Plex media center

koupa,

τι ακριβως εννοεις, παντως απο την TV μπηκε στην εφαρμογη, με δειχνει offline βεβαια αλλα εχω προσβαση στις βιβλιοθηκες μου, κατα τα αλλα οι δικες τους βιβλιοθηκες δεν ειναι προσβασιμες και μολις τσεκαρα οτι η ιστοσελιδα τους ειναι ενεργη και παλι!

koupa,

τι ακριβως εννοεις, παντως απο την TV μπηκε στην εφαρμογη, με δειχνει offline βεβαια αλλα εχω προσβαση στις βιβλιοθηκες μου, κατα τα αλλα οι δικες τους βιβλιοθηκες δεν ειναι προσβασιμες και μολις τσεκαρα οτι η ιστοσελιδα τους ειναι ενεργη και παλι!

Ότι υπήρχε θέμα με το Online

Υπαρχει

και αυτο PLEX Status - "https://status.plex.tv/" που ομολογουμενως μου ειχε διαφυγει, εαν σας ειχε διαφυγει και εσας μπορειτε να το προσθεσετε στα αγαπημενα αλλα υπαρχει και συνδεσμος στην κεντρικη ιστοσελιδα του PLEX.

Χαιρετισμους

Έκδοση 1.18.9.2571
Νέο

- (Web) Updated to 4.22.3
- Make Live TV available to free users.

https://support.plex.tv/articles/225877347-live-tv-dvr/

Live TV & DVR (Set Up and Manage)

Update (March 2020):
Get Live TV and 48 hours of guide data free for the next 90 days (through June), no Plex Pass needed! DVR recording will continue to require a Plex Pass subscription. Already have a Plex Pass? You’ll continue to get 2 weeks of guide data.

Υποστηρίζουν Ελληνικό EPG; Διότι μέχρι πέρυσι που έπαιζε η κάρτα μου δεν είχα.

Επίσης από περιέργεια. Διαβάζω συνεχώς για τους SiliconDust HDHomeRun που είναι δικτυακοί. Αυτοί παίζουν με την Ελληνική τηλεόραση; Όχι ότι θα δώσω 100+ για να βλέπω την Τατιάνα και την Φαίη αλλά έτσι για την απορία.

Δεν το γνωρίζω αυτό.

Πέρασα σήμερα την 1.19.1.2645 στο synology.

Ήμουν αρκετά πίσω. Αν δω κάτι περίεργο θα σας πω. Πάντα τα φοβάμαι τα upgrade τους.

Kαλησπερα στην εκλεκτη παρεα. Εχω ενα θεμα με αχρειαστο transcode σε hevc ματροσκες χωρις ήχο (jellyfish samples) με Plex server εγκατεστημενο σε λαπτοπ με win 10 ή λινουξ mint . Ενω στριμαρει τα αρχεια σε 2 android συσκευες με PLEX addon σε KODI 18.6 με direct play -cpu 5% , οταν στριμαρει σε αλλο client λαπτοπ με win 10 ή λινουξ mint και PLEX ADDON σε KODI 18.6 κανει transcode σε H264- με την cpu στο 100%. Το ΚΟDI στο client λαπτοπ υποστηριζει HW acceleration στα hevc . Αυτο συμβαινει μονο στα hevc/mkv , ενω αρχεια 264 τα στριμαρει o server κανονικα με direct play σε ολους τους clients WIN/LINUX/ANDROID που υποστηριζουν hevc . Kαμια ιδεα τι συμβαινει?

Απάντηση: Re: Plex media center

Σίγουρα κάτι κάνω λάθος ...

Εχω το Plex Media server στο NAs Synology και τα clients και στο Firestick και στην OLED

Ξεκινάω με το Synology απ όπου και το ανοίγω στο laptop και μου λεει να συνδεθω ή να κάνω λογαριασμό

Πατάω Google+ συνδέεται οκ .Τις ταινίες και τις σειρές για να τις φορτώσει ως libray δεν έχει καπου ένδειξη...

Αν ανοίξω στο Firestick μου λεει να πάω στο downloads και να κατεβάσω τον server ..Ο server όμως είναι στο Synology , πρέπει να κατεβάσω και στο laptop ?

Το library το διαχειρίζεσαι από τον server.
Στους clients, τα local files σου τα βλέπεις πατώντας στο More όπου τότε θα σου δείξει το όνομα του Plex Server σου, και από εκεί θα έχεις πρόσβαση στην δική σου library.

Το library το διαχειρίζεσαι από τον server.
Στους clients, τα local files σου τα βλέπεις πατώντας στο More όπου τότε θα σου δείξει το όνομα του Plex Server σου, και από εκεί θα έχεις πρόσβαση στην δική σου library.

Οταν λες το διαχειρίζομαι από τον server τι εννοείς?
Εχω ένα φακελο Movies και ένα Series .

Re: Απάντηση: Re: Plex media center

Οταν λες το διαχειρίζομαι από τον server τι εννοείς?
Εχω ένα φακελο Movies και ένα Series .

Θα πας από κάποιο browser πχ chrome και θα βάλεις την ip του Synology και την πόρτα 32400 πχ 192.168.1.50:32400 από εκεί θα δεις τον server και θα κάνεις τις οποίες ρυθμίσεις

Στο server εχεις κάνει add τις βιβλιοθήκες και εχεις δώσει δικαιώματα στον plex user ?
Δεν καταλαβαίνω καλα σε ποιο στάδιο εισαι.
Τώρα το έστησες ή ξαφνικά κατι χαλασε ;

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογαριασμό μια φορά κάνεις στο server.

Σε όλους τους clients βαζεις το ίδιο ως υπάρχον.

Τελευταία στη νέα lg μου έβγαλε νουμερο στην οθόνη που έπρεπε να το βαλω σε έναν ηδη login web browser για ευκολία.

Λογαριασμό μια φορά κάνεις στο server.

Σε όλους τους clients βαζεις το ίδιο ως υπάρχον.

Τελευταία στη νέα lg μου έβγαλε νουμερο στην οθόνη που έπρεπε να το βαλω σε έναν ηδη login web browser για ευκολία.

Το νουμερο το εβγαλε μια φορα στην OLED και μετα τίποτα .Μαλλον θα τα ξαναεγκαταστησω

Το περασες κάπου;

Πριν κάνεις κάτι σε clients
Δες αυτό που σου είπε με το url πιο πανω

Αν παίξει αυτό απο browser και φτιάξεις βιβλιοθήκες και μπορείς να παίξεις στον web browser, τοτε βλεπεις και τους clients

Πάμε απο την αρχή.

Εγκατεστησες στο synology τον server ?

Χτυπά το url του. Τι βγάζει;

Μετά από update ή ήρθε αυτόματα με τα metadata του UI από το internet ?

Δεν πρόσεξα κάτι χθες. Θα το δω αύριο.