Play station III απο USA...

...ξέρει κανείς τι παίζει;ενοώ μπορεί να παίξει δισκάκια ζώνης 2;υπάρχει κάποιο άλο πρόβλημα;ρωτάω επειδή μπορεί κάποιος να μου το φέρει απο εκεί σε πολύ χαμηλή τιμή.Επίσης αυτη την περίοδο τα 40ριά ps3 σε ποιές τιμές παίζουν στην Ελλάδα;Απο ότι έχω ψάξει τελευταία δεν υπάρχει και πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα.

Το αμερικανικο δεν παιζει ζωνη 2. Το μονο που εχει regionfree ειναι για τα games. Τα ΒR και τα DVD δεν παιζουν και δεν εχω ακουσει να ξεκλειδωνει.

Γιάννη, με τα παιχνίδια του PS3 δεν θα σου εμφανιστεί καμία ασυμβατότητα,με τις Blu-ray ταινίες θα "τρέχει" μόνο τις region free,η αναλογία είναι 1/3 για τα Ελληνικά Video Clubs.Επίσης δεν είναι συμβατό με PS2,PS1 και ευρωπαϊκά DVD's.
Από καλώδιο ρεύματος απλά το αντικαθιστάς με αυτό που έχεις για το PC σου.

Έχω το Αμερικανικό PlayStation 3 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,στην κατοχή μου βρίσκετε πριν την κυκλοφορία στην Ευρώπη.

Παιδιά καλησπέρα,

Καινούργιος στο forum. Θα εκλιπαρούσα για λίγη κατανόηση αν αυτά που ρωτήσω έχουν απαντηθεί πολλές φορές σε αλλα posts.

Θέλω να διευκρίνίσω τα εξής:
Τα παιχνίδια του PS3 από ότι έχω καταλάβει´είναι region free. Θέλω να το επιβεβαιώσω γιατί ψαχνομαι μέσα από ebay να αγοράσω για τον ανηψιο μου κάποια και θέλω να είμαι σίγουρος. Το γεγονός ότι κάποιοι αναφέρουν format NTSC να υποθέσω ότι δεν παίζει ρόλο.
Να σημειώσω ότι τα παιχνίδια που θέλω να πάρω από Αμερική θα παίξουν τοπικά στην κονσόλα και όχι για online gaming.
Επιπλέον χρειάχονται τίποτα ειδικά καλώδια για να παίξουν τα παιχνίδια (η τηλεόραση δεν είναι HD).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Με το PSP τι παίζει. Τα παιχνίδια είναι region free ?

Καλωσόρισες, jpgr5716!

Με τα παιχνίδια του PS3, αφού δεν σε ενδιαφέρει το online κομμάτι αγόρασε άφοβα,ας τονίζουν ορισμένα ότι έχουν κλείδωμα.
Για καλώδιο χρησιμοποιείσαι αυτό που έχει η συσκευασία(scart) ή Component AV αν φυσικά το υποστηρίζει η τηλεόραση σου,το καλώδιο Component AV είναι η εναλλακτική λύση του καλωδίου HDMI,αλλά διότι τα παιχνίδια θα "τρέχουν" σε Crt TV μπορεί να υπάρξει θέμα ασυμβατότητας.

Τα παιχνίδια του PSP παρομοίως είναι region free, αλλά υπάρχει κλείδωμα για τις ταινίες.

Καλωσόρισες, jpgr5716!

Με τα παιχνίδια του PS3, αφού δεν σε ενδιαφέρει το online κομμάτι αγόρασε άφοβα,ας τονίζουν ορισμένα ότι έχουν κλείδωμα.
Για καλώδιο χρησιμοποιείσαι αυτό που έχει η συσκευασία(scart) ή Component AV αν φυσικά το υποστηρίζει η τηλεόραση σου,το καλώδιο Component AV είναι η εναλλακτική λύση του καλωδίου HDMI,αλλά διότι τα παιχνίδια θα "τρέχουν" σε Crt TV μπορεί να υπάρξει θέμα ασυμβατότητας.

Τα παιχνίδια του PSP παρομοίως είναι region free, αλλά υπάρχει κλείδωμα για τις ταινίες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Αν το έπιασα καλά σε περίπτωση που χρησιμοποιήσω τη scart σύνδεση δεν θα έχω πρόβλημα. Το πρόβλημα μπορεί να προκύψει στο Component AV. Σωστά?

Βασικά σου πρωτινά σύνδεση με Component AV για καλύτερη ποιότητα εικόνας/ήχου από το αντίστοιχο scart. Η ασυμβατότητα ενδέχεται να εμφανιστεί με την CRT τηλεόραση.