Μετά από καιρό ανοίξα την πόρτα του playstore να ψωνίσω καμιά καλή ευκαιρία που να ειναι κ αξιόλογη φυσικά.
Όντας νοσταλγός από κάθε άποψη της παλιάς του video game εποχής και σχολής και έχοντας ήδη προσθεσει στην συλλογή μου την remastered τριλογία Resident Evil 0-1-2 που παίζαμε από PS1 or Sega Saturn και ανδρωθήκαμε....ήρθε τωρα η σειρά μιας άλλης επιτυχημένης σειράς που έγραψε τρελή ιστορία στον χώρο του gaming.... Φυσικα δε είναι άλλη από την τριλογία του Tomb Raider 1 2 3 remastered editions.
Ως fun της αρχικης τριλογίας άλιεν δεν θα μπορούσα να μην προσθέσω και το παρακάτω στην λίστα μου για τις γιορτές....
Τέλος προς εκπληξη μου διαπίστωσα πως παιχνίδια που σε εκαναν να προτιμησεις το Xbox έναντι του PS , ήρθαν τώρα και στο ps ... !!! Oπότε με συνοπτικές διαδικασίες προστέθηκαν και αυτα στην λίστα...
Επιπρόσθετα και έχοντας ξεμεινει από παραδοσιακα ξυλίκια ηρθε η ωρα να χτυπήσω κανα Mortal Kombat και ως εκ τουτου προτίμησα την τελευταια έκδοση στα 10 ευρώ...
Για κερασάκι στην τούρτα που κοστίζει όσο ένα τυλιχτό απ΄ολα με μια κοκα αυθεντική πρόσθεσα και άλλο ένα παιχνιδάκι που εχει λαβει καλες κριτικές αν και παλιό αλλα που θα με κανει πιστευω να ξαναζήσω και να γίνω και εγώ ένα μέρος της μεγάλης τριλογίας που προβλήθηκαν τότε στα σινεμά....
Μου εύχομαι Καλό Λιώσιμο....!!!!
Υγ1. Το Forza 5 στα 59 ευρωπουλα χαλασε τον χαμηλό μέσο όρο που θα εβγαινε ανα παιχνίδι...αλλα δε βαριέσαι...δεν κρατιέμαι!!!
Υγ2. Επόμενο παιχνίδι που διακαώς περιμένω είναι το Reanimal . Υπάρχει σαν ελευθερο ντεμο στο playstore....