Πληκτρολογια, ποντικια και οθονες

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Μαζευουμε για ενα δημοτικο σχολειο της περιοχης καποιους υπολογιστες και μας λειπουν καποια απο τα παραπανω.
Εχουμε 5 κετρικες μοναδες, 2 οθονες και 2 σετ πληκτρολογιο/ποντικι. Μας λειπουν καποια λοιπον ωστε οι μοναδες να ειναι λειτουργικες.
Αν καποιος εχει να προσφερει οθονη, πληκτρολογιο ή ποντικι θα μας διευκολυνε.
Εννοειτε οτι δεν χρειαζεται να ειναι κατι το ιδιαιτερο και οτι τα εξοδα αποστολης θα επιβαρυνουν εμενα (αν δεν μπορω να ερθω να τα παρω εγω απο τον χωρο σας).

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα έχω:
3 πληκτρολόγια ps/2
1 mouse ps/2
και πιθανόν μία οθόνη CRT 15" compaq που την εχω δωσει αλλά μαλλον δε τη χρειάζονται πλέον

μπορώ να στα έχω έτοιμα για παραλλαβή για το σαββατοκύριακο, δε θα ήθελα να μπλέξω με αποστολή ελτα κτλ, εαν είναι ευκολο παραλλαβή απο το χώρο μου αλλιώς παράπλευρα της εθνικής οδού υψος λαινοπουλου.

Άγγελε έχω οθόνη 17" να σου δώσω αλλά είναι βαριά και δεν συμφέρει να στη στείλω .... Τι κάνουμε ???

Απάντηση: Re: Πληκτρολογια, ποντικια και οθονες

Καλησπέρα έχω:
3 πληκτρολόγια ps/2
1 mouse ps/2
και πιθανόν μία οθόνη CRT 15" compaq που την εχω δωσει αλλά μαλλον δε τη χρειάζονται πλέον

μπορώ να στα έχω έτοιμα για παραλλαβή για το σαββατοκύριακο, δε θα ήθελα να μπλέξω με αποστολή ελτα κτλ, εαν είναι ευκολο παραλλαβή απο το χώρο μου αλλιώς παράπλευρα της εθνικής οδού υψος λαινοπουλου.

Μπορω να ερθω μεχρι εκει να τα παρω! Βολευει Σαββατο ή καποιο απόγευμα (μετα τις 6)?

Άγγελε έχω οθόνη 17" να σου δώσω αλλά είναι βαριά και δεν συμφέρει να στη στείλω .... Τι κάνουμε ???

Γινεται να συνδυαστει με το παραπανω ωστε να κατεβω Αθηνα μια και καλη?
Αν εισαι και εκτος κεντρου τοτε σουπερ...

Έχω και εγώ μια 15' crt

Φιλε μου βολευει να συνδυασουμε τα παραπανω και με σενα?

Εγω ερχομαι απο την Θηβα οποτε οτιδηποτε κοντα στην εθνικη θα με βολευε πολυ.

Χαλάνδρι είμαι 'Αγγελε, Λ. Πεντέλης είναι το γραφείο... κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού για Λεωφ. Πεντέλης..

Ενημερωσέ με όταν θα είναι να κατέβεις

Χαλάνδρι είμαι 'Αγγελε, Λ. Πεντέλης είναι το γραφείο... κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού για Λεωφ. Πεντέλης..

Ενημερωσέ με όταν θα είναι να κατέβεις

ΟΚ! Το Σαββατο εισαι εκει αν κατεβω για τα αλλα?

Ευχαριστω ολους οσοι θελησαν να βοηθησουν.
Ο συλλογος γονεων και κηδεμονων καταφερε στο παρτυ μασκε που εγινε να συγκενρωσει προσφορες και να παρει τα απαραιτητα περιφερειακα για τις μοναδες υπολογιστων που ειχαν αρχικα δοθει.
Σας ευχαριστω όλους και καθε εναν ξεχωριστα για την προσφορα σας!