Please βοηθήστε με για το καταραμένο media player

Status
Not open for further replies.

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
720
NeverLand
Δεν μπορώ άλλο να ψάχνω... έχω φτάσει σε αδιέξοδο....

Βρήκα το mac mini, μετά έψαξα και htpc και τώρα διάβαζα για media players.

Το ζητούμενο τελικά είναι να πάρω ένα Player το οποίο να υποστηρίζει αναπαραγωγή x264 mkv αρχεία σε 720p και πιο πάνω. Δεν με νοιάζει αν έχει σκληρό ή όχι.... αυτό το προσθέτω εγώ. Με ενδιάφέρει να συνδέεται μέσω hdmi στην τηλεόραση μου και να βλέπω high definition αρχεία.

Κοίταξα κάτι Tomacro limHD200i κτλ αλλά όλο κάτι περίεργο διαβάζω και με μπερδεύει.

Έχει κάποιος υπόψιν του κάποιο μηχάνημα το οποίο να δουλέυει σωστά και να μην κοστίζει μια περιουσία ?

Πιστευω οτι για αυτες τις περιπτωσεις τα καλυτερα ειναι τα HTPC. Φυσικα οπως ανεφερες και το MAC MINI πρεπει να κανει δουλεια...

Κι εγω για τετοιον media player με σκληρό δίσκο ψαχνω. Δεν θελω htpc, ετσι κι αλλιώς υπάρχουν 2 πισι σε αλλους χώρους που μπορούν να δικτυωθούν με τον media player όπως ειναι τωρα δικτυωμένοι οι ενισχυτής και ο dreambox500
Μία περιπτωση που κοιτούσα είναι το Helios5000 (http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/2985) ενω έχω βρει και αλλα ομως θελω να σιγουρευτω ότι θα παίζει όλα τα HD formats και...θελω να το βρω στην Ελλάδα και να το έχει δοκιμάσει και κανένας άλλος πρώτα!

Aπο την προσφατη εμπειρια μου με Media Player (Kiss 600) εχω να πω το εξης.
Ολα ειναι πεταμενα λεφτα.
Πολυ συντομα θα βγει καποιος καινουργιος codec που η συσκευη μας δεν θα μπορει να διαβασει αρα αν δεν θελουμε να αγορασουμε συσκευη για εναμιση -δυο χρονια η μονη λυση που μενει ειναι το HTPC.

Παρ'ολα τα προβληματα του αποζημιωνει με την ευλυγισια του και την αποδοση του για πολυ καιρο......

Status
Not open for further replies.