πληκτρολόγιο usb + ps3 ...

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
λοιπόν, πήρα ένα πληκτρολόγιο με ανταπτοράκι pst/usb (samsung pleomax) και το κότσαρα στο ps3. δεν το αναγνώρισε. πετάω μέσα ένα cd με τους drivers, ουδεμία συγκίνηση. το ps3 βλέπει το cd, αλλά - φυσικά - δεν εγκαθιστά τους drivers. εν όψει της εγκατάστασης linux στο ps3 - ε, Μιχάλη; - κι αφού πρέπει να υπάρχει πληκτρολόγιο, τι πρέπει να κάνω; να πάρω άλλο; θα λειτουργεί; ένα usb ποντίκι πάντως παίζει με άνεση, χωρίς drivers ...

Πρέπει να πάρεις πληκτρολόγιο/ποντίκι ενσύρματα με usb. Το ποντίκι είναι το εύκολο...το πληκτρολόγιο όμως δεν είναι. Αν είναι όμως κάτι απλό της ms για παράδειγμα, με απλό αντάπτορα ps2 -> usb τότε κατά 99% θα δουλέψει παντού.

Πρέπει να πάρεις πληκτρολόγιο/ποντίκι ενσύρματα με usb. Το ποντίκι είναι το εύκολο...το πληκτρολόγιο όμως δεν είναι. Αν είναι όμως κάτι απλό της ms για παράδειγμα, με απλό αντάπτορα ps2 -> usb τότε κατά 99% θα δουλέψει παντού.

το μεσημέρι θα το έχω. θα το τσεκάρω. αν δε δουλέψει κι αυτό θα λυσσάξω ...
icon8.gif

Αν θες ασύρματο πληκτρολόγιο+mouse Bluetooth μπορείς να πάρεις της Logitech για το PS3,είναι απόλυτα συμβατό.

Το είχα δει στο public, στα 80 euro. Έχω την εντύπωση ότι κάποιο μέλος το έχει αγοράσει...

δεν έχω πάει ακόμη - τρέχω στα νοσοκομεία από χτες λόγω ασθένειας προσφιλούς μου προσώπου - να πάρω πληκτρολόγιο, θα το κάνω μόλις βολέψει.

ευχαριστώ όλους ...

Συνδεσα το ps3 με desktop usb wired. Το αγορασα απο καταστημα με υπολογιστες της γειτονιας μου 19ε. Παιζει μια χαρα με τη κονσολα κ ειναι βασικα σαν να εχεις pc. Βεβαια για παιχνιδια οχι, πλην του UT3 που θα υποστιριζει πληκτρολογιο κ ποντικι.