Πλήρης δορυφορική εγκατάσταση-αναβαθμιση σε πρακτορείο προπο

enoxos

AVClub Enthusiast
6 July 2008
798
Κοζάνη
Φίλοι μου.Ένας ξάδεφος μου χρειάζεται ένα επαγγελματικό πλάνο για να κάνει την ανακαίνηση στο πρακτορείο προπο που έχει.Μου ζήτησε να τον βοηθήσω για ολο το σκηνικό οσο αναφορά τα δορφορικά κανάλια.Επειδή ξέρω λίγα πράγματα για τα δορυφορικά θα ήθελα την πολύτιμη σας συμβολή και βοήθεια.

Το πρακτορείο είναι στον νομό Καστοριάς (αυτό όσο αναφορά της λήψεις)

1)Ψάχνουμε για ένα ολοκληρωμενο δορυφορικό πακέτο που να καλύπτει Γερμανικό-Ιταλικό-Γαλλικό και Αγγλικό πρωτάθλημα.Νοβα έχει ήδη και μας καλύπτει όσο αναφορά τα Ελληνικά παιχνίδια και ορσιμένα Αγγλικά

2)Έχουμε 2 δορυφορικά πιάτα.Ένα με 2πλό lnb στον hotbird και ένα μονό στον Hellas Sat για το ΚΙΝΟ

3)Έχουμε 2 τηλεοράσεις ...2 για ΚΙΝΟ ,μια για αθλητικά γεγονότα μεσω ΝΟΒΑ και 1 οθόνη συνδεμενη με pc για τα αποτελέσματα του στοιχήματος.Θέλουμε να βαλουμε άλλες 2 26αρες ή 32αρες LCD για την κάλυψη ποδοσφαιρικών γεγονότων.

4)Σπορ+ και connex-tv δεν έχουμε,γιατί δεν έχει στην πόλη μας καμία δυνατότητα να συνεθούμε ή να πιάσουμε!Οπότε εδω την πατάμε.

Θέλω να μου πείτε πιό μπουκέτο καναλιών με καλύπτει συμφωνα με όλα τα παραπάνω.Πρέπει αν βαλω κι αλλό πιάτο για να πιάσω ενδεχωμένος και άλλους δορυφόρους?

Σας ευχαριστώ και περιμένω την συμβολή σας

Φίλοι μου.Ένας ξάδεφος μου χρειάζεται ένα επαγγελματικό πλάνο για να κάνει την ανακαίνηση στο πρακτορείο προπο που έχει.Μου ζήτησε να τον βοηθήσω για ολο το σκηνικό οσο αναφορά τα δορφορικά κανάλια.Επειδή ξέρω λίγα πράγματα για τα δορυφορικά θα ήθελα την πολύτιμη σας συμβολή και βοήθεια.

Το πρακτορείο είναι στον νομό Καστοριάς (αυτό όσο αναφορά της λήψεις)

1)Ψάχνουμε για ένα ολοκληρωμενο δορυφορικό πακέτο που να καλύπτει Γερμανικό-Ιταλικό-Γαλλικό και Αγγλικό πρωτάθλημα.Νοβα έχει ήδη και μας καλύπτει όσο αναφορά τα Ελληνικά παιχνίδια και ορσιμένα Αγγλικά

2)Έχουμε 2 δορυφορικά πιάτα.Ένα με 2πλό lnb στον hotbird και ένα μονό στον Hellas Sat για το ΚΙΝΟ

3)Έχουμε 2 τηλεοράσεις ...2 για ΚΙΝΟ ,μια για αθλητικά γεγονότα μεσω ΝΟΒΑ και 1 οθόνη συνδεμενη με pc για τα αποτελέσματα του στοιχήματος.Θέλουμε να βαλουμε άλλες 2 26αρες ή 32αρες LCD για την κάλυψη ποδοσφαιρικών γεγονότων.

4)Σπορ+ και connex-tv δεν έχουμε,γιατί δεν έχει στην πόλη μας καμία δυνατότητα να συνεθούμε ή να πιάσουμε!Οπότε εδω την πατάμε.

Θέλω να μου πείτε πιό μπουκέτο καναλιών με καλύπτει συμφωνα με όλα τα παραπάνω.Πρέπει αν βαλω κι αλλό πιάτο για να πιάσω ενδεχωμένος και άλλους δορυφόρους?

Σας ευχαριστώ και περιμένω την συμβολή σας
Φίλε αν θές μπορείς να βάλεις το πακέτο του Al jazeera sports http://www.europesat.gr/index.php?act=viewProd&productId=315
αν 8ές μπές εδώ...
http://www.europesat.gr/index.php
έχει πολλές κάρτες πρόσβασεις....

Μια καλή πρόταση μπορεί να είναι το Αλβανικό πακέτο "Digitalb" με 6 HD κανάλια (μεταξύ άλλων) και σχετικά φθηνή συνδρομή.
Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να εγκατασταθεί ένα ακόμα lnb δίπλα σε αυτό του Hotbird.

...
...

ψηφίζω κι εγώ al jazeera, γιατί:
1) πολύ καλό πακέτο, 8 κανάλια με τεράστια ποικιλία,
2) είναι στον hotbird, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στην εγκατάστασή σου,
μόνο μια καρτούλα αγοράζεις και είσαι έτοιμος
3) απλά το γαλλικό ξέχνα το, "δύσκολο" πρωτάθλημα,
αν εξαιρέσεις το ματς της κυριακής βράδυ που μεταδίδεται από πάρα πολλά κανάλια (μεταξύ των οποίων και το al jazeera), σάββατο βράδυ το ξεχνάς γιατί πολύ απλά μεταδίδεται μόνο από κάτι "κουλά" πακέτα,
επίσης ξεχνάς και το γερμανικό (αυτό μεταδίδεται στο digitalb που σου είπε ο alex, που σημαίνει άλλος δορυφόρος, άλλη κάρτα,
καλό πακέτο κι αυτό, μπορείς να διαλέξεις κι αυτό,
ενώ κάτι ψιλοπροβληματάκια με τα αγγλικά ματς θα τα χεις επίσης

δυστυχώς όπως καταλαβαίνεις, δεν υπάρχει κάτι "ολοκληρωμένο",
για να πάρεις μια ιδέα, δες εδώ:
http://liveonsat.com/dailypage.php?...rt_yyyy=2009&end_dd=6&end_mm=12&end_yyyy=2009
το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου που μας πέρασε,
supersport (1 εως 5) είναι τα κανάλια του digitalb,
al jazeera τα άλλα

για το aljazeera θα σου πω οτι υπαρχουν πολλες αναφορες για προβληματικες καρτες(ανοιγουν καποια και οχι ολα τα καναλια).απο εκει και περα εξαρταται σε ποια πρωταθληματα θελεις να εχεις προσβαση.δες πρωτα την ιστοσελιδα live on sat οπου εχει ολα τα ματς και ποια καναλια τα δειχνουν και μετα συζηταμε τι ππρεπει να προσθεσεις στην εγκατασταση σου...

Re: Απάντηση: Πλήρης δορυφορική εγκατάσταση-αναβαθμιση σε πρακτορείο προπο

Μια καλή πρόταση μπορεί να είναι το Αλβανικό πακέτο "Digitalb" με 6 HD κανάλια (μεταξύ άλλων) και σχετικά φθηνή συνδρομή.
Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να εγκατασταθεί ένα ακόμα lnb δίπλα σε αυτό του Hotbird.

Αυτό.

Δεν υπάρχει κάτι ποδοσφαιρικό από Ευρώπη που δεν έχει. Από τα γνωστά και τα μεσαία φυσικά. Συν Champions League, Europa League.

Και με 6 κανάλια HD.

Με φθηνή συνδρομή + δέκτη.
Και ειδικά για πρακτορείο που δεν ενδιαφέρει το υπόλοιπο πλην αθλητικών πρόγραμμα, νομίζω είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.