Plex media center

Re: Απάντηση: Re: Plex media center

Οι υπότιτπλοι ως srt παίζουν ? ή θελει μετατροπή
Παίζουν. Με τους PGS εχει θεμα με τις LG και κανει transcode.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα παιδες.
Σας εχω μια απορια.
Εχω ενα επεισοδιο που θελω να δω, στο Synology DS115J και λιγο πριν κατσω να το δω κατεβαζω υποτιτλους (γιατι το plex client ακομα δεν το κανει αυτο) στο ιδιο folder με το ιδιο ονομα. Εχω ξανακανει την ιδια διαδικασια και οταν τρεχω την ταινια/επεισοδιο μεσω του plex εχω τη δυνατοτητα να του δηλωσω το subtitle που θελω. Χθες δεν τα καταφερα με τπτ. Μεχρι και rescan ετρεξα αλλα μηδεν εις το πηλικον.
Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο?

Πως κάνω το shield όταν κλείνει η τηλεόραση να παίζει και να μην κλείνει και αυτό; επίσης βλέπω από Tablet πως μπορώ να κλείσω το shield αν νύσταξα να μην δουλεύει όλοι νύχτα τσάμπα;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα παιδες.
Σας εχω μια απορια.
Εχω ενα επεισοδιο που θελω να δω, στο Synology DS115J και λιγο πριν κατσω να το δω κατεβαζω υποτιτλους (γιατι το plex client ακομα δεν το κανει αυτο) στο ιδιο folder με το ιδιο ονομα. Εχω ξανακανει την ιδια διαδικασια και οταν τρεχω την ταινια/επεισοδιο μεσω του plex εχω τη δυνατοτητα να του δηλωσω το subtitle που θελω. Χθες δεν τα καταφερα με τπτ. Μεχρι και rescan ετρεξα αλλα μηδεν εις το πηλικον.
Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο?
Δες μήπως στο αρχείο δεν έχει δικαιώματα ο plex user.

Πως κάνω το shield όταν κλείνει η τηλεόραση να παίζει και να μην κλείνει και αυτό; επίσης βλέπω από Tablet πως μπορώ να κλείσω το shield αν νύσταξα να μην δουλεύει όλοι νύχτα τσάμπα;

Settings - display and sound- power control
Settings- screen saver- put device to sleep
Ή κατέβασε το Android TV remote στο τάμπλετ και πάτα το μικρόφωνο, μετά πες sleep now (το ίδιο μπορείς να κανεις απο το remote)

Settings - display and sound- power control
Settings- screen saver- put device to sleep
Ή κατέβασε το Android TV remote στο τάμπλετ και πάτα το μικρόφωνο, μετά πες sleep now
Ευχαριστώ. Είχα πρόβλημα γιατί εκλεινα τηλεόραση και μετά πήγαινα Tablet δω την συνέχεια και έγραφε το plex ότι έχει χαθει direct connection και μου έριχνε την ποιότητα

Δες μήπως στο αρχείο δεν έχει δικαιώματα ο plex user.

και τα 2 ειναι με τον ιδιο user (οχι τον Plex) στο ιδιο Folder οπως και ολα τα υπολοιπα subs που εχω κατεβασει και χρησιμοποιησει. Μονο σε αυτο το αρχειο δεν παιζει.
BTW δοκιμασμενο απο το pc με VLC παιζει μια χαρα τους υποτιτλους.

Για το shield
d1bde0b0229178d58250f0cd52fad026.jpg

Ευχαριστώ. Είχα πρόβλημα γιατί εκλεινα τηλεόραση και μετά πήγαινα Tablet δω την συνέχεια και έγραφε το plex ότι έχει χαθει direct connection και μου έριχνε την ποιότητα

Μια χαρά παίζει ακόμη και σε sleep mode να είναι το shield

Μια χαρά παίζει ακόμη και σε sleep mode να είναι το shield
Έχανε το direct play κύριο μου έριχνε ποιότητα. Μόλις εκλεινα την τηλεόραση έκλεινε και το shield

Έχανε το direct play κύριο μου έριχνε ποιότητα. Μόλις εκλεινα την τηλεόραση έκλεινε και το shield

Σε sleep mode το Shield
a3e7ace9dea2a2b567d5d6c0aff65b3d.jpg

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παντως οπως εγραψε ο leo, και εγω εχω την εντυπωση οτι δουλευει κανονικοτατα ο plex server (ακομα και τα smb shares του) στο shield ακομα και οταν αυτο ειναι κλειστο (sleep mode). Το direct/indirect connection εχει περισσοτερο να κανει με το δικτυο και αν μπορει να επικοινωνησει με τον "dynamic dns" της εταιρειας. Μου εχει τυχει αρκετες φορες και στον δικο μου plex server (οχι πανω σε shield) να ειναι σε indirect mode.

Σε sleep mode το Shield
a3e7ace9dea2a2b567d5d6c0aff65b3d.jpg

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρεις που έχω το πρόβλημα αν το βλέπω από ipad

Ξέρεις που έχω το πρόβλημα αν το βλέπω από ipad

Δεν ξέρω για iOS, από το mix 2 ήταν η αναπαραγωγή

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παντως οπως εγραψε ο leo, και εγω εχω την εντυπωση οτι δουλευει κανονικοτατα ο plex server (ακομα και τα smb shares του) στο shield ακομα και οταν αυτο ειναι κλειστο (sleep mode). Το direct/indirect connection εχει περισσοτερο να κανει με το δικτυο και αν μπορει να επικοινωνησει με τον "dynamic dns" της εταιρειας. Μου εχει τυχει αρκετες φορες και στον δικο μου plex server (οχι πανω σε shield) να ειναι σε indirect mode.
Εμ δεν ξέρω μου το κάνει ίσως φταίει το δίκτυο της Forthnet πας και κάνει αποσυνδέσεις

Πως γίνετε μέσω Plex media server να μετακίνησω εξωτερικό srt υπότιτλο πάνω η κάτω ;το media player είναι το minixu9neo .Εχω σοβαρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα !