Playroom HTPC - Παιχνίδια;

13 March 2007
691
Βόλος
Μιας και βασικός σκοπός του HTPC είναι η διασκέδαση, αναρωτιέμαι πόσοι έχετε αναζητήσει παιχνίδια για το HTPC εύκολα/γρήγορα και διασκεδαστικά - παιχνίδια που είναι "ότι πρέπει" για την παρέα...
Βλέπετε αφού το έχω συνδεδεμένο και καθώς τα επιτραπέζια για την παρέα δε με καλύπτουν (ακριβά/λίγα :P ) αναρωτιόμουν εαν θα μπορούσα να βρώ ωραία παιχνιδάκια να παίζουμε όλοι μαζί στο HTPC. Έχετε να προτείνετε τίποτα;

Κλασικές λύσεις αποτελούν τα sports games.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα σε στυλ επιτραπέζιου, photo / movie quiz κλπ.

Ερωτώ για να ακούσω καμμία πιο συγκεκριμένη πρόταση...μιας και οκ ιδεούλες έχω και εγώ... δοκίμασα πρόσφατα το monopoly , αλλα είναι λίγο δύσκολο να παιχτεί ακόμα και σε 42" - προτείνετε για προβολέα όμως :P

Άντε και μιας και το άνοιξα το θέμα εγω προτείνω:

Frets on fire ή Guitar Hero III (PC)
Stepmania με το κατάλληλο dance mat

Last edited:
Pro Evolution Soccer.... Εγγυημένη διασκέδαση :)

Το μόνο ομαδικό παιχνίδι που έχει γνήσιο χαβαλέ, και ταιριάζει απόλυτα με πιτσες και μπύρες. Φυσικά είναι αυστηρά αντρικό σπορ, αλλά αυτό που συμβαίνει όταν παίζουν 4 μαζί ,2 εναντίων 2 είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ;)

H Monopoly ειναι επίσης πολύ καλή λύση, αλλά άλλου τύπου, για πιο χαλαρές καταστάσεις. Ωστόσο την έχω και για μια περίοδο την είχα ξεφτιλίσει, έπαιζα μερικές ώρες κάθε μερα :P

Δυστηχώς η ευτυχώς δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου.. και οκ οταν δε σου αρέσει.....ε....λίγο δύσκολο να κάθεσε να κοιτας με τις ώρες τους φίλους να παίζουν :P