PlayStation®Home

Πάλι μαζί σας, το επίσημο Club του AVClub! :fahne90:

Playstation Home

Η διαδικασία για να γίνετε μέλη:

Main Menu -> Clubs -> Start Search -> AVClub.gr -> Apply to Join.

Πολύ ευχάριστο που το avclub επανήλθε αλλά πιο καλό θα ήταν να μπορούσα να μπω απρόσκοπτα στο PSHome να το δώ, θα ήταν ευτυχέστερο!!!
Μιά στις 20 προσπάθειες είναι αποτυχημένη και αν μπώ τελικά με πετά στα 5-10 λεπτά έξω είτε με sigh out είτε με D35 ... κλπ.
Προφανώς ο server της Ευρώπης έχει γονατίσει και δεν βλέπω φως στο τούνελ εαν δεν υπάρξει άμεσα αναβάθμιση του χώρου του!
Από την άλλη η κίνηση να διαγράψουν τα clubs (από τους λίγους Beta testers) και να προχωρήσουν σε χρέωση για όλους είναι τουλάχιστον μίζερη!
Μόλις μπήκα και μου ξανακατεβάζει το summer house και όλα όσα αγόρασα και τοποθέτησα (τσάμπα) είναι στην θέση τους!
Πάλι καλά!

Edit
List is empty! Δεν μπορώ να δω το AVClub.gr! Τις πταίει;

Last edited:
προφανώς μερικοί κροκόδειλοι beta-testers είχαν φτιάξει δεκάδες club με σκοπό να κατοχυρώσουν τα ονόματα. Καλά κάνανε , όποιος προλάβει πάλι απο την αρχή αλλα με ίσες ευκαιρίες.

Ολα τα άλλα αντικείμενα του beta που τώρα είναι επί πληρωμή, παρέμειναν στους κατόχους χωρίς χρέωση.

Δεν συνδεεται με τιποτα στο Playstation Home... Μαλλον PlayWait Home θα επρεπε να το ονομάζουν...
Απο το πρωι εχω δοκιμάσει 15 φορές αλλα τίποτα...
Μηπως θελει καποιες πορτες Forward απο τον ADSL Router και δεν αρκει μονο το απλό NAT ?

Τ,

Απάντηση: PlayStation®Home

Ούτε εγώ ρε παιδιά δεν κατάφερα να συνδεθώ.
Συνεχεία βγαίνει:
Network Error
The connection to the servr was lost
C
-931
Εσείς που συνδεθήκατε κάνατε καμία ρύθμιση ή απλά έτυχε και συνδεθήκατε?

Re: PlayStation®Home

μην ασχολειστε με το Home ακομα ειναι νωρις καθε τι που φερει το τιτλο beta ειναι προβληματικο συνηθως
το Home σε κανα 3 μηνο το βλεπω να βελτιωνεται χωρις προβληματα

Απάντηση: PlayStation®Home

Τελικά τα κατάφερα και συνδέθηκα.
Βρήκα το AVClub.gr με :
MainMenu -> Clubs -> StartSearch -> AVClub.gr -> ApplytoJoinΑλλά δεν βρήκα κανένα μέσα ή μάλλον δεν ξέρω πως να σας βρω.
Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς...

Σύμφωνα με τη Sony, το πρώτο patch για το Home θα είναι από σήμερα διαθέσιμο. Το patch θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την διόρθωση των προβλημάτων με τις συνεχείς αποσυνδέσεις, γνωστά και ως “C-931 errors”, για τα οποία έχουν παραπονεθεί πολλοί χρήστες.....

Σύμφωνα με τη Sony, το πρώτο patch για το Home θα είναι από σήμερα διαθέσιμο. Το patch θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την διόρθωση των προβλημάτων με τις συνεχείς αποσυνδέσεις, γνωστά και ως “C-931 errors”, για τα οποία έχουν παραπονεθεί πολλοί χρήστες.....

Έτοιμο για "κατέβασμα": Version 1.04 (13ΜΒ)

ακομα και με το πατσ, δεν εχω καταφερει ξανα να συνδεθω μετα τη δευτερη μέρα.

Παιδιά, εγώ εισέρχομαι κανονικά στο "Home" αλλά όταν διακοσμώ το club μας, μετά από λίγο το βρίσκω άδειο...:bang:

...λες να διέρρηξαν το "σπίτι" μας; :flipout:

Άντε να δούμε και την 1.05 μήπως διορθώσει τις ανωμαλίες που είχαμε.
Είναι έτοιμη και έχει 13MB μέγεθος.
Την κατεβάζω ήδη και μπορώ να πω πως το κατέβασμα "πετάει" στην κυριολεξία σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, πράγμα που σημαίνει πως ο server έχει μεγαλώσει!!!