Player με aes ebu

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
ναι μεν καλά τα πισιά...όμως το συνήθειο βάλε βγάλε στρόγγυλο πράμα στο συρτάρι είναι πολύ έντονο...
έχετε να προτείνετε συσκευή αναπαραγωγής...κοινώς transport ή έστω player εποχής που να διαθέτει aes ebu έξοδο και οπωσδήποτε τηλεχειρισμό ?

Εννοείται προς αντικατάσταση sony 50es...

εξωτικά και δαπανηρά (έστω και σε δεύτερο χέρι αποκλείονται)

Re: Απάντηση: Player με aes ebu

Tascam CD01U Pro (αυτό που μου βουτήξανε...:AFADF0:)

Κάποιο φτηνό της CEC (3300, TL51).

πες μας κάτι καινούργιο ....

και ποιό cec (αυτό με τον ιμάντα ? Παναγία μου....:BXVZCBXZ6:)

Δημήτρη πες μας κατηγορία τιμής που θες να κινηθείς, γιατί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κ προσφορές με αυτά που θες.......

με ξέρεις Τζώρτζ....

500 είναι ένα καλό ψυχολογικό όριο

θέλω να πω στα λεφτά αυτά βρίσκω σίγουρα το tascam...

περιμένω και κάτι Theta ανάλογης (πλειστόκαινο-παλαιολιθική) εποχής, θα σε ενημερώσω αν διαβάζουν ακόμη......πάνω-κάτω τέτοιες τιμές......αλλιώς στην απόσυρση....(1 ευρώ το κιλό μείον το φόρο ανακύκλωσης)

Last edited:
...και με τα νεα κολπα, ξερω.
Τα ιδια δεν λεγαμε και για τα βινυλια και τα σιντι? Το συνηθισαμε και αυτο.

υπάρχει κάτι που λένε γιά γέρο σκύλο...

Ε, τότε πάρε ποντίκι με επίχρυσο βύζιμα γιουεσιμπί. Αποτέλεσμα εγγυημένο. Βάζεις του πισιού να παίξει Πόλυ Κερμανίδη και από τα ηχεία βγιαίνει Ρολάντο Βιγιαζόν.

Αχαα.... ωστε εξου και USB, u sound Βιγιαζόν

το πιασα

:reindeersmiley: (πασχαλιατικα δεν εχει?)

Πάντως απο τα μηχανήματα με XLR ψηφιακή έξοδο, AES/EBU λεντάκι στο μπεριντάκ άναψε μόνο στο tascam.

Τα υπόλοιπα (micromega, denon) μάλλον έχουν spdif στο εξελάρ.

Για CEC εννοώ τα φτηνά (το 51 έχει ιμάντα και βέβαια αν έβρισκες κανα TL2 με ιμάντα δεν θάταν και άσχημα)

Στη καραού. Ξέρεις πού. Αλλά τα στού είναι όλα κουρασμένα. Κοίτα αυτό το πωστολέν, το κλα... Εντά, εννιακό πενί καλά, κό κι ένα κατοστά κι είσαι πασάς.