Πληροφοριες για audio spectrum artemis tls.

Alexandros Petrakis

New member
10 February 2014
21
Καλησπερα σε ολο το forum. Το πρωι αγορασα μια μεταχειρισμενη αρτεμις tls της audio spectrum.
To πρωι την περιμενω να ερθει απο αθήνα (μενω κρητη).
Μηπως καποιος θα μπορουσε να μου πει καποια γνωμη για το συγκεκριμενο ηχειο?
Οσες πληροφοριες περισσοτερες θα με βοηθουσαν.
Ευχαριστω πολυ.

Last edited:
Απάντηση: Audio spectrum artemis tls

Το ηχείο είναι πολύ καλό,απαιτεί όμως βαρβάτα ενισχυτικά.
Πες δυό λόγια για τον χώρο σου,το υπόλοιπα συνοδά,κ.ο.κ

Σε ευχαριστω για το χρονο σου. Τα ενισχυτικα μου ειναι δυο monoblock της audiolab (8000m) και προενισχυτης παλι audiolab (8000q).
Cd player Toshiba 900ee. Ο χωρος ειναι περιπου 30 τετραγωνικα.

Τα ενισχυτικά είναι καλά,τα Αρτεμις ίσως απαιτήσουν κάτι δυνατότερο(εννοώ σε ρεύματα),μην τα μπερδεύεις με τα βάτ.
Είσαι οριακά κατά τη γνώμη μου.
Αύριο που θα παραλάβεις,θα δούμε πώς ματσάρονται!!!

Μου φαινεται εκ πρωτης καλος συνδυασμος.
να δουμε πως θα κατσει το χαμηλο των audiolab με τη γραμμη μεταφορας των ηχειων στο μεγαλουτσικο χωρο μονο.

Δεν ειμαι τοσο εμπειρος ωστε να καταλαβω τι εννοεις ρευματα?
Ο αδερφος μου που τα αγορασε σημερα, τα εβαλε να τα ακουσει με δυο monoblock musical fidelity (1*200 βατ) που εχει για τους ερμηδες του και μου ειπε τερματιζαν γρηγορα.
Δε σηκωναν πολλες εντασεις.

Άλλο οι musical fidelity,τους είχα τους audiolab
Όταν λέω ρεύματα,εννοώ οδηγικές ικανότητες του ενισχυτή,τα Artemis δεν είναι εύκολα ηχεία,κατεβαίνουν χαμηλά σε ωμ

Re: Απάντηση: Πληροφοριες για audio spectrum artemis tls.

Άλλο οι musical fidelity,τους είχα τους audiolab
Όταν λέω ρεύματα,εννοώ οδηγικές ικανότητες του ενισχυτή,τα Artemis δεν είναι εύκολα ηχεία,κατεβαίνουν χαμηλά σε ωμ

Θέμα watt δεν είναι και αυτό; Αν τα ενισχυτικά αυξάνουν την ισχύ τους αντιστρόφως ανάλογα με την αντίσταση, μια χαρά θα τα οδηγήσουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πληροφοριες για audio spectrum artemis tls.

Θέμα watt δεν είναι και αυτό; Αν τα ενισχυτικά αυξάνουν την ισχύ τους αντιστρόφως ανάλογα με την αντίσταση, μια χαρά θα τα οδηγήσουν.

Όχι,δεν είναι έτσι,με το αν δεν καταλήγουμε κάπου.Μιλάμε για συγκεκριμένους ενισχυτές που στο παρελθόν τους είχα.
Θα δώσω ένα παράδειγμα.
Έχουμε δύο ενισχυτές που στα 8 ωμ αποδίδουν 50 βάτ!!!
Στα 4 ωμ όμως ο ένας αποδίδει 70 βάτ και ο άλλος 90 βάτ.
Σ'αυτήν την περίπτωση ο δεύτερος ενισχυτής έχει καλύτερες οδηγικές ικανότητες,άρα περισσότερο κατάλληλος για δύσκολα φορτία.

Last edited:
Ειχα την αρτεμη χρονια και προς το παρον την απολαμβανει φιλος μου καλος
Την οδηγουσα με ανεμικα class d, με gainclone, pass κτλπ. Τωρα παιζει με α-40 του pass.
Δεν εχει προβλημα το αρτεμακι μια χαρα θα τα παει με τους audiolab.
Τα 30 τμ ειναι το κλασσικο ελληνικο σαλονι, ο Πετροπουλος για αυτα την εφτιαξε με το σκεπτικο οτι ναι μεν τα ελληνικα σαλονια ειναι μεγαλα αλλα πεφτει και ελληνικη παντοφλα οποτε οι ακροασεις σπανίος ειναι δυνατες :) :)
Μολις αγορασες κορυφαιο ηχειο, καλες ακροσεις

Καλησπερα. Μου ηρθε το πρωι η αρτεμης και κανω ακροασεις απο το πρωι. Ο ενισχυτης την κινει παρα πολυ ευκολα! Με το gain στις χαμηλοτερες σταθμες του προενισχυτη την τερματιζει την αρτεμις πολυ ευκολα! Πολυ καλος και φυσικος ηχος!
Απλα σκεφτομαι μηπως του αλλαξω της μοναδες των γουφερ που λογικα δε θα εχουν αλλαχτει ποτε αν θα εχω καποια βελτιωση!
Αν θα αντεχει πιο πολυ το ενταση? Επισης χρειαζεται μυτες σιγουρα γιατι δεν εχει καν.
Οποιες προτασεις για βελτιωσεις ευπροσδεκτες!

τα γουφερ αν δεν εχουν θεμα οι αναρτησεις μην τα αλλαξεις. Ειναι της seas δεν βγαινουν πλεον και η αντικατασηση με νεοτερα δεν ειναι απλη υποθεση
Παιζε σε νορμαλ εντασεις και λογικα ολα θα ειναι καλα. Η ΑS εδινε προαιρετικα νομιζω μια βασουλα που καθοταν κατω απο τα ηχεια και επαιρνε και αμμο.
Στα δικα μου ακιδες εβαλα μονο εμπρος, δινοντας ετσι ελαφρα κλιση του ΤLS προς τα πανω. Γενικα παιξε μουσικη, συνηθισε το ακουσμα και μετα πειραματισου
και παλι καλες ακροασεις