Plex media center

Version 0.9.9.12.504-3e7f93c ειναι η τελευταια. Αν δεν σου κανει update, κατεβασε την μονος σου.

Για την τηλεοραση, αν ειναι μοντελο του 2011, ναι η 1.006 ειναι η τελευταια.

D6100 ειναι 2011 για αυτο δεν μπορω να παει παραπάνω.

Server είσαι στην τελευταία, αλλά στην Sammy τρέχω την 1.015

Εσένα ειναι μάλλον πιο καινουρια!και μάλλον θα συνεχίσω να βλέπω τις ταινίες με το serviio :( έκανα παντως το update στο server απο μόνος μου .σας ευχαρηστω παντως αλλα δυστηχως το πρόβλημα συνεχίζετε .επισης το τηλεκοντρολο δεν ανταποκρίνεται σωστα κάτσω οτιδήποτε και γίνετε μετά απο κάτι Δευτέρα εώς λεπτά .

Last edited:
Εχει δωθει για εγκριση, η V.1.016 για τα μοντελα 2010/2011. Τσεκαρε εδω για λεπτομερειες.
Το δοκίμασε σε d7000 και ειναι Οκ ελπίζω να δουλέψει σε μένα όταν κυκλοφορήσει.σε ευχαρηστω !

Το πρόβλημα λύθηκε όταν άλλαξαν απο preferences -- player εκεί εχει 3 τιμές για buffer που τις έβαλα στο 1 mb.

Έφτιαξα και ένα για το tvsubtitles.net

Υποστηρίζει όλες τις γλώσσες που υπάρχουν στο site. Επιλέγεις από τα settings.

https://github.com/KleKoR/TvSubtitlesNet.bundle

TvSubtitlesNet.bundle

v0.1

Initial commit

enjoy

Έρχεται και ένα για το http://www.yifysubtitles.com/ :music-smiley-005:

οδηγίες εγκατάστης όπως στο προηγούμενο: http://avclub.gr/forum/showthread.p...center?p=1057109041&viewfull=1#post1057109041

για mac/linux etc folder path: https://support.plex.tv/hc/en-us/articles/201106098-How-do-I-find-the-Plug-Ins-folder-

Last edited:
Μπράβο φίλε. Βέβαια, το tvsubtitles τώρα τελευταία έχει χαλάσει κάπως.. Αν δεν σου κάνει κόπο, δες και τα subs4free.gr & subs4series.gr

Re: Απάντηση: Plex media center

Μπράβο φίλε. Βέβαια, το tvsubtitles τώρα τελευταία έχει χαλάσει κάπως.. Αν δεν σου κάνει κόπο, δες και τα subs4free.gr & subs4series.gr

υποθέτω πως εννοείς τα subs4free.com & subs4series.com

το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια αλλά το άφησα στην άκρη γιατί είναι λίγο πιο περίπλοκο, λόγω της δομής του site... μπαίνει στην σειρά, για όταν βρεθεί χρόνος. Δυστυχώς έκλεισε και το subz.tv το οποίο είχε εξαιρετική δομή για τέτοια πράγματα....

Ναι σωστά, εκ παραδρομής έγραψα το. gr
Το θέμα είναι ότι το tvsubtitles. net το χρησιμοποιούμσα πολύ, μέχρι που πλέον δεν το υποστηρίζουν, τουλάχιστον σε ελληνικούς, τώρα τελευταία. Μένει πολύ πίσω. Εκτός των άλλων, μου κάνει και ένα κουλό στο plex. Με το που φορτώνει, σε Samsung TV set, τους υπότιτλους από το. net μου πετάει τον έναν με "TVSUBTITLES. NET" και μετά δεν υπάρχει ροή υποτίτλων. Ενώ στο Mac, μια χαρά μέσω vlc.

υποθέτω πως εννοείς τα subs4free.com & subs4series.com

το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια αλλά το άφησα στην άκρη γιατί είναι λίγο πιο περίπλοκο, λόγω της δομής του site... μπαίνει στην σειρά, για όταν βρεθεί χρόνος. Δυστυχώς έκλεισε και το subz.tv το οποίο είχε εξαιρετική δομή για τέτοια πράγματα....

δεν έκλεισε subz.blog-spot.gr

δεν έκλεισε subz.blog-spot.gr
Ισχύει, απλά το προηγούμενο site είχε άλλη δομή και ήταν πιο εύκολο στην άντληση στοιχείων

Ναι σωστά, εκ παραδρομής έγραψα το. gr
Το θέμα είναι ότι το tvsubtitles. net το χρησιμοποιούμσα πολύ, μέχρι που πλέον δεν το υποστηρίζουν, τουλάχιστον σε ελληνικούς, τώρα τελευταία. Μένει πολύ πίσω. Εκτός των άλλων, μου κάνει και ένα κουλό στο plex. Με το που φορτώνει, σε Samsung TV set, τους υπότιτλους από το. net μου πετάει τον έναν με "TVSUBTITLES. NET" και μετά δεν υπάρχει ροή υποτίτλων. Ενώ στο Mac, μια χαρά μέσω vlc.

Εννοείς πως στο samsung σου δίνει ως επιλογή μόνο αυτούς από το tvsubtitles.net?

δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Στο PMS τι σου δείχνει;

Για κάποιο λόγο, αν ο υπότιτλος είναι από το tvsubtitles.net και κάνω την αναπαραγωγή από το plex app της Samsung, οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται , αλλά μου πετάει έναν
TVSUBTITLES. NET και κανέναν άλλο. Στον PMS όταν το ανοίγω το αρχείο βιντεο και το srt από το web , είναι οκ. Δουλεύει κανονικά, καθώς και από το vlc.
Μόνο στο plex app της Samsung
Όταν πάω σπίτι θα σου ανεβάσω ένα screenshot.

Αυτή η συμπεριφορά γίνεται μόνο σε video που έχουν υποτίτλους κατεβασμένους μέσω του tvsubtitles.net plugin, ή είναι γενικότερο;

Εμένα μέσω plexbmc το ίδιο μου κάνει γενικότερα, φέρνει μόνον έναν υπότιτλο... δεν ξέρω γιατί, μπορεί να είναι κάτι στις ρυθμίσεις.... θέλει ψάξιμο...

Όπως το έχω δεν χρησιμοποιώ plugin , απλά κατεβάζω ο ίδιος το srt και το βάζω στον φάκελο με την ταινία και το plex app μέσω δικτύου βλέπει τον PMS. Κάτι υπάρχει μέσα στο header του srt , που δεν το βλέπω και μου πετάει τον συγκεκριμένο υπότιτλο στην οθόνη. Αν ανοίξω το srt δεν βλέπω πουθενά τον συγκεκριμένο.

Εγώ χρησιμοποιώ το sublight.me
Είναι paid βέβαια, αλλά δεξί κλικ στο αρχείο, ψάχνεις κατεβάζεις, επιβεβαιώνεις ότι δουλεύει και βοηθάς και τους άλλους έτσι χρήστες.