http://www.pioneercenter.gr/homepage.asp?ITMID=2
Πηγαινε μια μερα να δεις μονος την VT20 και μετα θα αλλαξεις γνωμη.
Εγω ειχα μεχρι πριν λιγες ημερες την 46W4000 (αγορασμενη το 2008 μας αφησε χρονους λογω πτωσης) και αγορασα πριν κανα χρονο την Panasonic 50U10 στην μιση σχεδον τιμη απο την Sony.
Σε εικονα δεν υπηρχε συγκριση μεταξυ των δυο , ακομη και το XBOX εβαλα χθες στην U10 (τοσο καιρο επαιζα στην W) και ειδα εικονα στα παιχνιδια που δεν εχω ξαναδει.
Γι'αυτο σου λεω ασε τις βλακειες που γραφει το καθε περιοδικο και site και πηγαινε να δεις μονος σου.
και να γνωρίσεις και έναν άνθρωπο (ΓΘ) για να καταλάβεις τι σημαίνει πωλητής -οφθαλμιατρος. η επίδειξη ξεκινάει με μια Vt και μια lcd και ερωτήσεις του στυλ τι διαφορές βλέπεις κλπ πως είναι ο χώρος από φωτισμό κλπ. πήγαινε κοντά στη μία - πήγαινε κοντά στην άλλη - θα σε ξεκινήσει από τηλεοπτικό θα σε πάει σε hd δορυφορικό και σταδιακά full hd και 3d. σου εξηγεί τις διάφορες ρυθμίσεις και τις διαφορές (πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα σε σχέση με μια lcd τεχνολογία ). κουβεντιάσαμε εκτενώς το burn in και τη διαφορά από το ir. επίσης αν και ο φωτισμός του χώρου είναι φωτισμός καταστήματος υπάρχει dimmer και μπορεί να στο φέρει στο επίπεδο του δικού σου - σε μένα προωσπικά του ζήτησα να σβήσει τελείως τα φώτα.
αυτή δεν ήταν επίδειξη ήταν ιερά εξέταση. πως σου φαίνεται αυτό πως σου φαίνεται εκείνο - μόλις η απάντηση δεν τον ικανοποιεί πειράζει κάτι στην tv και σου λέει καλύτερα ή χειρότερα. απαντάς και άλλη ρύθμιση στην tv. ξανά καλύτερα ή χειρότερα. εξ ου και το οφθαλμιατρος (μου θύμισε επισκέψεις στον οφθαλμίατρο για μειωπία).
τέλος θα σε αφήσει μόνο σου με το τηλεκοντρόλ στο χέρι σε ένα ωραίο καναπέ και θα σου πεί παίξε μπάλα - θα πληρώσεις ένα σεβαστό ποσό γουρούνι στο σακί θα πάρεις και θα πάει στο απέναντι κατάστημα.
τελικά για να μην τα πολυλογούμε δεν ρώτησα καν για g20 και του είπα δώστε μου τιμές για v20 και vt20 σε 46 και 50 ιντσες. ουσιαστικά το Budget μου διπλασιάστηκε αλλά είπα χαλάλι της. η εικόνα της ένα ποίημα καμμία σχέση με την αγριάδα και οξύτητα των leds-lcds. βέβαια ο καθένας έχει το δικό του γούστο στο τι προτιμάει και τι βλέπει.
λόγος που δεν αγόρασα ακόμα και τώρα αποφάσισα να περιμένω τη νέα σειρά είναι γιατί
1) αναμένονται ανακατατάξεις στο χώρο του καθιστικού που θα γίνουν την άνοιξη
2) περιμένω ένα βανάκι από τα γιάννενα για να κατεβάσω τη philips crt 32 και τα 56 κιλά της στο εξοχικό. μέχρι τότε βολεύομαι με το μαύρο και τα dvdia μου.
όταν με το καλό βγούν οι νέες σειρές από εκεί θα ξεκινήσω. ελπίζω μόνο να έχει στημένες και g και s και όχι μόνο v.
Να αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου, είχα δυο Plasma ( Philips και Panasonic ) και έκανα το λάθος και αγόρασα μια SONY 46 inch με ασύρματο Tuner την πλήρωσα 2600 , υποτίθεται και καλή τιμή και κορυφαία κατά το Hitech, δεν την άντεξα και από τους έξι πρώτους μήνες προσπάθησα να την πουλήσω, τελικά δεν μπόρεσα να την πουλήσω 1200 .
Οι τιμές που σου έδωσε για τις V2O-VT20 ήταν αυτές
που υπάρχουν στο scroutz ή στις κατέβασε και πόσο ??
Να αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου, είχα δυο Plasma ( Philips και Panasonic ) και έκανα το λάθος και αγόρασα μια SONY 46 inch με ασύρματο Tuner την πλήρωσα 2600 , υποτίθεται και καλή τιμή και κορυφαία κατά το Hitech, δεν την άντεξα και από τους έξι πρώτους μήνες προσπάθησα να την πουλήσω, τελικά δεν μπόρεσα να την πουλήσω 1200 . Στο χρόνο την έβαλα 1000 και πάλι δεν έφυγε αλλά και εγώ την έβαλα στο υπνοδωμάτιο και πηρά την Samsung PS 50C 6900 Plasma και βρήκα την υγειά μου . Η εικόνα μέρα με την νύχτα, στον Κωτσόβολο αν την έβλεπες θα έλεγες όλα αυτά περί μουντής θολής και πολλά άλλα αλλά στο σπίτι αυτό που βλέπεις είναι ένα όνειρο πολύ μακριά από την τραγική εικόνα της LCD. Η LCD έπαιζε καλά μονό στα πολύ καλά γραμμένα Blue Ray πουθενά αλλού. Αν δεν έχεις αγοράσει και δεν έχεις βάλεις μέσα στο σπίτι σου μια Plasma δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λένε οι άλλοι, θα μένεις σε αυτό που βλέπεις στα πολυκαταστήματα.
καταλαβα, νομιζα οτι αναφεροσουν στην τεχνολογια bluray και σε συνδιασμο με την sony οτι κατι εκανε και φανερωθηκε.Σπονσορας ξερεις τι θα πει?
Οταν ενα περιοδικο δινει δωρο απο την Sony τοτε τι αξιοπιστια να εχει? Αυτο δυστυχως ισχυει και σε αλλους τομεις βεβαια πχ. αν διαβασεις το AutoBild υπαρχει μονο η VW σαν μαρκα αλλο αν στην πραγματικοτητα απο μηχανικα μερη ειναι της πλακας (ειχαμε στην οικογενεια και ξερω).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.