Πλήρης υπολογιστής ειδικών απαιτήσεων.

Οπως τα λες υπάρχουν εξαρτηματα που θα σου μείνουν (π.χ κουτί αν και εγώ τόσα λεφτά για medium δεν έδινα)
Την ψυκτρα πως και την διαλεξες τον κλοκαρες ή θα τον κλοκάρεις?
Τροφοδοτικό γιατί τοσο μεγάλο?

Last edited:
Η υγρόψυξη επιλέχθηκε για να μπορεί να λειτουργεί ο επεξεργαστής σε μιά συγκεκριμένη σταθερή θερμοκρασία, μή ευκόλως επηρεαζόμενη είτε απο εσωτερικές θερμοκρασίες στο κουτί, είτε κι απο τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Στόχος, η σταθερότητα λειτουργίας χωρίς κρεμάσματα και η μακροζωία τόσο του επεξεργαστή, όσο και της μητρικής.
Overclocking μπορεί να σηκώσει αρκετό, με ασφαλές όριο τα 2400MHz, όπου βέβαια χρειάζεται και τις ανάλογες πανάκριβες μνήμες. Κάποιοι τύποι, το κλοκάρησαν με τη συγκεκριμένη μητρική και πάνω απο 4.5 GHz, και μέ άλλες μητρικές πέρασε και τα 6 GHz.
Για τη χρήση που κάνω εγώ όμως, και με δεδομένο οτι ο επεξεργαστής του είναι ο ταχύτερος που υπάρχει σήμερα σε s1155, δέν μου χρειάζεται κλοκάρισμα.

Το τροφοδοτικό είναι το δεύτερο μικρότερο της επαγγελματικής σειράς ΑΧ, και η διαφορά τιμής απο το μικρότερο της σειράς (ΑΧ760) είναι αμελητέα.
Η σειρά ΑΧ επιλέχθηκε για όλα αυτά που προσφέρει παραπάνω απο τα κοινά τροφοδοτικά, σύν το οτι χρησιμοποιούνται μόνο όσα καλώδια τροφοδοσίας χρειάζονται, αποφεύγοντας έτσι το σύνηθες καλωδιακό μπάχαλο που επικτρατεί στον πάτο των κουτιών. Πλέον αυτών, αντέχει και σε όποια μελλοντική αναβάθμιση μητρικής + 2 ή περισσοτέρων καρτών γραφικών σε sli.