσει το στικεράκι; σ' αυτές τις περιπτώσεις βγάζεις φωτό το δισκάκι και τους το στέλνεις 100 φορές με εμαιλ να το δούνε. εκεί μέσα πρέπει να χάνει το παιδί την μάνα και η μάνα το παιδί με τόσες παραγγελίες που μπαινοβγαίνουν.

Re: play Λεει?

Μάλλον δεν έχει παραλάβει το δισκάκι και ζητάει από τον αρτζι να του πει τα παρακάτω:

α. τον λόγο για τον οποίο επέστρεψε το δισκάκι
β. σε ποια διευθυνση έστειλε το δισκάκι
γ. τον κωδικό Returns Authorisation number που έπρεπε να έχει δοθεί στον άρτζι προκειμένου ο τελευταίος να στείλει το δισκάκι πίσω

Αν ο αντριου ενημερωθεί για αυτά, τότε θα μπορέσει να ψάξει για το δισκάκι και να διερευνήσει την υπόθεση.

Το "look into the missing item" είναι περιφραστικό και δεν σημαίνει οτι θα κοιτάξει το δισκάκι για να βρει το πρόβλημα.

Αρτζι, σου έστειλαν το Returns Authorisation number πριν στείλεις το δισκάκι πίσω;

Ναι,και αυτο ηρθε πριν λιγο

We have refunded the value of the returned item as well as your postage
costs to your credit/debit card. This refund should be visible on your
statement within the next 3 working days.

Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this
matter, and thank you for your patience and valued custom.

Kind Regards,

Play

ξανα προβλημα
Αυτη τη φορα δεν εχω λαβει απαντηση απο την δευτερα.Μου εχουν στειλει ενα δισκακι απο τις 6/3 ,τους εστειλα 2-3 μειλ απο την δευτερα και απαντηση δεν πηρα.
τι να κανω?