playstation 3 και σήμα εικόνας σε προβολέα

qwertyuiop

New member
31 January 2008
14
Καλησπέρα σε όλους,

έχω ps3, epson tw700(1280χ720) και pioneer lx60. Συνδέω το ps με τον pioneer με hdmi και τον pioneer με τον epson με hdmi. Καλύτερη εικόνα θα έχω αν στείλω σήμα 720p απ to ps3 ( οπότε θεωρητικά δεν μετέχει ο scaler του epson στην διαδικασία της εικόνας) ή να στείλω 1080ι to οποίο "σηκώνει" ο epson? AN παίζω bluray ή αν παίζω απλό dvd πια είναι η καλύτερη σε ανάλυση αποστολής του σήματος από το ps?

Re: Απάντηση: playstation 3 και σήμα εικόνας σε προβολέα

Η καλύτερη λύση είναι αυτη της απευθείας σύνδεσης του PS3 με τον Epson με ανάλυση 720p απο το PS3.

Συμφωνώ απόλυτα.

Όσο περισσότερες επεξεργασίες γίνονται τόσο πιο πιθανό είναι να έχουμε χειρότερο σήμα.

Μόνο όταν το ένα από τα 2 μηχανήματα, πηγή - προβολέας, είναι σαφώς υποδεέστερο, τότε πειραματιζόμαστε.
;)

1080 ειναι καλυτερα (τουλαχιστον στα δικα μου ματια!).Παρατηρησε τους υποτιτλους σε 720 και μετα κανε το ιδιο σε 1080(το ιδιο εννοειται κανε και με την εικονα).Αν δε διακρινεις διαφορα τοτε αστο 720...

1080 ειναι καλυτερα (τουλαχιστον στα δικα μου ματια!).Παρατηρησε τους υποτιτλους σε 720 και μετα κανε το ιδιο σε 1080(το ιδιο εννοειται κανε και με την εικονα).Αν δε διακρινεις διαφορα τοτε αστο 720...

Έχεις τον ίδιο προβολέα και παίζεις με PS3?

Re: Απάντηση: playstation 3 και σήμα εικόνας σε προβολέα

Η καλύτερη λύση είναι αυτη της απευθείας σύνδεσης του PS3 με τον Epson με ανάλυση 720p απο το PS3.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
θεωρητικά ο pioneer όταν το σήμα δεν είναι 520ι το αφήνει να περνάει χωρίς την επέμβαση scaler( τουλάχιστον δεν βρίσκω καμμία ρύθμιση για το scaler στον pioneer με σημα 720 ή μεγαλύτερο) . Αν συνδέσω κατευθείαν τον προβολέα με το ps3 τον ήχο πως θα τον συνδέσω για να έχω και όλa τα ψηφιακά format?

Οι άλλες πηγές που έχω (σήμα tv, nova) πως θα πηγαίνουν στον προβολέα? Η χρήση component είναι ασύμφορη λόγω απόστασης