Plex media center

ενα μεταχειρισμενο g1820 με μητρικη που εχει 6 θυρες sata. Εστησα unraid για χαβαλε αφου ηξερα οτι εχει plex media server. Στην πορεια γουσταρα παρα πολυ και σιγα σιγα σκεφτομαι να παροπλισω το hp n54 (με xpenology) και να χρησιμοποιω το unraid για τα παντα.

Σταματαει η αναπτυξη του Plex Home Theater (μονο bug fixes απο εδω και περα) και ανακοινωσαν το Plex Media Player.

Μονο για Plex Pass προς το προν. Αφου τελειωσει η preview περιοδος, θα γινει διαθεσιμο δωρεαν για ολους.

Βασικά προσπαθούν να ενοποιησουν το περιβάλλον πάνω σε html5 για να μην έχουν μεγάλη διασπορά κώδικα που δεν διαχειρισιμη.

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον θα είναι πιο εύκολη η εξέλιξη του

Ξέρει κανείς γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση, όταν προσπαθώ να δω trailers από το Apple Movies του Plex, κάνει συνέχεια buffering και με εκνευρίζει?

Επιπλέον γνωρίζει κανείς γιατί στις σειρές δεν φορτώνουν τα metadata, ενώ στις ταινίες φορτώνουν κανονικά;

Έχω την τελευταία έκδοση του server αλλά σε samsung smart tv με τον plex client δεν έχω ελληνικούς υπότιτλους ενώ πριν είχα. Στον server έχω επιλεγμένες τις ρυθμίσεις για τα ελληνικά.

Απάντηση: Re: Plex media center

checkare τα transcoding κλπ εμενα παιζει με subs κανονικα
Στην tv ακόμη και αν τα αλλαζω παραμένει το ίδιο. Να δω και στο server

Απάντηση: Re: Plex media center

Δοκίμασα και τοπικά στο server μέσα από το Firefox και κάνει τα ίδια. Πουθενά υπότιτλοι. Επίσης πρόσθεσα και το subliminal bundle και τα ίδια.

Παιδιά κάποιος με καλό uploads να κάνουμε λίγο share καμία ταινία;
Θέλω να το δοκιμάσω λίγο να δω τι γίνεται. Αν αξίζει να πάρω vdsl. Θα μετακομισω σύντομα και θέλω να δω αν αξίζει. Γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ θερμά όποιον βοηθήσει. Το user name μου ειναι
Donacgreece

Παιδιά κάποιος με καλό uploads να κάνουμε λίγο share καμία ταινία;
Θέλω να το δοκιμάσω λίγο να δω τι γίνεται. Αν αξίζει να πάρω vdsl. Θα μετακομισω σύντομα και θέλω να δω αν αξίζει. Γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ θερμά όποιον βοηθήσει. Το user name μου ειναι
Donacgreece

εφυγε invitation! παρακαλω ποιοτητα εως 3mbps

Ευχαριστώ φίλε μου. Μερικά τεστακια θέλω να κάνω. Μην ανησυχείς δε θα σου τρώω πόρους από το upload σου. Στο 2 mbps το έχω. Σου έκανα κοινόχρηστα και τα δικά μου. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να streamαρω. Απλά σκέφτομαι να βάλω vdsl μόνο για αυτό τον λόγο. Και θέλω να δω κατά πόσο δουλεύει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μπορεί και καπιος άλλος φίλος ας με κάνει. Ευχαριστώ...

Ευχαριστώ φίλε μου. Μερικά τεστακια θέλω να κάνω. Μην ανησυχείς δε θα σου τρώω πόρους από το upload σου. Στο 2 mbps το έχω. Σου έκανα κοινόχρηστα και τα δικά μου. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να streamαρω. Απλά σκέφτομαι να βάλω vdsl μόνο για αυτό τον λόγο. Και θέλω να δω κατά πόσο δουλεύει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μπορεί και καπιος άλλος φίλος ας με κάνει. Ευχαριστώ...

μια χαρα δουλευει (φτανει να υπαρχει bandwidth και υπολογιστικη δυναμη)! το κανω ηδη με την μητερα μου (raspberry που τρεχει rasplex) και με εναν φιλο (raspberry + kodi + plexbmc). Η πιο φτηνη λυση ειναι παντως chromecast (αν βολευεται με κινητο σε ρολο τηλεχειριστηριου ο χρηστης) ή rasplex αν θελει οπωσδηποτε τηλεχειριστηριο. Νομιζω οτι ολοι οι παροχοι συνδεονται μεταξυ τους μεσω grix δεν εχεις προβλημα ακομα και αν ο server και ο client ειναι σε διαφορετικο.

Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου. Θα το δοκιμάσω λίγο αυτές τις μέρες. Υπολογιστική δύναμη υπάρχει μεγάλη. Και τα client θα είναι όλα android box. Minix x8 h8. Άλλους plexbmc το ακριβώς είναι;

OK θα το κοιτάξω και αυτό. Τόσο καιρό δούλευα με kodi και xbmc. Και μου άρεσε το plex και αρχίζω σιγά σιγά να στηνω τον σερβερ μου. Ποπο φίλε πάντως πολύ σειρά βλέπεις. Ελληνικούς υπότιτλους δε βλέπω σχεδόν πουθενά. :-)