Plex media center

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Ο server θα είναι ο βασικός μου υπολογιστής κ θα τον έχω ανοιχτό. Ήδη τους share φακέλους τους έχω να διαμοιραζονται στο dune κ σε όλο το οικιακό δίκτυο.
Λογικά θα το ξεκινήσω αύριο.

Ολα λειτουργουν μια χαρα! Εξαιρετικη η library και ο τρόπος οργάνωσης.
Κανένα αξιόλογο plugin???

Δεν έχω κάποιο.

Κάτι είχα διαβάσει ότι θα τα κόψουν νομιζω.

Ένα μου λείπει. Codi for Plex.

Υπάρχει μόνο το ανάποδο.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω κάποιο.

Κάτι είχα διαβάσει ότι θα τα κόψουν νομιζω.

Ένα μου λείπει. Codi for Plex.

Υπάρχει μόνο το ανάποδο.

Το plex for kodi υπαρχει ωστε να χρησιμοποιει κανεις τον player του kodi και να εχει προσβαση στη βιβλιοθηκη του plex. Επισης,επειδη αρκετοι χρησιμοποιουν διαφορα plugins στο kodi, βολευει ωστε να τα εχουν ολα μαζεμενα-τακτοποιημενα στο kodi.

Kodi for plex για ποιον λογο θα το ηθελες;

Γιατί η τβ έχει plex player. Δεν έχω άλλο player για να βάλω codi.

Αν υπήρχε θα έβαζες πανω του τα codi "resources" και θα έπεσαν στην TV.

Δεν περιμένω να φτιαχτεί.τον πόνο μου λεω. Ή LG δεν έχει codi. Την άλλη φορά Sony oled.

Γιατί η τβ έχει plex player. Δεν έχω άλλο player για να βάλω codi.

Αν υπήρχε θα έβαζες πανω του τα codi "resources" και θα έπεσαν στην TV.

νομιζω οτι αυτος ακριβως ειναι ο λογος που δεν ανοιγουν την πορτα διαπλατα σε plugins (διοτι υπαρχει unofficial app store και το pear channel που εχει πολλα iptv), διοτι φοβουνται μην τους "τρεχουν" νομικα. Ακομα μπορουν και κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους ισχυριζομενοι οτι οι χρηστες τους βλεπουν δικο τους υλικο και επισης επειδη δεν εχουν γινει καφριλες με το plex οπως με τα kodi boxes.
Σε βαθος χρονου, αν σε ενδιαφερει πολυ το kodi και τα "καλουδια" που εχει, ισως να εχει ενδιαφερον να επενδυσεις σε καποιον dedicated player. Ακομα και raspberry κανει τη δουλεια

Πηρα προσφατα ενα xbox one s και δοκιμασα το πλεχ.Ο server ειναι ο υπολογιστης.Βαζω να δω ταινια στο xbox και καποια στιγμη μετα απο λιγα λεπτα χανονται η υποτιτλοι.Στα setting κοιταω εχει μια επιλογη που την ονομαζει burn subtitles.Η επιλογη ειναι στο automatic.Εχει επισης της επιλογες always και only image formats.Οταν το βαζω στην δευτερη επιλογη παλι τα ιδια κανει ενω οταν το βαζω στο always παιζει κανονικα χωρις προβλημα στους υποτιτλους αλλ ατρωει συνεχεια κοληματα και καωει buffering σε σημειο που δεν μπορεις να δεις την ταινια.Καμια ιδεα τη μπορει να φταιει?

Αν επιλέξεις burn subtitles τότε γίνεται transcoding στον server οπότε αν έχεις κολλήματα είναι από την πλευρά του server

Νόμισα ότι ήταν pgs (image)

Τότε ο server καταλαβαίνει (σωστα/λαθος) ότι το player δεν μπορεί να χειριστεί τα SRT και τα κάνει force burnin

Αν κάνει κολλήματα, βάλε direct play και οχι streaming και όλα θα είναι μια χαρα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

direct play ειναι.το προβλημα ειναι με τους υποτιλους οτι ενω ειναι στο auto το burn subtiles η υποτιτλοι παιζουν για λιγα λεπτα και μετα δεν εμφανιζονται ξανα.σταματωντας την ταινια και ξαναβαζωντας τη αρχιζουν παλι να παιζουν η υποτιτλοι και ξανασταματανε μετα απο λιγο.μονο με το burn subtitles always παιζει κανονικα αλλα με συνεχομενο buffering.σε ταινιες χωρις υποτιλους δεν κανει το παραμικρο.ρωταω μηπως εχει τυχει σε κανενα και εχω κανει καποιο λαθος στα setting.

Στις lg to ειχε αυτο μεταξύ επεισοδίων, και έπρεπε να κάνεις σταρτ στοπ

Και σε μένα το κάνει πολλές φορές σε Xbox, αλλά την πάω λίγο μπρος λίγο πίσω και στρώνει. Σε μια ταινία 1,5 ώρες θα συμβεί μια ή δυο φορές. Θα κοιτάξω λόγο τις ρυθμίσεις των υποτίτλων να δω τι είναι και να παίξω λίγο εκεί...

Λοιπόν παιδιά, εχθές είδα 2 ταινίες τελείως απροβληματιστα με βίντεο στο direct και υπότιτλους στο always

Έκδοση 1.15.2.793
Διορθώνει

- (Analysis) Chapters for multi-part media was not correctly imported (#9554)
- (DVR) Don't schedule in progress airings if sub doesn't allow partials. (#9688)
- (DVR) Fix a long-standing but rare crash when starting a live tune (#7790)
- (Dashboard) User counts in Top Played could be inaccurate (#9730)
- (Transcoder) A few seconds of audio could be missing after seeking while Direct Streaming both audio and video (#9658)
- (Transcoder) Seeking could be unreliable with some DASH clients (#9137)

Έκδοση 1.15.3.835

NEW:

• (Subtitles) Support txt uploads (#9398)
FIXES:

• Cases where having €œweb-dl€ in the filename prevented matching.
  • When manually selecting an audio stream in your language, subtitles in your language could be incorrectly selected.
  • When playing in the middle and returning to start, view offset is properly saved
  • Analysis could fail to set media item attributes

Έκδοση 1.15.4.993
Νέο

(DVR) Ability to give Home Users DVR access. (#8794)
(Playback) Assume unknown audio to be foreign if the preferred audio language is not english (#6126)
(Streaming Brain) Preference to allow automatically terminating playbacks which have been paused for an hour (#9700)
(Subtitles) Auto select forced subtitles when not listening to foreign audio (#6126)
(Web) Updated to 3.95.2
When transcoding for supported clients, automatically select media based on supported resolution and dynamic range (#9490)

Διορθώνει

(Analysis) Chapters were not being imported for new media (#9843)
(Dashboard) Respect user preferences for local / remote bandwidth (#9562)
(Dashboard) Respect user preferences when showing streams as local / remote (#9562)
(Metadata) Asking to refresh metadata still used cache for movies and TV shows (#1566)
(Metadata) Related collections were not paginated (#9844)

Συνολικά εδώ
https://forums.plex.tv/t/plex-media-server/30447/257

Απο plex web μπορω να δω βιντεο με vob υποτιτλους (αρχεια .sub, .idx); Ειχα την εντυπωση οτι γινοταν αλλα τωρα που δοκιμαζω μου βγαζει transcoder error. Το ιδιο συμβαινει και απο το plex του nvidia shield.