'play'

Απάντηση: Re: 'play'

Μπές στο site τους και δήλωσε οτι δεν σου έχουν έρθει(υπάρχουν κάποιες φόρμες στο account σου στο play γι αυτο). Εαν έχουν περάσει 21 ημέρες από τότε που τα έστειλαν, τοτε θα σου τα ξαναστείλουν. Το ίδιο έπαθα κι εγω με ενα CD και μου το εστειλαν ξανά.

Υ.Γ. Αν μένεις σε πολυκατοικία πρόσεχε μήπως βάζουν χέρι στο γραμματοκιβώτιο...(αυτό είχα πάθει εγω). Επίσης, πρίν κάνεις ότιδήποτε ρίξε μια ματιά μήπως έχουν ξεμείνει στο τοπικό ταχυδρομείο.

σ ευχαριστω ...τωρα αντε να ψωνισω παλι απο το internet ..

eLLADA...!!!!

.

Κάνε ενα reply στο mail που έχεις λάβει για την επικύρωση της παραγγελίας σου δηλώνοντας ότι ακόμα δεν έλαβες το πακέτο.
Σε αυτό με τον τίτλο "your order has been posted".

Στέλιο η τελευταία παραγγελία που έκανα στο cduniverse ήρθε μετά από 45!!! ημέρες...
Στις 25 ημέρες τους έστειλα email ότι δεν την είχα παραλάβει και μου τα ξανάστειλαν χωρίς καμία χρέωση.
Και καπάκι μου έρχεται και το "χαμένο πακέτο".
Τελικά το ένα το έστειλα πίσω...

...έχω λάβει απροβλημάτιστα πάνω από εκατό κομμάτια από το Play.

Είμαι σίγουρος ότι κάτι παίζεται στο τοπικό ταχυδρομείο σου, ή στον χώρο παράδοσης, ή, ή ή .... Πάντως δεν φταίει το Play. Επίσης, εφόσον το ζητήσεις, σίγουρα θα στα ξαναστείλουν. Το θέμα είναι να επιλύσεις το τοπικό πρόβλημα.

Πηγα λοιπον στο ΕΛΤΑ βρηκα τον ταχυδρομο

ο οποιος δεν ξεχασε οτι πριν 3 εβδομαδες μου ειχε αφησει 3 πακετακια απο το play....

τωρα ειναι να ντρεπεσαι ...

μου ζητησε το τηλ ..οταν του ειπα οτι τα περιμενω ξανα .....:huh2::chinscratch:

Δυστυχώς,

κάτι τέτοιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους πολλά διαδικτυακά καταστήματα σταμάτησαν να στέλνουν Ελλάδα....

ναι εχουμε συνεχεια !!!

Mυστηριο ..... Thriler ....

ακουστε τελικα τι εγινε

οπως σας ειπα η παραγγελια ηταν με το λαθος 3 dvd kaι ενα t-shirt

σημερα λοιπον ημερα Σαββατο ωρα 1330 επιστρεφω σπιτι

και τι βλεπω ..... ??

εξω απο την πορτα μου μια σακουλα του εμποριου

και μεσα ειχε 5 DVD του jonny cash .... !!!!!!!

πεντε !

το συμπερασμα μου

το play εστειλε την παραγγελια 2η φορα, ο κλεφτης
χτυπησε για δευτερη φορα ...κρατησε το ενα dvd kαι τα δυο t-shirt
kai επεστρεψε τα υπολοιπα dvd

να δω τι θα μου πει ο ταχυδρομος ?

.

.

τωρα οποιος ενδιαφερεται για το διπλο αυτο dvd [ βλεπετε post 9 ]

ας μου το πει

προηγουνται

photis
larry
panman
απο το play το πηρα 18,40
τωρα τα δινω 15,00 ευρω να φυγουν

.

.

Last edited:
Re: Απάντηση: 'play'

τωρα οποιος ενδιαφερεται για το διπλο αυτο dvd [ βλεπετε post 9 ]

ας μου το πει

προηγουνται

photis
larry
panman
απο το play το πηρα 18,40
τωρα τα δινω 15,00 ευρω να φυγουν

.

.

πηγαίνεις στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου και νοικιάζεις μιά θυρίδα.
Έτσι απλά.
( η άλλη λύση είναι να βάλεις ένα φάκελο που να μοιάζει με dvd με μιά φάκα μέσα...)

Re: Απάντηση: 'play'

Έτσι απλά.

τελευταία φορά που ρώτησα, πριν από την έλευση του ευρώ, το κόστος για την ενοικιάση μιάς ταχ/κής θυρίδας, ήταν 18.000 δρχ. ετησίως. Σήμερα αυτό μεταφράζεται στα 60 ευρώ περίπου.
Αξίζει...αλλά μόνο αν έχεις συχνά παρε-δώσε με το εξωτερικό.
Εγώ πλέον μόνο από 'κεί αγοράζω. Αλλά έχω καλούς γείτονες. Ποτέ δεν μου έκλεψαν κάτι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 'play'

Έτσι απλά.
( η άλλη λύση είναι να βάλεις ένα φάκελο που να μοιάζει με dvd με μιά φάκα μέσα...)

που να τρεχω στα ταχυδρομεια ...

το δευτερο μου φαινεται καλυτερο.

.η πλακα ειναι οτι χθες βρηκα ενα κομματι τελευταιο στο metropolis και το πηρα ευτυχως δεν το ανοιξα ακομα .

την δευτερα αρχιζουν ερευνες
πρωτος υποπτος ο ταχυδρομος ..........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 'play'

πρωτος υποπτος ο ταχυδρομος ...

νομίζω πως κάνεις λάθος.
μάλλον κάποιος από την πολυκατοικία είναι.
κάτι τέτοιοι μας βγάζουν κακό όνομα και στους υπόλοιπους και μετά, τα διαδικτυακά καταστήματα αρνούνται να στείλουν στην Ελλάδα.
παληότερα, εποχές προ-Ιντερνετ είχα κάτι γνωστούς που παράγγελναν βινύλια από έναν Αμερικάνο. Γνωρίζονταν χρόνια κι ο Αμερικάνος τους εμπιστευόταν. Τους έστελνε συχνά δίσκους χωρίς να του στείλουν το αντίτιμο το οποίο του έστελναν αργότερα μαζί με αυτό κάποιας άλλης παραγγελίας.
Μιά μέρα κάθονται και του κάνουν μιά λίστα από 120 σπάνια ψυχεδελικά LPs. Τους τα βρίσκει και τους τα στέλνει ο Αμερικάνος κι αυτοί ..."εξαφανίζονται": Δεν τον πλήρωσαν ποτέ και ακόμα γελούν με το πάθημα του "χαζού".

Πάντα "γάτος" αυτός ο Ελληνας...:rolleyes:

Last edited:
...μιά καλή λύση πάντως, είναι να ζητάς απο τα καταστήματα να σου στείλουν συστημένα -registered- τα πακέτα σου και να κάνεις και μιά κουβέντα με τον ταχυδρόμο να μην τα αφήνει ποτέ στην είσοδο της πολυκατοικίας.