Tα είχαν στην περσινή έκθεση με τα Opera Tebaldi. Στιβαρά μηχανηματα σε ποιότητα κατασκεύης αλλά και σε ήχο, πολύ καλό έλεγχο, soundstage.Μονο θετικές εντυπώσεις θα λεγα. Ένα μονο αρνητικό, δεν δικαιολογούν για κανένα λόγο την τιμή τους.
Είμαστε πλέον σίγουρα στην εποχή του 'value for money'.
Μάλλον δεν έχετε ακούσει-δει Xindak... Συγνώμη για την απάντηση αλλά αυτό το -Κατηγορηματικά κανέναν-... ενόχλησε!
Οχι πως με ενδιαφερει,αλλα αυτο το κανουν ολοι οι αντιπροσωποι,αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι.
Εσας φαντάζομαι ενόχλησε..Είναι τουλάχιστον άκομψο
να εμπλέκονται σε συζητήσεις μελών, αντιπρόσωποι για να απαντήσουν
σε μια φράση που κατά την γνώμη τους ''έθιξε'' προιόν που αντιπροσωπεύουν..
Παρεμβάσεις μπορείτε να κάνετε για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις, αν ζητηθούν..
Τον εχει ακουσει καποιος ,θα ηθελα μια η περισσοτερες αποψεις,οχι απο φημες η reviews ,μονο live εμπειριες.
Μάλλον δεν έχετε ακούσει-δει Xindak... Συγνώμη για την απάντηση αλλά αυτό το -Κατηγορηματικά κανέναν-... ενόχλησε!
Ξεκινα να ακους Κινα μερια για να δεις την πραγματικη εφαρμογη στην πραξη του συγκεκριμμενου ορου που χρησιμοποιειται κατακορον..
Xindak, Cayin......
Ετσι για να εχεις ιδιαν αποψη βρε αδερφε..
....
Sorry για την μικρη παρενθεση Off topic
Μακάρι... να είναι έτσι ώστε να γλυτώσω και τα λεφτά μου, δηλαδή να παίζει ο Xindak καλύτερα απο GamuT και ASR. Απο το στόμα σου και στα ΑΥΤΙΑ μου βρε παιδί μου!
Ευχαριστώ
Φίλε loudobic επειδή έχουν περάσει από το σπίτι μου πολλά κινέζικα & άλλα Άπω-ανατολίτικα μηχανήματα, πρέπει να σου πω ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο που να με πείσει να αντικαταστήσω τον Plinius ή τα Audio Research.
Και πίστεψε με πολύ θα το ήθελα για να γλυτώσω αρκετά χρήματα!!
Φυσικά δεν έχω ακούσει όλα τα κινέζικα μηχανήματα (όπως ας πούμε τους PA-1 του Δημοκηδή), οπότε κρατάω κάποιες επιφυλάξεις αλλά η μέχρι τώρα εμπειρία μου λέει ότι αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για ενισχυτικά τύπου Plinius, AR ή άλλα αντίστοιχα καθιερωμένων εταιριών σίγουρα θα πάρεις κάτι παραπάνω.
Για κάποιους ίσως η διαφορά αυτή στον ήχο να μη δικαιολογεί τη διαφορά χρημάτων, απόλυτα σεβαστό.
Για άλλους (όπως εγώ) μία μικρή ακουστή διαφορά είναι πολύ σημαντική και είναι διατεθειμένοι να τη πληρώσουν.
Γι' αυτό άκουσε μόνος σου και κρίνε αν αξίζει για σένα να δώσεις ή όχι τα παραπάνω χρήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.