Plex media center

Ετσι,

οπως τα γραφει ο avpap ειναι και κατι αλλο να εχεις υπο οψη, καλο θα ειναι οταν κανεις αλλαγες, σε ονομασιες κλπ, να αφαιρεις τα αρχεια/μετακινεις εντελως απο το φακελο, να κανεις σαρωση και μετα να τα βαζεις ξανα μεσα.
Πολλες ή αρκετες τελoς παντων, σειρες επισης αναγνωριζονται σας TV Shows καμια φορα, σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να κανεις αλλο directory.

Σήμερα παρατήρησα πρώτη φορά κάτι κουλό. Δε μου είχε διαγράψει τις παλιές εγγραφές. Έκανα μια εκκαθάριση το ΣΚ στους δίσκους μου. Δεν άνοιξα καθόλου το Media Player καθώς δεν ήθελα να δω κάτι. Σήμερα το μεσημέρι που μπήκα παρατήρησα πως όλες μου οι ταινίες ήταν εκεί. Βέβαια οι σβησμένες ήταν χωρίς περιεχόμενο και το 80% αυτών ήταν χωρίς εξώφυλλο. Έκανα κάμποσα refresh αλλά τίποτα. Έγινε και μια αναβάθμιση που μου ζήτησε αλλά ούτε αυτή έλυσε το πρόβλημα. Οπότε κάθισα χειροκίνητα και διέγραψα τις εγγραφές. 3-4 χρόνια τώρα είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει.

Στο μεταξύ έβαλαν και μια επιλογή για να έχεις τις συλλογές ταινιών μέσα στη λίστα. Καλή φάση μεν αλλά σαν ψείρας που είμαι με χάλασε. Το κάθε εικονίδιο χωρίζεται σε 4 μέρη. Οπότε αν έχεις ταινία με 3 μέρη θα σου εμφανίσει ένα διπλό εξώφυλλο. ΟΚ μικρό το κακό.

WILSyrvh.png

7J7KVM0h.png

καλησπέρα,

Το πρόβλημά μου!

Εγκατέστησα το plex στο server (DS416play Synology)
και στο nvidia shield, έφτιαξα λογαριασμό, πάω να προσθέσω libraries και ενώ βλέπει τα folder names στο server και τα προσθέτει κανονικά
δεν προσθέτει περιεχόμενο! μου βγάζει συνέχεια:
There are no items in this library.

τι κάνω λάθος;

Εντάξει, θα απαντήσω εγώ απλά για την καταγραφή για το καλό των επόμενων γενεών!!

Έκανα login στο Plex με το λογαριασμό google. Ενώ λοιπόν σε ότι αφορούσε το Plex ήμουν συνδεδεμένος
κανονικά, ο σερβερ μου ήθελε user name & pass.
Επίσης, το user στο plex έπρεπε να είναι διαφορετικό από το user του server.

Αφότου έγιναν όλα σωστά το Plex είδε κανονικά όλα τα αρχεία.

καλησπερα εχω το ds218 ποιο plex server πρεπει να κατεβασω για να το βαλω στο synology ?
κατεβαζω αυτο αλλα δεν δεχεται να το βαλει με τιποτα PlexMediaServer-1.12.1.4885-1046ba85f-x86_64

Last edited:
καλησπερα εχω το ds218 ποιο plex server πρεπει να κατεβασω για να το βαλω στο synology ?
κατεβαζω αυτο αλλα δεν δεχεται να το βαλει με τιποτα PlexMediaServer-1.12.1.4885-1046ba85f-x86_64
Το 218 δεν έχει x86 για αυτό δεν μπαίνει αυτό. Ποια άλλα σου φύγει το package centre?

Λίγο ψάξιμο ήθελε βρε παιδιά, QNAP έχω εγώ αλλά δεν είναι πυρηνική φυσική. Το DS218 σύμφωνα με το site της Synology φοράει Realtek RTD1296, και αλλού βρήκα ότι "Realtek RTD1296 is equipped with a quad core Cortex A53 processor, an ARM Mali-T820MP3 GPU, and the same H.265/VP9 video engine as RTD1295" Άρα κατεβάζεις την ARM έκδοση.

Last edited:
οκ κατεβασα και το arm7 εχω το τελευταιο φιρμ περασμενο το 6.2 στο synology
κατεβασα αυτο PlexMediaServer-1.12.1.4885-1046ba85f-arm7
αλλα παλι δεν το παιρνει
https://ibb.co/ihes27

και τελικα φαινεται οτι δεν μπορεις να το βαλεις [url]https://forums.plex.tv/discussion/295969/synology-ds418-ds218-series-advisory-realtek-processors/

[/URL]
To official package center δεν σε αφήνει να κατεβάσεις Plex server? Πρέπει να το κάνεις χειροκίνητο

Οχι το package το κατεβαζω οταν παω να το βαλω στο synology οπως φαινεται και απο την φωτο δεν μπαινει και εβαλα και το λινκ που λενε οτι δεν υποστηριζεται
τουλαχιστον προς το παρον το ds218για plex server

Μήπως ξέρετε πως αντιμετωπιζεται το plex playback error shaka1001 (network) που μου βγάζει σε 4k υλικό;

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην ομάδα. Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά, αλλά όπως και να έχει θα σας εκφρασω τον προβηματισμό μου.

Ανακάλυψα πολύ πρόσφατα το Plex , και εχω εντυπωσιαστει με τις δυνατοτητες που εχει.

Εδω και δυο χρονια για media player χρησιμοποιω το library του med8ter 600X3D .

Εχω επισης το synology ds1812+ και κατεβασα και εγκατεστησα το plex αλλα τα αρχεια remux που εχω απο 20 μεχρι 35 GB οπως καταλαβαινετε δεν αναπαραγoνται σωστα απο το δυκτιο , στο ρεζουμε της υποθεσης.Τι media player χρειαζομαι για να παιξω μεν σαν το med8ter αλλα να εχω το εκπληκτικο library του Plex?????

Το nvidia shild tv ακουω οτι ειναι τουμπανο αλλα 260,00 ευρω ειναι πολλα.4κ προς το παρον δεν με ενδιαφερει .

Το med8ter υπαρχει περιπτωση να δεχτει plex?

Aκουω προτασεις.

Raspberry με Plex embedded? Ή raspberry με κάποια Linux distro που περιλαμβάνει Kodi και προσθέτεις Plex add on. Δεν θα έχεις pass through hd audio παρά μόνο μέσω pcm.

Sorry δεν σε κατάλαβα !

Για mede8er δεν εχω ιδεα τι συμβαινει. Αν σε αυτα μπορει να μπει kodi, τοτε υπαρχει επισημο kodi addon για plex.
Φτηνες λυσεις για plex ειναι το chromecast, το xiaomi box και raspberry.

για raspberry υπαρχει το plex embedded το οποιο ειναι ενα image που το γραφεις σε μια sd card και την βαζεις στο raspberry (εχει οδηγιες στο λινκ). Ετσι το μηχανακι μπουταρει κατευθειαν μεσα σε plex player. Το συγκεκριμενο δεν το εχω δοκιμασει,ειχα παλαιοτερα (πριν βγει αυτη η επισημη εκδοση) το rasplex το οποιο ετρεχε μια χαρα. Μονο αρνητικο που θα εχει αυτο (το raspberry) ειναι οτι δεν υποστηριζει hd audio passthrough, οποτε οτι εχεις με hd audio, θα βλεπεις pcm στον ενισχυτη.

Το chromecast επισης δεν υποστηριζει hd audio passthrough, οποτε το ιδιο ισχυει και εδω. Θεωρητικα δεν εχεις απωλεια ποιοτητας και το synology σου εχει x86 επεξεργαστη ο οποιος θα μπορει να διαχειριστει transcoding του ηχου.

Ενα raspberry κομπλε θα σου παει γυρω στο 80αρι και ενα xiaomi περιπου τα ιδια. Αρνητικο του xiaomi (απο οσο πεταχτα εχω παρακολουθησει το θεμα) ειναι οτι δεν εχει ethernet (οποτε για να δεις τα μεγαλα αρχεια που θελεις, πρεπει να εχεις πολυ καλο wifi) και οτι δεν υποστηριζει auto refresh rate switching. Το raspberry δεν πασχει απο αυτα τα δυο προβληματα. Απο την αλλη το xiaomi ειναι μια πληρης και οικονομικη λυση android tv. το shield βρισκεται στην x3 τιμη και δεν εχει κανενα απο αυτα τα προβληματα συν οτι εχει και αλλες δυνατοτητες (gaming κτλπ).

Ζυγιζεις και αποφασιζεις!
Ισως η καλυτερη λυση να ειναι αν εχεις κανεναν φιλο με κανενα raspberry 2 πεταμενο καπου που δεν το χρησιμοποιει, να το δανειστεις και να δοκιμασεις να δεις αν το plex σε βολευει ονως. Επισης πολλες smart tv της τελευταιας 5ετιας εχουν μεσα plex player

Βλέπω σε προβολέα Epson 9200 και ενισχυτή pioneer φαντάσου ότι είμαι στημένος ακόμα και Dolby atmos , όποτε ότι έχω στο med8ter δεν θέλω να το χάσω smooth αναπαραγωγή , απλά έχω πάθει πλάκα με το library του plex !

Βλέπω σε προβολέα Epson 9200 και ενισχυτή pioneer φαντάσου ότι είμαι στημένος ακόμα και Dolby atmos , όποτε ότι έχω στο med8ter δεν θέλω να το χάσω smooth αναπαραγωγή , απλά έχω πάθει πλάκα με το library του plex !

εχεις καλο εξοπλισμο, παιζεις μεγαλα και ποιοτικα αρχεια, οποτε θα ειναι κριμα να κανεις "εκπτωση" στα features του player που θα επιλεξεις. Φοβαμαι οτι θα πας τελικα προς shield αν επιλεξεις την οδο του plex. Προσωπικα τουλαχιστον δεν ξερω κανεναν αλλον client που να ειναι πληρες πακετο. Ψαξου στα αμαζον για μεταχειρισμενο