Please Γρηγορα βοηθεια...

GTMan

New member
2 September 2007
85
0
Λοιπον θλεω γρηγορα να μου πειτε μια τηλεοραση μεχρι αυριο για να αγορασει καποιος φιλος μου. Θελω 100hz και full hd (1920*1080 ε?). ινστες απο 37 μεχρι 42. Μην που πειτε περιττο το full hd και κυριως τα 100hz (κοληματα). Προς το παρον δεν σας βαζω οριο τιμης,Αλλα σε λογικα επιπεδα...δηλαδη κατω απο 3000 ευρω. Προς το παρον στο μυαλο μου εχω την philips 42pfl9732D. Επισης ας ειναι και Plasma αλλα νομιζω full hd plasma πρεπει να ξεφευγει τα 3000 ευρω. Σας ευχαριστω και απαντηστε μου γρηγορα, πιεζομαι χρονικα...

Πολλα λεφτα δινεις. Διαλεξε απο τις καλυτερες 46αρες (περιπου στα 2500) της αγορας που ειναι:

1. Sony 46X3500
2. Samsung 46F86

Sorry κιόλας, αλλά μήπως θα ήταν ανεύθυνο να συμβουλεύσεις κάποιον για αγορά 3.000 ευρώ τόσο βιαστικά και πρόχειρα? :SFGSFGS5:

οχι 46 ειναι πολυ μεγαλη για το μερος που θα την βαλω. Τα 3000 το εβαλα σαν max για καμια Plasma. Ας πουμε καλυτερα στα 2000 ευρω. Καποια προταση? Ευχαριστω Etien.

Ναι ειναι ανευθυνο..αυτο του λεω και εγω και δεν ακουει...αλλα εμεινε χωρις τηλεοραση και δεν την παλευει. Γι αυτο και εγω απευθυνθηκα και εγω εδω γιατι ειστε ψαγμενοι και σας εμπιστευομαι.

Αποσταση νομιζω γυρο στα 5μετρα αλλα δεν ξερω σιγουρα...δηλαδη philips δεν ειναι σιγουρη μαρκα? Απο samsung ειδα την le40f86bd

Sorry κιόλας, αλλά μήπως θα ήταν ανεύθυνο να συμβουλεύσεις κάποιον για αγορά 3.000 ευρώ τόσο βιαστικά και πρόχειρα? :SFGSFGS5:

Αν θελεις μπορεις να μου κανεις μηνυση. Το μελος vasdar ειναι δικηγορος αν θελεις να προχωρησεις.
Ρωτησε ο ανθρωπος τη γνωμη μας. Αυτη ειναι η δικη μου. Δεν την σκεφτηκα τωρα. Πολυ απλα, εαν μπορουσα/ηθελα να διαθεσω αυτα τα χρηματα θα αγοραζα μια απο τις δυο.

απο την βιασυνη μου νομιζα σε εμενα πηγαινε...ετσι ειναι etien...βιαστικη απαντηση ζητησα που λογικα θα ειχες μελετησει απο πριν.

To post μου απευθυνόταν στον GTMan και ο άνθρωπος μου απάντησε. Δικηγόρο δεν χρειάζομαι ευχαριστώ, είμαι ο ίδιος. Καλό βράδυ.

To post μου απευθυνόταν στον GTMan και ο άνθρωπος μου απάντησε. Δικηγόρο δεν χρειάζομαι ευχαριστώ, είμαι ο ίδιος. Καλό βράδυ.

Sorry, νομιζα οτι απευθυνοσουν σε εμενα.:a0210:

5 μετρα ειναι (τουλαχιστο) λογικη αποσταση για 46". Εκτος και εαν υπαρχει προβλημα χωρου στο σημειο τοποθετησης της. Εαν θελεις μικροτερη νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις τα ιδια μοντελα στις 40". Εαν παλι θα ηθελες τις επιπλεον ιντσες και σε περιοριζει ο χωρος, υπαρχει και η Toshiba 46xf355 που εχει πλατος μονο 107 cm (νομιζω).

PS: Fyi, oι πλασμα ειναι φτηνοτερες απο τις LCD

Last edited:
Επισης ποια plasma προτεινεις με τα χαρακτητιστικα που ζητω? Θα προτιμουσα pioneer αλλα ξεφευγει ετσι?

Είναι πολύ μεγάλη η απόσταση των 5 μέτρων. Τουλάχιστον 46" για να μην πω ότι είναι μονόδρομος η αγορά μιας 50".