Plex media center

Καλησπερα παιδες και χρονια πολλα.
Ξερει κανεις που ειναι το plex home folder σε Synology NAS? Ψαχνω και δεν μπορω να το βρω. Βασικα το plug-ins folder ψαχνω για να προσθεσω ενα plugin για subs αλλα δεν μπορω να το βρω. Εχω κανει login με super user μεσω putty αλλα δεν μπορω να βρω το plug-ins folder.

PS. Ακυρο το βρηκα: /volume1/Plex/Library/Application Support/Plex Media Server/

Εχω αλλη μια χαζη μαλλον ερωτηση αλλα οκ εχω μπερδευτει. Εβαλα ενα plugin (Subliminal.bundle) το οποιο υποτιθεται οτι εχει διαφορα connections για Subs. Οταν τρεχω το app μεσα απο το PC δε δειχνει να υπαρχει δυνατοτητα download sub. Ακομα και με Plugins δλδ χρειαζεται το plex-pass? Ειδαλλως δεν παιζει να κατεβασει subs?

Εχω αλλη μια χαζη μαλλον ερωτηση αλλα οκ εχω μπερδευτει. Εβαλα ενα plugin (Subliminal.bundle) το οποιο υποτιθεται οτι εχει διαφορα connections για Subs. Οταν τρεχω το app μεσα απο το PC δε δειχνει να υπαρχει δυνατοτητα download sub. Ακομα και με Plugins δλδ χρειαζεται το plex-pass? Ειδαλλως δεν παιζει να κατεβασει subs?
Μην κάθεσαι και πεδευεσαι κατέβαζε την ταινία από το pc με τα subs και κάνε αντιγραφή εγώ έτσι κάνω.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To Subzero δουλεύει σχετικά καλά. Αν και η καινούρια έκδοση Plex server επιτρέπει να κατεβάζεις χειροκίνητα υπότιτλους από opensubtitles.

To Subzero δουλεύει σχετικά καλά. Αν και η καινούρια έκδοση Plex server επιτρέπει να κατεβάζεις χειροκίνητα υπότιτλους από opensubtitles.

Μα εχω την τελευταια και δεν επιτρεπει να κατεβασω . Μηπως ειναι ακομα μονο για τους plex pass users?

Μην κάθεσαι και πεδευεσαι κατέβαζε την ταινία από το pc με τα subs και κάνε αντιγραφή εγώ έτσι κάνω.

Εχω βαλει να κατεβαινουν οτι θελω στο NAS οποτε μετα αν το θυμηθω πριν παω να κατσω στο σαλονι να δω την ταινια ή την σειρα κατεβαζω και τους υποτιτλους . Προτιμω ομως αν δεν το θυμηθω να μην σηκωνομαι να παω να τους κατεβασω. Θα μου πεις σιγα μωρε την κουραση αλλα αν βλεπει η μικρη στο pc netflix πρεπει να την βγαλω να ακουσω γκρινια κλπ κλπ κλπ. Θα βολευε αν λειτουργουσε αλλα δεν το βλεπω.

Πάντως πλέον τα πιο πολλά έχουν μέσα τους υπότιτλους. Τουλάχιστον τα web και blue ray rips

Πάντως πλέον τα πιο πολλά έχουν μέσα τους υπότιτλους. Τουλάχιστον τα web και blue ray rips
Οντως αλλα οχι ολα και παλι. Ειδικα σε σειρες. Αν και σπανια ασχολουμαι λογω νετφλιχ πλεον αλλα οκ ειναι αρκετα που δεν υπαρχουν εκει και δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να τα δεις αλλιως.

Ελληνικους; μόνο από private sites

Εβαλα και το sub-zero αλλα και παλι δεν επαιζε. Μολις ενεργοποιησα το Plexpass επαιξε. Αρα αυτο χρειαζεται. ;-)

Μα εχω την τελευταια και δεν επιτρεπει να κατεβασω . Μηπως ειναι ακομα μονο για τους plex pass users?
Πρόσφατα έγινα lifetime member και από τότε ειδα το menu επιλογής υπότιτλων από opensubtitles

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

παιδια θελω την βοηθεια σας.Εγινε και εγω Member κανοντας συνδρομη.Απο εκεινη την στιγμη οπτε παω να βαλω ταινια δεν μου βγαζει στην επιλογη της ταινιας τους υποτιτλους τους δικους μου που εχω στον φακελο με την ταινια αλλα με βαζει να βρω υποτιτλους απο το opensubtitles.Πως διορθωνεται αυτο?

Χρονια πολλα και καλη χρονια παιδες.
Εχω ενα θεματακι με τους υποτιτλους που δε βγαζω ακρη.
Εχω plex pass και εχω βαλει και να βρισκει μεσω opensubtitles αλλα και το Sub Zero ( το οποιο φυσικα το εχω πρωτο στους agents ωστε να πηγαινει πρωτα απο αυτο.)
Υπαρχει μια σειρα που λεγεται 19-2 για την οποια ενω βρισκω υποτιτλους κανοντας search στα Sites (podnapisi & opensubtitles) δε μου βρισκει υποτιτλους ποτε. Σε αλλη σειρα οπως πχ το Top OF the lake βρισκει αλλα παντα απο opensubtitles και μονο απο κει . Δειχνει δλδ τουλαχιστον 3 υποτιτλους καθε φορα αλλα ποτε απο οποιοδηποτε αλλο site εκτος του opensubtitles.
Ειναι φυσιολογικο? Δλδ βρισκει τους 3 πρωτους απο κει και δεν ψαχνει αλλο?
Το 19-2 ξερω οτι ειναι προβλημα γιατι ουτε με το Filebot μπορω να το κανω να λειτουργησει και φυσικα μου σπαει τα νευρα και προφανως εχει να κανει με τον τιτλο της σειρας.
Για τα υπολοιπα να θεωρησω οτι λειτουργει σωστα ή να το ψαξω παραπανω?
Ευχαριστω.

Δοκιμασε

να μετ-ονομασεις τα αρχεια της σειρα, μηπως παιξει ρολο, μου ετυχε μια δυο φορες.

Εαν το κανεις, θα πρεπει να τα αφαιρεσεις απο το φακελλο, να σκαναρης και οταν τα βαλεις ξανα, παλι σκαν.

Re: Απάντηση: Plex media center

Δοκιμασε

να μετ-ονομασεις τα αρχεια της σειρα, μηπως παιξει ρολο, μου ετυχε μια δυο φορες.

Εαν το κανεις, θα πρεπει να τα αφαιρεσεις απο το φακελλο, να σκαναρης και οταν τα βαλεις ξανα, παλι σκαν.
Μιας και το θεμα ηταν γι'αυτην τη σειρα δεν παιδευτηκα αλλο. Τους βρηκα manually τους ανεβασα τους μετονομασα και ολα καλα.
Η αλλη ερωτηση ειναι η κρισιμη. Εν ολιγοις πως θα καταλαβω οτι το Sub Zero παιζει σωστα.

Υποθετω

οτι θα πρεπει να τσεκαρεις μερικες φορες τους υποτιτλους, το περιεχομενο δηλαδη, τι αναγραφουν μεσα, απο πια ιστοσελιδα ειναι κλπ. Δε μπορω να το φανταστω αλλιως.
Εκτος εαν βρεις τιποτε σχετικα με αυτο στο "Github", δε ξερω εαν υπαρχει τιποτε για ελεγχο μεσα απο τα "Plugins/WebTools"!