Πλήρες PC Athlon64 3200+ ASUS mobo ευκαιρία!

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Πωλείται ΠΛΗΡΕΣ σύστημα με :

Athlon64 3200+ (αγορασμενο πριν 8 μηνες)

ψύκτρα επεξεργαστή Thermaltake BIG TYPHOON αγορασμένη πρόσφατα

motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe (8 USB, 2firewire,2Gbit ethernet, SPDIF, 8 channel soundcard),

Nvidia Geforce 7300GS 256-512 Mbyte ram PCI-E,

GAIL 2x512 RAM DDR 400 MHz dual channel 1GB με μπλε ψύκτρες αλουνινίου (αγορασμένες πριν 6μηνες),

500Watt PS ΕΝΕΡΜΑΧ Noise Taker αθόρυβο, με προστατευτικό λαστιχενιο καλυμμα που απορροφά τους κραδασμούς από το κουτί,

DVD recorder (dvdRW - dual layer) LG 16X, μαύρο (αγορασμένο πριν 6 μήνες)

Flopy Drive

Κουτί Midi Tower Μαύρο με αθόρυβα ανεμηστηράκια ZALMAN,

Σκληρός δίσκος Western Digital Caviar SATA 80GB (αγορασμένος πριν 6 μήνες)!

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ 300 ΕΥΡΩ λόγω αναβάθμισης!

Το σύστημα λειτουργεί ΑΨΟΓΑ είναι ΑΘΟΡΥΒΟ, και παίζει τα πάντα ΧΩΡΙΣ σπασίματα, ακόμα και HD υλικό!!!!!

Last edited:
Γιάννη, θα ανεβάσω φωτό από το κουτί το απογευματάκι που θα πάω στο σπίτι. :operator:

Ένα normal midi tower (extended) πάντως είναι, σε χρώμα μαύρο, με αρκετούς διαθέσιμους χώρους, πολύ καλό εξαερισμό, σχετικά αθόρυβο και με αποσπώμενη σχαρα για τοποθέτηση σκληρών δίσκων και συσκευών.

Εχει μπροστά ανεμιστηράκι ακριβώς απέναντι από τους σκληρούς, με αποσπώμενο φίλτρο που καθαρίζεται από τη σκόνη, και ένα ή δύο (θα το κοιτάξω καλύτερα το απόγευμα) ανεμιστηράκια πίσω.

Εδώ και μερικές photo από το κουτί εσωτερικά και εξωτερικά... :antlers:
Να σημειώσω ότι το τροφοδοτικό είναι στα 370 watt και οχι στα 500 οπως αναφερω. (τωρα το ειδα κι εγω που φωτογραφιζα το κουτί). :2thumb22sup:

P9110118.jpg

P9110117.jpg

P9110119.jpg

P9110120.jpg

P9110123.jpg

Πωλούνται και όλα τα παραπάνω μαζί (εκτός κουτιού, dvdrw, κάρτας γραφικών και δίσκου)!

Τιμή υποπακέτου : 210 ευρώ ! :operator:

Μαζί και με τον δίσκο 230 ευρώ!

το pc υπαρχει ακομα καλυτερο από ποτε! :guitarist: ... Μου εστειλε pm ο Γιώργος... Αν δε γινει κατι συνεχιζετε τις προσφορες! :antlers:

το pc υπαρχει ακομα καλυτερο από ποτε! :guitarist: ... Μου εστειλε pm ο Γιώργος... Αν δε γινει κατι συνεχιζετε τις προσφορες! :antlers:
Πες ομως, αν υπαρχουν καποιες αλλαγες(το pc υπαρχει ακομα καλυτερο από ποτε!)και πιο ειναι το συνολικο του κοστος με ολα τα παρελκομενα...