Ορισμένα εξώφυλλα μου τα βγάζει 2 φορές. Το 1ο λέει από κάτω "1 ταινία" και το 2ο το έτος κανονικά. Αν μπεις στο 1ο έχει το εξώφυλο ξανά που σε πάει στο 2ο.
Σαν κάποιο grouping του εαυτού του. Τι το χαλάει ?
Δεν νομίζω ότι το shield "δεν παίζει 3D". Εγώ είχα γράψει ότι έχει κάποιους περιορισμούς σε αυτό το θέμα αλλά δεν είναι ότι δεν παίζει καθόλου. Δες το πρώτα πριν το απορρίψεις.Πειτε μου παρακαλω οι γνωστες σε τι media player θα μεταβω το οποιο θα δεχετε τον plex και θα αναπαραγει χωρις προβληματα βαρεια αρχεια απο nas synology δικτυακα ενσυρματα 1000 lan να ειναι 4k HDR και αναπαρωγη 3D.
Εδω και μερες διαβαζω τα νηματα και πιο πολυ με μπερδεψαν παρα μου εδωσαν λυσεις.
Το nvidia shild ειναι καλο αλλα δεν παιζει 3d.
Το κοστος επισης μεχρι 200 ταβανι
Θελω καποιες προτασεις
Έχεις απόλυτο δικιο για την cpu του sinology ειναι για τα πανηγύρια , η πρώτη μου επιλογή ειναι το shild αλλα ξέρει κανεις αν μπορει να αναπαράγει 3D remux?απο που και πόσο μπορω να το προμηθευτώ εκτός ελλαδος με κάποια ας πούμε έκπτωση ;Δεν νομίζω ότι το shield "δεν παίζει 3D". Εγώ είχα γράψει ότι έχει κάποιους περιορισμούς σε αυτό το θέμα αλλά δεν είναι ότι δεν παίζει καθόλου. Δες το πρώτα πριν το απορρίψεις.
Το άλλο καλό του shield είναι ότι εκτός από player είναι και ικανότατος Plex server κάτι που θα σου είναι χρήσιμο αν το Synology σου έχει αδύναμο cpu.
Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει σε Windows 7 γιατί η εφαρμογή plex δεν μπορεί να βρει τον plex server;ψάχνει τον διακομιστή συνέχεια κ δεν τον βρίσκει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.