Plex media center

Δεν νομίζω το imdb να έχει ελληνικά, αν έχει επιλογή για tmdb επέλεξε την αφού έχει ελληνικά

Παλια με login ειχε. Το εβαλα να παιρνει από tmdb εκτος απο τη βαθμολογία που εβαλα imdb. Ευτυχώς εχει 4-5 επιλογές.

Εκλεισα και το dlna του Plex.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ορισμένα εξώφυλλα μου τα βγάζει 2 φορές. Το 1ο λέει από κάτω "1 ταινία" και το 2ο το έτος κανονικά. Αν μπεις στο 1ο έχει το εξώφυλο ξανά που σε πάει στο 2ο.

Σαν κάποιο grouping του εαυτού του. Τι το χαλάει ?

Ορισμένα εξώφυλλα μου τα βγάζει 2 φορές. Το 1ο λέει από κάτω "1 ταινία" και το 2ο το έτος κανονικά. Αν μπεις στο 1ο έχει το εξώφυλο ξανά που σε πάει στο 2ο.

Σαν κάποιο grouping του εαυτού του. Τι το χαλάει ?

Μήπως είναι μια ταινία από κάποιο σετ?

Μου το κάνει στο Cars αλλα έχει βαλει μέσα μόνο το 1 και όχι τα 2 & 3.
και στο 12 rounds που δεν έχω κάποια άλλη συνέχεια.

βγαίνει κάπως off ?

To βρήκα. Αυτό είχε γίνει.

You may enabled the Use collection info from The Movie Database metadata agent setting. When enabled (it is disabled by default), that will try to gather collection information from The Movie Database. This may cause many unwanted collections to be automatically created, particularly collections where you only have one item.You can disable Use collection info from The Movie Database in the server metadata agent settings for the “Plex Movie” and “The Movie Database” metadata agents. This will only prevent collections from getting automatically added to items added to your library in the future. It will not remove collections from existing library items.

Πειτε μου παρακαλω οι γνωστες σε τι media player θα μεταβω το οποιο θα δεχετε τον plex και θα αναπαραγει χωρις προβληματα βαρεια αρχεια απο nas synology δικτυακα ενσυρματα 1000 lan να ειναι 4k HDR και αναπαρωγη 3D.
Εδω και μερες διαβαζω τα νηματα και πιο πολυ με μπερδεψαν παρα μου εδωσαν λυσεις.
Το nvidia shild ειναι καλο αλλα δεν παιζει 3d.
Το κοστος επισης μεχρι 200 ταβανι
Θελω καποιες προτασεις

Πειτε μου παρακαλω οι γνωστες σε τι media player θα μεταβω το οποιο θα δεχετε τον plex και θα αναπαραγει χωρις προβληματα βαρεια αρχεια απο nas synology δικτυακα ενσυρματα 1000 lan να ειναι 4k HDR και αναπαρωγη 3D.
Εδω και μερες διαβαζω τα νηματα και πιο πολυ με μπερδεψαν παρα μου εδωσαν λυσεις.
Το nvidia shild ειναι καλο αλλα δεν παιζει 3d.
Το κοστος επισης μεχρι 200 ταβανι
Θελω καποιες προτασεις
Δεν νομίζω ότι το shield "δεν παίζει 3D". Εγώ είχα γράψει ότι έχει κάποιους περιορισμούς σε αυτό το θέμα αλλά δεν είναι ότι δεν παίζει καθόλου. Δες το πρώτα πριν το απορρίψεις.
Το άλλο καλό του shield είναι ότι εκτός από player είναι και ικανότατος Plex server κάτι που θα σου είναι χρήσιμο αν το Synology σου έχει αδύναμο cpu.

Χαιρετώ. Δοκίμασα το Plex με αφορμή την αγορά WD Cloud server και δεν καταλαβαίνω γιατί να το χρησιμοποιώ τη στιγμή που με ενα VLC player (π.χ) μπορώ και βλεπω επίσης τις ταινίες. Δεν κάνουν την ίδια "δουλειά"? (ασε που το VLC μου φάνηκε καλύτερο στην απόδοση εικόνας απο το PLEX player). Ευχαριστώ.

Δεν νομίζω ότι το shield "δεν παίζει 3D". Εγώ είχα γράψει ότι έχει κάποιους περιορισμούς σε αυτό το θέμα αλλά δεν είναι ότι δεν παίζει καθόλου. Δες το πρώτα πριν το απορρίψεις.
Το άλλο καλό του shield είναι ότι εκτός από player είναι και ικανότατος Plex server κάτι που θα σου είναι χρήσιμο αν το Synology σου έχει αδύναμο cpu.
Έχεις απόλυτο δικιο για την cpu του sinology ειναι για τα πανηγύρια , η πρώτη μου επιλογή ειναι το shild αλλα ξέρει κανεις αν μπορει να αναπαράγει 3D remux?απο που και πόσο μπορω να το προμηθευτώ εκτός ελλαδος με κάποια ας πούμε έκπτωση ;

Θέλω να πάρω ένα εξωτερικό δίσκο για το shield αυτές της μέρες περιμένω έρθει. Να αντέχει 4k γιατί η τηλεόραση είναι 4κ 40ιντσες

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει σε Windows 7 γιατί η εφαρμογή plex δεν μπορεί να βρει τον plex server;ψάχνει τον διακομιστή συνέχεια κ δεν τον βρίσκει?

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει σε Windows 7 γιατί η εφαρμογή plex δεν μπορεί να βρει τον plex server;ψάχνει τον διακομιστή συνέχεια κ δεν τον βρίσκει?

εχεις ηδη εγκαταστησει τον plex server δηλαδη και ο plex client δεν τον βρισκει;

Δεν ξέρω επειδή είχα συνδεθεί από τον λογαριασμό του Google chrome κ μετά δεν με άφηνε να συνδεθώ στο plex.Μου έβγαζε ότι ο λογαριασμός χρησιμοποιείται. Έφτιαξα καινούργιο λογαριασμό με άλλο email αλλά δεν έβρισκε τον media Server. Είμαι λίγο άσχετος.βοηθεια.