Το Plex Pass αξίζει αν το χρησιμοποιείς έστω και λίγο. Εγώ πλέον παίζω μόνο μέσω Plex. Το KODI ούτε να το βλέπω. Από τότε μάλιστα που έβαλε και ένα αξιοπρεπές frontend δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο. Οι άτιμοι έχουν φοβερό αλγόριθμο με απίστευτα ποσοστά επιτυχίας. Ελάχιστες φορές έχω παρέμβει για διόρθωση. Τους στηρίζω μόνο και μόνο γι´αυτό το λόγο.
Α οκ. Όντως σε αυτά τα θέματα το Plex είναι πολύ καλύτερο από το Kodi. Συμβαίνει τόσο σπάνια το mismatch που μου κακό φαίνεται φοβεράΤίποτα τόσο εξεζητημένο. Απλά μια στις 100 μπορεί ο τίτλος να είναι λίγο λάθος ή να έχει γραμμένο κάποιο metadata. Μια μετονομασία ή μια εκκαθάριση των tags και όλα είναι κομπλέ.
Πχ κάποιοι μπορεί να γράφουν παύλες για να χωρίσουν ομάδες ταινιών. Star wars - a new hope. Εκεί μια στο εκατομμύριο ίσως κολλήσει. Εγώ αν έχω αμφιβολία σε τέτοια περίεργα πάω στο imdb και κάνω αντιγραφή τον αγγλικό τίτλο. Το Kodi από την άλλη ήταν αλλού γι' αλλού.
Πριν ένα χρόνο με είχε πιάσει η πειρατική μου χαζομάρα και είχα κατεβάσει το top 250 του imdb και το μισό site=¥=¢✓¥. Μιλάμε για σχεδόν 1500 ταινίες. Ζήτημα να είχαν θέμα οι 20.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς όταν λες ότι έχεις βάλει το Plex στους wd; Υποστηρίζουν εγκατάσταση apps και συγκεκριμένα Plex server;Καλημερα παιδια και καλη χρονια
Εχω εγκαταστήσει το plex server σε imac , και σε δυο δικτυακούς δισκους wd (τους οποίους βλέπει μεσω δικτύου ο υπολογιστής κανονικά), εχω σειρές και ταινίες. Θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις :
1) Πως μπορώ να βλέπω τα περιεχόμενα των σκληρων μέσω plex , γιατί μου φόρτωσε μόνο την βιβλιοθήκη του itunes και ότι έχει ο imac και δεν βλέπει καθόλου τους δίκτυακους δίσκους ;
2) Σε παλιά τηλεόραση pioneer pdp-5090h (kuro), πως μπορώ να την συνδέσω με την σουίτα του plex , χωρίς βεβαία να βάλω πάνω ογκώδη media server αλλά κάτι διακριτικό που να μπορεί να υποστηρίξει το plex και να βλέπω τις σειρές και τις ταινίες από τους σκληρούς ;
Ευχαριστώ.
οχι η τηλεοραση δεν εχει plex client , οποτε θέλω μια λύση για την tv ...
και εχω βάλει το plex server στον imac και δεν βλεπει καθολου τους σκληρους δισκους οι οποιοι συνδεονται δικτυακά με τον imac ...
Μια ερώτηση.
Έχω 2 ταινίες που είναι 3 parts η κάθε μια. Δηλαδή έχουνε γυριστεί 3 ταινίες.
Στην μια μου εμφανίζει μόνο την 1 ταινία
Στην άλλη μου εμφανίζει 2 ταινίες.
Τι μπορώ να κάνω?
εχεις συνολικα 6 αρχεια βιντεο που το καθε ενα ειναι διαφορετικη ταινια (τριλογιες);
ή εχεις 2 ταινιες που η καθε μια αποτελειται απο 3 μερη (δηλαδη disc1, disc2, disc3);
Βασικά στην 1 δεν έχω πρόβλημα γιατί νόμιζα ότι είναι 3 ταινίες αλλά τελικά είναι 2.
Αυτή που έχω πρόβλημα αναφέρεται ως (TV Mini Series). Υπάρχει και σαν 1 ταινία αλλά είναι σφαγμένη γιατί είναι 2 ώρες και όχι 6.
Εμφανίζει μόνο την 1 από τις 3 ταινίες,
http://www.imdb.com/title/tt1321865/
Έχω φτιάξει ένα φάκελο που είναι όλες μου οι ταινίες και θέλω να βρίσκεται εκεί μέσα. Εαν την χαρακτηρίσω σαν Tv Series τότε υποθέτω θα πρέπει να κάνω άλλο φάκελο και να μην φαίνεται μαζί με τις υπόλοιπες. Όποτε μάλλον χειροκίνητα θα πρέπει να το κάνω αλλα πως?
εχεις δικιο. Αυτες τις μορφες δεν τις διαχειριζεται πολυ καλα. Εχεις δυο επιλογες.
α. αν σου εχει βγαλει "Carlos" και βλεπει 3 versions της ταινιας (τα 3 μερη της), τοτε κανεις split και κανεις edit το ονομα, ωστε να φαινονται ως διακριτες ταινιες.
β. την μετακινεις στον φακελο που εχεις της τηλεοπτικες σειρες. Κανεις rename τα αρχεια σε π.χ. Carlos.s01e01.mkv (δηλαδη αναγκαζεις το plex να τους συμπεριφερθει σαν επεισοδια τηλεοπτικης σειρας).
Δεν ξερω ποιο απο τα δυο σε βολευει. Προσωπικα με βολευει το β, αλλα νομιζω οτι με το α. εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα να σου βρει σωστα τα metadata (poster, art κτλπ). Το Carlos συγκεκριμενα, επειδη και στο imdb ειναι καταχωρημενο ως tv mini series, νομιζω οτι θα δουλεψει μια χαρα με το β.
επισημα απο το plex λενε τα εξης για τις tv mini series (βασικα οτι ακριβως σου εγραψα στο β)
https://support.plex.tv/hc/en-us/articles/200222378-Naming-TV-Mini-Series
Χειροκίνητα δεν γίνεται να τα κάνω add εγώ?
Επειδη νομιζω οτι η τηλεοραση δεν υποστηριζει dlna player ξερεις καποιο media player που να ειναι σχετικα μικρο και διακριτικό (πχ. google chromecast2 ...) που να υποστηριζει το plex ...
Για το θέμα των σκληρών θα το ψάξω και θα δω ....
Ευχαριστω πολύ
Όποτε νομίζεις πως με κάποιο διακριτικό media player θα γίνει η δουλειά χωρίς το Plex ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.