Plex media center

να κάνω κι εγώ την ερώτηση μου...πήρα πρόσφατα την mobile (ios) εφαρμογή και υπάρχει ένα θέμα. Ουσιαστικά μόνο όταν είμαι τοπικά στο σπίτι μπορώ να συνδεθώ (είτε από το ipad είτε από το iphone) , όταν είμαι εκτός δικτύου δεν μπορεί να δει τον server...δεν θα έπρεπε να δουλεύει κατευθείαν; χρειάζεται κάτι extra; από τα default πάντως δεν έχω πειράξει τίποτα....ευχαριστώ πολύ

Θέλει να ανοιξεις την πόρτα που χρησιμοποιεί ο plex server και προφανώς να εχεις κάνει login στον server και στον client στο myplex

Η τελευταία version (χτες βγήκε) τα σπάει. Έχει δυο εξαιρετικές προσθήκες. Extras (βρίσκει τα extras που έχεις στον σκληρό αν τα έχεις με την σωστή ονομασία φυσικά και τα προσθέτει σαν έξτρα για την ταινία) & playlists

Αν μάλιστα είσαι plexpass user, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Βρίσκει υλικό (από κάποιο site προφανώς) και προσθέτει τα links στην σελίδα της ταινίας (του web plex app). Τρεηλερ , συντεντεύξεις κλπ κλπ , χωρίς να κάνεις τίποτα. Ενα απλό refresh που θα γίνει σε κάποιο από τα library updates!!!

buffos μιας και εγώ με usenet κάνω δουλειά και με xbmc με ένα κουμπί παίρνω τα substitles με το script του lambda.. και με ενδιαφέρει το plex αλλα με εκνεβριζει το θέμα substitles έβαλα scripts έκανα posa settings όλα και κατάφερα να μου κατεβάσει λάθος υποτιτλους από opensubtitles ( δλδ μεταφρασμένους από translate ) σε άλλη σειρά δεν βγάζει καν υποτιτλους και επίσης δεν έχεις την επιλογή να διαλέξεις ποια subs να κατεβασεις ..

με ενδιαφέρει να γινω lifemember αν και εφόσον καταφέρω να φτιάξω το θέμα με τα subs.

με couchpotato παιρνεις subs? γιατί και sickbeard μονο μια παραμετροποιημένη έκδοση κάνει τα subs αλλα τρέχα γύρευε..

αν λοιπόν έχεις να μου πεις πως να κάνω τα subs είτε μέσω του plex είτε με άλλο τρόπο θα ήθελα να με ενημερώσεις..

thnx

δευτερη ερωτηση ! τα εκανα ολα στο νεο επεισοδιο true blood εφοσον και στο opensubtitles βγηκαν τα subtitles το plex δεν τους τραβαει επισης και μετα απο refresh library κλπ τι στο καλο τα subtitles provider πως τα δουλεουν; οταν βαζω επεισοδιο και τραβαει metadata ψαχνει και subs? μονη λυσηνα κατεβαζω subs απο xbmcκαι να να εχω και το plex να βλεπω remotly ´η απο την smart tv..

Ξέχασα να απαντήσω. Το κακό με το opensubtitles είναι ότι έχει όριο δέκα την μέρα οπότε αν το περάσεις Δεν κάνει τίποτα.
Με τόσες διαφορετικές releases υπάρχει θέμα. Εγώ χρησιμοποιώ το sublight.me. Δεν είναι free αλλά με βολεύει.

Σίγουρα η λύση του xbmc είναι καλύτερη στο κομμάτι αυτό

Καλά η τελευταία έκδοση δεν θα έπρεπε να βρησκει trailers και υποτιτλους αυτόματα απο το νετ; Εμένα δεν κάνει τίποτα απο τα 2.

Οχι. Αν πας στα settings->Server->Agents->Freebase->settings icon
Θα δεις οτι έχει μια επιλογή (Find Trailers and extras automatically - Plexpass required)

Τι συμβαίνει για απλούς χρήστες δεν ξέρω . Σίγουρα υποστηρίζει extras αν τα έχεις στο σκληρό. Για το online περιεχόμενο δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Δοκίμασες να κάνεις refresh σε ΜΙΑ μόνο ταινία (αυτόματα σε πολλές σίγουρα δεν θα δουλεύει)

Το οτι θα φέρνει αυτόματα subs δεν το χρησιμοποιώ. Με εκνευρίζει απίστευτα οταν δεν είναι synced οπότε προτιμώ τον δικό μου τρόπο που έγραψα παραπάνω.

το ηξερα το plex απλα το θεμα με τα subs κουραζει το usaro βεβαια με το xbmc κατεβαζοντας εκει και τα εχω ετοιμα για plex.. opensubtitles βρισκει οτινανε επισης το xsubz που εκανε ο krekor κατεβαζει αλλα δεν τα παιζει.. το subliminal δεν τραβαει απο ελληνικα site και δεν θα μπουν γιατι δεν εχουν api.. και αν δεν αλλαξουν απο το plex dev team δεν θα γινει δουλεια.. και το plextools καλο αλλα παντα opensubtitles. τι να πω ψαχνω way να δω πως θα το καταφερω γιατι το plex το usaro για να βλεπωεσω stream

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και εγω πληρωσα για το sublight.me αλλα δεν δουλευει το sublightcmd batch watch απο command line για opensubtitles γτ κατεβαζω 70 σειρες και ενν εναν υποτιτλο.. απλα το xbmc και το plugin του lambda λυνει χερια μεσα απο το osb menu οταν βλεπεις..

Εγω δεν μπορω να δώσει καθόλου τα plug in .παρολο που τα βάζω στο φάκελο library/application support/plex media server/plug-ins.κανω restart αλλα τιποτα.

Εγω δεν μπορω να δώσει καθόλου τα plug in .παρολο που τα βάζω στο φάκελο library/application support/plex media server/plug-ins.κανω restart αλλα τιποτα.

Δεν βλέπω θέλω να πω.

Δεν βλέπω θέλω να πω.

OK το βρήκα.μηπως εχει εγκαταστήσει κάποιος τα unsupported plungins;

OK το βρήκα.μηπως εχει εγκαταστήσει κάποιος τα unsupported plungins;

Ναι. Μερικά είναι όλα τα λεφτά. Κατέβασε πρώτα το unsupported Appstore και μετά από εκεί έχεις πολλές επιλογές. Πρώτο στην λίστα το filmon.

Βασικά το θέμα είναι οτι καποια παίζουν και καποια οχι.Στην samsung d6100 που εχω δεν παιζει τιποτα.Το filmon π.χ. δεν μπορω καν να το εγκαταστησω.ενω το icefilm το εγκατεστησα αλλα δεν παιζει τιποτα.

Το film on Δεν παίζει καν στο pc σου; έκανες εγκατάσταση το unsupported Appstore? τα plugins σε αρκετές Samsung είναι outdated Γιατί δεν υποστηρίζονται τα καινούργια api. Προσωπικά παίζω μόνο με Chromecast στην tv και είμαι σίγουρος ότι όλα θα παίζουν

Το film on Δεν παίζει καν στο pc σου; έκανες εγκατάσταση το unsupported Appstore? τα plugins σε αρκετές Samsung είναι outdated Γιατί δεν υποστηρίζονται τα καινούργια api. Προσωπικά παίζω μόνο με Chromecast στην tv και είμαι σίγουρος ότι όλα θα παίζουν

Το filmon δεν μπορω να το εγκαταστήσω κάνει.μου λέει οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με το server.καποιο κόλημα υπαρχει αλλα δεν ξέρω που.οσο για τα αλλα ζήτημα αν 1 στα 10 παίζει στην Samsung.κριμα!