Playstation3 60 ή 80GB?

Πάντως και εγώ που έχω το 60άρι δεν καταλαβαίνει τίποτα.Και που ζεσταίνεται,σιγά το πράγμα,τώρα που είναι και χειμώνας μια χαρά! Πάντως νομίζω ότι τα σχόλια περί θερμοκρασίας και θορύβου τα κρίνω ως λίγο υπερβολικά,έχω δει πόσες ταινίες και ποτέ δεν είπα: Πολύ θόρυβο δεν κάνει? Δεν μπορεί βρε παιδιά,με ρεύμα λειτουργεί,θα βγάζει και λίγη ζέστη από τις σίτες που έχει και θα ακούγεται και καμιά φορά το drive του αν το έργο που βλέπεις είναι του Aγγελόπουλου και επικρατή σιγή ασυρμάτου...

Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα κι εγώ αυτό,λίγο να ζεσταθεί το playstation και λίγο η τηλεόραση δε θα χρειαζόμαστε και καλοριφέρ!!!

Re: Απάντηση: Playstation3 60 ή 80GB?

Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα κι εγώ αυτό,λίγο να ζεσταθεί το playstation και λίγο η τηλεόραση δε θα χρειαζόμαστε και καλοριφέρ!!!

για τζάκι καλύτερα, τώρα που έχει και κρύο
:2thumb22sup:

Εχω κ γω το 60αρι απο την ημερα που κυκλοφορισε. Δεν αντιμετωπισα ποτε καποιο προβλημα, ουτε κολληματα ειτε σε παιχνιδια ειτε σε ταινιες. Προσφατα επαιζα το orange box κ χτυπαγα 10ωρα χωρις προβλημα. Τωρα απο συμβατοτητα με παλαιοτερα συστηματα μη φοβασε υποστιριζει σχεδον 2000 τιτλους ps2 κ ολους του ps1. Αλλοστε τερματισα κ 1 τιτλο του ps2 στο ps3 που δεν ειχα παιξει γιατι δεν ειχα το προηγουμενο playstation. Διαφορα καμια κ μπορω να σου πω ισως ειναι κ καλυτερη ποιοτητα απο οτι θα το επαιζες σε playstation 2 λογω του upscalling σε 1080ρ. Σου συνιστω να παρεις το 60αρι.

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 60αρι αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Αν ξέρετε κανένα κατάστημα που να του έχει περισσέψει κανένα κομμάτι γράφτε το εδώ. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Last edited:
Έκλεισε,τελικά 60άρι,το αποφασίσαμε,το 80άρι παίζει πολύ λιγότερα παιχνίδια του
ps1 και του ps2.Οσο για σένα Astral Projection λυπάμαι αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Βρίκαμε ένα μόνο κι αυτό στην Αθήνα....και είμαστε πολύ μακριά απ'την Αθήνα πιστεψέ με,ευτυχώς υπάρχουν οι μεταφορικές!

Τελικά τα κατάφερα και μετά από τριήμερο ψάξιμο βρήκα ένα 60αρι από Γερμανό! Παίζει να είναι και το τελευταίο κομμάτι αφού ο υπάλληλος από χτες έψαχνε και το βρήκε σε άλλο κατάστημα του Γερμανού! Αύριο το παραλαμβάνω :ADFADF1: