Plex media center

ήταν free και τώρα θέλει 4 ευρώ γμτ για να βλέπεις στο κινητό

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
πριν 1.5 χρόνο όχι με δωρεάν εγώ έβλεπα στο κινητό κανονικά

one time 5 euro! είχα δώσει ναι όχι κάθε μήνα όπως τώρα!!!

Σε χανω

Σε χανω
τώρα θέλει 4 ευρώ το μήνα για να βλέπεις πχ στο κινητό. μέχρι πριν 1.5 χρόνο θυμάμαι είχα δώσει ΜΙΑ φορά 5 ευρώ που θέλανε για το ίδιο πράγμα.

Αυτο που ειχες αγορασει στο κινητο με το ιδιο account πρεπει να παιζει.

εγω το ειχα αγορασει πριν καμια 20αρια χρόνια, πριν καμια 10αρια πηρα και plex pass, και μολις δοκιμασα στο κινητο (γιατι δεν βλεπω απο εκει) παιζει κανονικα (εχει φτάσει στο 8:33 μια ταινια)

βεβαια κινητο αλλαζω καθε 2 χρονια και παντα samsung και παντα κουναω τα παντα με το app της samsung. δεν ξερω αν για αυτο που κραταει το license

αλλα και στο κινητο λεει subscription: PlexPass

Βλέπω εδω ότι σε local δικτυο η εφαρμογή δεν θελει license.

Για απομακρισμένη προσβαση θελει plexpass ή το μηνιαίο που λες.

Εγω παντως απο μακρια παντα μπαινω με VPN στο σπίτι για να μην εχω αλλες πορτες ανοιχτες. Δοκιμασε το γιατι μετα θα εισαι "Local"

Βλέπω εδω ότι σε local δικτυο η εφαρμογή δεν θελει license.

Για απομακρισμένη προσβαση θελει plexpass ή το μηνιαίο που λες.

Εγω παντως απο μακρια παντα μπαινω με VPN στο σπίτι για να μην εχω αλλες πορτες ανοιχτες. Δοκιμασε το γιατι μετα θα εισαι "Local"
μπορείς να μου εξηγήσεις πως με vpn θα φαίνομαι local. το vpn πρέπει να το εγκαταστήσω σε κινητό, laptop, αμάξι κλπ όπου θέλω να βλέπω plex;

VPN Server πρέπει να εχεις στο σπιτι, Αρκετα router εχουν (αλλα συνηθως όχι των provider)

Μετά μπορεις να βαλεις σε NAS (πχ synology) κτλ

Ο client (κινητο, tablet, κτλ) πρέπει να εχει vpn client συμβατο με το server.

Όταν θα συνδεεται , θα ειναι ολα όπως όταν εισαι μεσα στο σπιτι. Ακομα και η IP εξόδου στο internet εχει επιλογη να ειναι του σπιτιου σου

Εγω εχω στο fritzbox (router)