Streamαρεις από σέρβερ εντός τοπικού δικτύου ή από ίντερνετ; Οι υπότιτλοι τι αρχείο είναι;
Μια επανεκκίνηση του ρουτερ ποτέ δεν κάνει κακό βεβαίως.
Ειχα παει στο 'add PMS στο client της TV και εδωσα στο 'Connect to a Local Plex Media Server την τοπικη διευθυνση του pc μου και συνδεθηκα. Direct play. SRT ειναι τα subs. Μα δεν ειχα προβλημα πριν. Αναρωτιωμουνα αν επαιζε ρολο οτι ειναι τo bitrate του αρχειου (20000 Kbps) αλλα δεν ηταν καθως εβαλα και ενα αλλο αρκετα μικροτερο και κολλαγαν παλι. Εκανα μια επανεκινηση του υπολογιστη και αλλαξα κατι στο firewall του ρουτερ ( εβαλα low το firewall level ΙPv4- βλακειες ουτε ηξερα τι εκανα εκει

Eπανεκινηση στο ρουτερ κανω αλλα οχι πολυ συχνα. Αστειος ο λογος αλλα επειδη δεν εχω static ip θα πρεπει να ξαναρυθμιζω (ουσιαστικα απλα μεταφερω το ανοιγμα στο αναλογο καινουργιο adrress που εχει παρει το pc μου) τη θυρα του utorrent και να δηλωνω το καινουργιο address στο plex για το Local connection.
Ουσιαστικος λογος ειναι οτι επειδη προσπαθησα να κανω static ip με τα βηματα απο το portforward, δουλεψε για λιγο αλλα καποια στιγμη δεν μπορουσα να browsarω και το γυρισα στο "obtain an IP automatically".
Last edited: