Plex media center

Τωρα τελευταια όταν προσθέτω μια νέα ταινία σε κάποιο από τα directories του plex δεν βρίσκει εξώφυλλο και απλά βάζει κάποιο screenshot από την ταινία. Επιλέγοντας να επανελεγξει τα metadata το βρίσκει και το διορθώνει. Ξέρετε τι μπορεί να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

εμενα δεν την βρισκει καθολου.φωρτωνει αρκετα λεπτα και στο τελος σε αλλες βγαζει εξωφυλλο μετα απο αρκετη ωρα και σε αλλες τιποτα.Ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει αυτο το plex την προηγουμενη φορα αναγκαστικα να τα σβησω ολα και να τα ξαναπερασω απο την αρχη για να διορθωθει.Εχει καποιος καποια ιδεα?

μπορει να μου γραψει καποιος ποια πρεπει να ειναι η σειρα στο προγραμα αντιστοιχισης

1. Πάνω στην βιβλιοθήκη με τις ταινίες έχω γλώσσα ελληνικά και:
Σαρωτής: Plex Movie Scanner
Πρόγραμμα αντιστοίχισης: Plex Movie

2. Ρυθμίσεις -> Προγράμματα αντιστοίχισης
επιλέγεις το 1ο (Ταινίες) από κάτω το 2ο (Plex Movie)

Στη λίστα εκεί έχω 1ο το "Plex Movie" και 2ο το "Local Media Assets (Movies)". Τα υπολοιπα αποεπιλεγμένα.

Στο 1ο -> στα settings (γρανάζι) έχω
Cast List Source: The Movie Database
Ratings Source: IMDB
Plot Summary Source: The Movie Database
Country: US
Prefer artwork based on library language = ON

Απάντηση: Re: Plex media center

Τωρα τελευταια όταν προσθέτω μια νέα ταινία σε κάποιο από τα directories του plex δεν βρίσκει εξώφυλλο και απλά βάζει κάποιο screenshot από την ταινία. Επιλέγοντας να επανελεγξει τα metadata το βρίσκει και το διορθώνει. Ξέρετε τι μπορεί να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;

Μου

το ειχε κανει πριν μερικους μηνες, σε μερικα εβαζε οτι να ειναι αλλα παο τη ταινια, σε αλλες δεν εβαζε τιποτε. Δεν ειχα μπορεσει να το διορθωσω αλλα διορθωθηκε μετα απο καποια ενημερωση.
Υποθετω οτι μερικες φορες κατι παει στραβα με τις ενημερωσεις, δηλαδη κατι αλλαζουν, κατι επηρεαζεται χωρις να το εντοπισουν και διορθωνεται με την επομενη ενημερωση!

Re: Απάντηση: Re: Plex media center

Μου

το ειχε κανει πριν μερικους μηνες, σε μερικα εβαζε οτι να ειναι αλλα παο τη ταινια, σε αλλες δεν εβαζε τιποτε. Δεν ειχα μπορεσει να το διορθωσω αλλα διορθωθηκε μετα απο καποια ενημερωση.
Υποθετω οτι μερικες φορες κατι παει στραβα με τις ενημερωσεις, δηλαδη κατι αλλαζουν, κατι επηρεαζεται χωρις να το εντοπισουν και διορθωνεται με την επομενη ενημερωση!
Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε με την προηγούμενη ενημέρωση. Ελπίζω με επόμενη έκδοση (το τρέχω σε synology) να διορθωθεί.

Καλημερα παιδες.
Για καποιον λογο απο χθες δεν μπορω να συνδεθω στο Plex server που εχω στο synology NAS, αλλα μονο μεσα απο την TV.
Ανοιγοντας τον client απο το PC συνδεεται μια χαρα.
Ειναι στο ιδιο δικτυο και τα 2 συνδεδεμενα με καλωδιο και τα 2 στο ιδιο subnet και μεχρι πριν μια βδομαδα που ειχα παιξει μεσω του plex μια σειρα επαιζε μια χαρα.
Δοκιμασα να κανω sign out απο το app της TV (Samsung MU6122) και μετα sign in οπου μου εβγαλε τον τετραψηφιο κωδικο που πρεπει να περασω απο browser στον λογαριασμο μου στο plex και οταν εγινε εκανε το connection και μετα παλι το ιδιο, The <PlexName> server is not available.
Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?

Btw το δοκιμασα και απο το android app στο beelink gt ultimate και συνδεεται κανονικα. Μονο απο την TV δε συνδεεται. Για καλο και για κακο κανω (εδω και ωρα) ενα restart μηπως και συνελθει αλλα χλωμο το κοβω.

Server version (Synology NAS) : 1.14.1.5488
Samsung Plex app : 3.72.1
Μετα την τελευταια φορα που επαιξα κατι απο το Plex δεν εκανα κανενα upgrade. Σιγουρα οχι στο NAS που γινεται μονο manually και υποθετω ουτε και στην TV αλλα οκ αυτο δεν μπορω να το πω με σιγουρια καθοτι το εχω στο αυτοματο και παιζει να εκανε ενα update τωρα τελευταια η TV.

Ή εφαρμογή είναι ιδια. Δεν αλλάζει μονη της. Μόνο όταν αλλάζεις server version αλλάζουν οι επιλογές της.

Δες στο φόρουμ τους για το συνδυασμό αυτο με την tv μηπως εχουν και άλλοι θεμα.

Εγώ σταμάτησα 2 εκδόσεις πισω και δεν περνάω τα updates αν δεν έχουν κατι που μου λείπει ή που δεν παίζει σωστά με την LG.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα το αστειο ειναι οτι μετα που εκανα το τελευταιο update στον Plex server ειδα μια ταινια (τουλαχιστον) αρα δουλευε κανονικα. Αν δεν κανω λαθος βγηκε update του firmware της TV μετα τις 16/01 . Παιζει να ειναι το Plex app της Samsung δικο της κι οχι της PLEX (αρα third party app για την Plex) και να το εκαναν update μαζι με το firmware της TV?

Παιδια καλησπέρα. χρησιμοποιω plex περιπου 5 χρονια. Τρεχω τον server σε mac mini και την βιβλιοθηκη την εχω σε synology ds214. Το συστημα το εχω σεταρει πριν 5 χρονια και δουλευε απροβληματιστα. client χρησιμοποιω apple tv, ipad και μιας samsung tv. Τελευταια λογω παιδιων, δουλειών και netflix είχα χαλαρώσει την χρήση του.

Πριν απο δυο μέρες προσπάθησα να δω μια σειρά και ανακαλυψα οτι τα όλα μου τα περιεχόμενα τα βγαζει unavailable (κοκκινο ταμπελακι διπλα στον τιτλο). Το περιεργο είναι οτι δεν είχα κανει τιποτα, σε server, synology και clients. Έχω δοκιμάσει πλέον τα πάντα. update firmware του synology, reboot του synology και του macmini, πειραγμα των settings του server. τιποτα.

Το περιεργο έιναι ότι ενώ πέρασα καινούρια επισόδεια σε σειρές και το scan τις αναγνώρισε, πάλι unavailable τα βγάζει.

Έχει σντιμετωπίσει κανείς κατι παρόμοιο τελευταια?

ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!

Έβαλα 4κ ταινία στο shield μέσω plex και βλέπω κολλάει γιατί; από kodi πάει νεράκι.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα 4κ ταινία στο shield μέσω plex και βλέπω κολλάει γιατί; από kodi πάει νεράκι.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μηπως εχει image based υποτιτλους (sub/idx) και παλευει να κανει transcode?